Dodaj do ulubionych

Nowe firmy w katalogu BiznesMarki.pl

24.05.10, 09:08
Miło mi poinformować, że w naszym katalogu pojawiły się kolejne wpisy firm, działających na terenie miasta Marki.

Ponieżej linki do 5 ostatnio dodanych wpisów:

- D.K Instalacje - pogotowie hydrauliczne 24h
- ślusarstwo i spawanie aluminium
- GEODEZJA, Daniel Demusiak
- Rewbud - usługi Ogólnobudowlane
- BASIA-BEAUTY - Mobilny Salon Kosmetyczny

Zobacz również jak wygląda pełny wpis do katalogu.

Serdecznie zapraszam do korzystania z naszego serwisu. Myślę, że każdy znajdzie w nim coś dla siebie:

* mieszkańcy miasta w jednym miejscu, znajdą informacje o towarze lub usłudze, która ich interesuje

* właściciele firm, za pośrednictwem katalogu mogą poinformować o swojej działalności

Na stronie ponadto ciekawe artykuły będące uzupełnieniem informacji pojawiających się m.in. na portalu marki.net.pl.

Kontakt z administratorem katalogu:
katalog@biznesmarki.pl

Edyta Floras

-
Obserwuj wątek
    • efloras Re: Nowe firmy w katalogu BiznesMarki.pl 27.05.10, 09:41
      Mam gorącą prośbę, mianowicie:

jeśli posiadacie informacje, że w Markach, pojawiła się jakaś nowa restauracja, został otworzony nowy sklep czy nowy punkt usługowy (fryzjer, kosmetyczka, punkt pocztowy itp) proszę o informację.

Chętnie pojawię się w takim miejscu - może cyknę fotkę i umożliwię innym mieszkańcom dowiedzenie się o tym.

Proszę również o Wasze opinie na temat danego miejsa.

Jeśli nie chcecie zamieszczać takich informacji na forum proszę o informacje na e-mail.

katalog@biznesmarki.pl

z góry dziękuję za wszelkie informacje :)
      Edyta Floras
    • efloras Re: Nowe firmy w katalogu BiznesMarki.pl 08.06.10, 21:05
      Miło mi poinformować, że w naszym katalogu pojawiły się kolejne wpisy firm, działających na terenie miasta Marki.

Poniżej linki do kolejnych wpisów:

- Vat Ci nie straszy z Wasowscy Finance sp. c. - dowiedz się więcej

- planujesz remont dachu? Wymianę okien? A może szukasz dekarza? Sprawdź na TECHBUD dachy i wykonawstwo

- Mazowieckie Centrum Poligrafii - w ofercie firmy m.in materiały reklamowe różnego typu, wyświetlacze reklamowe LED

Zobacz również jak wygląda pełny wpis do katalogu.

Serdecznie zapraszam do korzystania z naszego serwisu. Myślę, że każdy znajdzie w nim coś dla siebie:

* mieszkańcy miasta w jednym miejscu, znajdą informacje o towarze lub usłudze, która ich interesuje

* właściciele firm, za pośrednictwem katalogu mogą poinformować o swojej działalności

Na stronie ponadto ciekawe artykuły będące uzupełnieniem informacji pojawiających się m.in. na portalu marki.net.pl.

Jeśli jest coś, co chciałbyś/chiałabyś znaleźć na stronie lub masz jakiś pomysł na to, aby portal był bardziej użyteczny mieszkańcom - pisz.

Kontakt z administratorem katalogu:
      katalog@biznesmarki.pl

Edyta Floras
    • efloras BiznesMarki - szkoły językowe 16.10.10, 18:16
      W dalszym ciągu trwają nasze prace nad uzupełnieniem bazy firm działających na terenie miasta. A wszystko po to, abyście, zanim wyjedziecie w daleką podróż na w poszukiwania danego towaru i usługi, mogli sprawdzić czy przypadkiem w Markach nie ma tego, czego poszukujecie.

Dziś szkoły językowe. Na chwilę obecną mamy ich 7 w bazie.
      * English-Edu
      * Nauka Języków Obcych
      * English Club Szkoła Językowa
      * Izzi Lingo
      * Well Done - angielski w Markach
      * Agencja-Nauka Języków Obcych
      * Szkoła Języka Angielskiego Gold Fish

Jeśli znacie inne firmy lub taką firmę prowadzicie, proszę o kontakt pod adres katalog@biznesmarki.pl

Edyta Floras
      • bukieto Re: BiznesMarki - szkoły językowe 16.10.10, 20:18
        Jest jeszcze
        PAM Agency
        ul. 11 listopada 38a
        www.pamsc.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka