yulia1984 13.04.12, 20:08 Co sądzicie o laserowym zamykaniu naczynek,pajączków na twarzy? Był tam ktoś kto może doradzic i wydać opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-gnieszka666 Re: studio light w Ząbkach-opinie 01.11.15, 11:57 No cóż, znalazłam wątek dopiero teraz ale i tak odpowiem żeby ostrzec pare osób przed salonem w Ząbkach. Depilację laserową robiłam 6 lat temu u nich. Większość włosów odrosła :( Robiłam pachy i bikini, przy jasnej karnacji i ciemnych włosach, zabiegów było 5. Z tego co pamiętam (a czego domyśliłam się za późno że jest źle) pani wykonywała mi zabieg na nie ogolonych pachach i bikini, włoski były co prawda krótkie ale laser energię pochłaniał do ich spalenia a nie do zniszczenia cebulki. Może to taka polityka studia, naiwna klientka będzie przychodziła i 10 razy z czego ze 3 zabiegi będą wykonane prawidłowo? Później się wciśnie kit że widocznie włosy nie były w fazie wzrostu (tego też nie potrafili mi powiedzieć w rezultacie przychodziłam co 4 tygodnie, no i raz mi włosy palili z wierzchu a raz nie były w fazie wzrostu). A kasa leci... Nie polecam i ostrzegam, oprócz tego ich strona internetowa jest zawirusowana !??! Ja dałam się naciągnąć ale was ostrzegam, wszystko tylko nie studio-light w ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś