leila55 11.08.11, 01:23 Odwodnienie w powijakach,a miasto sprzedaje kolejne działki na bagnie.Znów ktoś wyda zezwolenie na budowę domu i znów ludzie będą płakać ,wypompowując wodę z chałupy.bip.marki.pl/pl/bip/px_0050.2011.049.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanalarz_marecki Re: kolejne ofiary 12.08.11, 11:16 na Wilczej jest fajny basen dla kaczek, piękne glony, bociany, można i krewetki hodować... jak chciałem z umiłowania do wody zanurkować, okazało się że to fundamenty udające basen... ludzi zostali wpuszczeni w kanał w realu:) nie przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
gekon-3 Re: kolejne ofiary 12.08.11, 14:45 o wielki kanalarzu może byś tam trochęs kanalizował ten rejon;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: kolejne ofiary 12.08.11, 17:50 ja nie działam na 5 czy 6 zadaniach węzłowych... uważam, że trzeba robić jedno dobrze... zobacz jak kanalizują Sulejówek... teraz załóżmy front, by nam zamietli super nowy asfalt, niebawem zostanie on doświadczony, wszak już wytyczyli objazd Leśną, Konopnickiej, Poznańską..... chyba, że warstwa gliny, piachu, popiołu z pieców elektrociepłowni Żerań, ma chronić tę delikatną warstwę asfaltu... idzie ponoć deszcz, to kurzyć będzie się mniej... Apeluję, też do kierowców, by nie darli gum, wtedy jest nadzieja, że super asfalt dotrwa do zimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrg4 Re: kolejne ofiary 12.08.11, 20:43 na sowinskiego ... szok tam cala woda stoi jak poleje to jak to sprzedadza, ktos sie zacznie budowac podniesie teren i zacznie zalewac sasiednie stare domki. zacznijcie kopac jakies stawy najlepiej w miejscach gdzie je zakopaliscie a byly one naturalnymi zbiornikami wodnymi... wiecej mi sie cisnie na klawiaturke ale szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
leila55 Re: kolejne ofiary 12.08.11, 21:02 Przetarg na te dzialki jest we wrześniu.Trzeba iść i poinformować nabywców,co im grozi.Ja tam będę na pewno....wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zamieszkanka Re: kolejne ofiary 12.08.11, 21:39 Sowińskiego ... boże, jak można żyć w takich warunkach ???? Jechałam dziś tamtędy z dzieckiem na rowerze. Praktycznie z każdego domu ludzie pompowali wodę na ulicę lub do studzienek. Współczuję ... i nie dziwię się, że kilka domów jest "NA SPRZEDAŻ" !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś