zacier-r 06.05.03, 12:24 Witam i proszę o pomoc! Poszukuję frmy o w/w profilu , please help me!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Redeł Re: Dezynfekcja Deratyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:32 Niestety Panorama Firm twierdzi, że brak firm tej branży w Markach. W Warszawie jest ich za to ponoć 57. Ciekawe, czy ten link wklei się poprawnie? www.panoramafirm.com.pl/guru/index.php?type=firmy&id_category=9320&prev_category=Dezynfekcja%2C+dezynsekcja% 2C+deratyzacja+-+us%B3ugi%2C+% B6rodki&lang=pl&keyword=&name=&category=Dezynfekcja%2C+dezynsekcja% 2C+deratyzacja+-+us%B3ugi%2C+% B6rodki&phone=&voiv=&powiat=&city=Warszawa&street=&street_no= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Redeł Re: Dezynfekcja Deratyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:33 Niesty link się nie udał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Dezynfekcja Deratyzacja IP: *.dialup.warszawa.pl 06.05.03, 19:57 Podaj mi na prywatny adres kontakt do siebie (mój : iry@gazeta.pl) dam Ci namiar na firme , może nie najtańszą , ale z pewnością jedna z najlepszych. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacier-r Re: Dezynfekcja Deratyzacja IP: *.k.mcnet.pl 07.05.03, 01:10 oki dzieki panowie już znalazłem i to z polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonakowalska94 Re: Dezynfekcja Deratyzacja 03.07.17, 12:19 W temacie deratyzacja warszawa3 mogę polecić firmę Vespa. Szukając ostatnio kogoś w tym temacie znalazłam tą firme. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rakos1992 Re: Dezynfekcja Deratyzacja 28.12.17, 17:11 Wystrzegam wszystkich przed DDD - Owady Nie Polecam, zerowe działanie. Nie przyjemna Obsługa. Firma nie daje gwarancji na usługę. Ciekawe czym był oprysk ? Może wodą ? Aha i bardzo ważne - chcesz paragon - dopłać 23 %. ehhh czarna strefa. Nie polecam chyba że chcemy popryskać sobie mieszkanie jakimś płynem co nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś