17.02.07, 13:59
Co z tym internetem ?? Ostatnio w Markach często się wiesz na jakiś czas
trzeba to zgłosić wczoraj padł ma na godzine natomiast moja koleżanka i kolega
nie mieli cały dzień dodam że telefony działały tak więc to coś z prędkością...
Obserwuj wątek
    • dziwna22 Re: Awaria?? 17.02.07, 19:18
      Zgadzam się całkowicie, nie dość, że często rozłącza się neostrada, to jeszcze
      wczoraj od godziny 17.00 do późnej nocy( nawet niewiem kiedy, bo poszłam spać)
      internet wogóle nie działał. Zadzwoniłam do technicznych stwierdzono, że jest
      awaria w całej strefie i proszą o cierpliwość. Prawdopodobnie te częste
      problemy związane są ze zniesieniem limitów transferu we wszystkich opcjach
      neo, a także zwiększeniem prędkości ze 128 na 256, dopóki się z tym nie uporają
      możemy się częściej spodziewać takich niespodzianek.
      • farcik2 Re: Awaria?? 17.02.07, 23:26
        Niemożliwe, że była awaria w całej strefie bo ja mieszkam w markach
        (ul.Bandurskiego) i u mnie był internet. Chyba, że to inna strefa. Ale to, że
        ostatnio coś kiepsko działa internet to i ja zauważyłam.
        • mark_26 Re: Awaria?? 18.02.07, 00:09
          To jeszcze nic. Ja dzwoniłem to mi jakiś idiota (inaczej nie mogę go
          nazwać,przykro mi) z info powiedział ze to wina mojego kompa i usilnie się przy
          tym upierał do momentu jak mu wygarnąłem ze jestem po informatyce i zajmuje się
          instalacją netu. Po tych słowach była chwila ciszy w słuchawce po czym
          stwierdzil ze on nie wie dlaczego ten internet tak wolno chodzi. Nieźle
          doinformowanych pracowników mają w TP, chyba że tylko ja na takiego głąba
          trafiłem.
          • dziwna22 Re: Awaria?? 18.02.07, 00:14
            Ja w takim razie miałam szczęście, bo trafiłam na miłego gościa:) A co do strefy w której netu nie było to możliwe, że to tylko kilka ulic, znajomi mówili, że u nich tez siadł,a konkretnie okolice ulic Sosnowa, Kościuszki, Piotra Skargi itd.. Mi pozatym dziś non stop rozłącza net i myślę, że jak tak dalej będzie to znowu skłonię się w kierunku dzwonienia na infolinię:/ uwielbiam to!
            • logan.marki Re: Awaria?? 18.02.07, 11:31
              Mi Neostrada nawaliła w piątek. Chciałem zadzwonić na bezpłatny numer pomocy
              technicznej, ale się dodzwonić nie dało, i po 40 minutach zrezygnowałem.
              Na 9393 powiedzieli, że to awaria ogólna, i trzeba czekać bo naprawiają. Od
              soboty rana wszystko chodzi już normalnie.
              • pressluk Re: Awaria?? 18.02.07, 16:38
                a ja mam netie- i nie mam żadnych problemów_ dzięki Ci Boże, Że uwolniłem się od
                tych oszustów i złodzieji!!! czyli TP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka