Dodaj do ulubionych

Re: Naprawa roweru

IP: 195.136.50.* 07.06.03, 01:14
Halo,

Najbliższy znany mi i zaufany warsztat jest w Zielonce, 2 przecznica za
torami (jadac od nas) w prawo, na ul. Sienkiewicza przy pralni po schodkach w
dol, drugi - moze troche mniej zaufany jest ulice dalej, przy remizie
strazackiej i ZOZ (widoczny szyld).

Polecam
Michal P. Lubiszewski

Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a):

> Czołem fani rowerów!
> Czy nie wiecie kto i gdzie w Markach albo okolicy może naprawić rower z
Shimano
> .
>
> Siemano
> Jerzy Krajewski
Obserwuj wątek
    • Gość: amba Re: Naprawa roweru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 09:11
      Dzieki za namiary:-)

Mam tylko drobna uwage( tylko proszę bez urazy):-)
      Były już na naszym Forum sytacje, kiedy watek na jakiś temat liczył 100,200,300
      wpisów i modemowcom wolno się otwierał(albo wcale).Wtedy zakładało sie nowy i w
      nim kotynuowało temat dla wygody wszystkich.Jednak konytnowanie krótkiego watku
      wygodniejszym jest,niż szukanie i otwieranie kilku aby znalezc potrzebną
      informację lub wiadomośc.Porządek wtedy panuje.Myslę ,że warto trzymać sie tej
      niepisanej zasady...choć zdrugiej strony wiem dobrze, ze "Internet To Wolny
      Świat..."i każdy może pisać jak chce ,gdzie chce i co chce...
      Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekend'u:-))))))))
      • Gość: Irytek Re: Naprawa roweru IP: *.dialup.warszawa.pl 07.06.03, 12:56
        Nie wiem jak to w dniu dzisiejszym wygląda, ale swego czasu takie prace mozna
        było zlecić w punkcie sprzedaży rowerów i innego sprzętu cyklistycznego na
        stacji benzynowej ROEL w środku Marek.
        pzdr
      • Gość: Rafał R. [OT] IP: *.visp.energis.pl 08.06.03, 00:01
        Gość portalu amba napisała:
        > (...) Jednak konytnowanie krótkiego watku
        > wygodniejszym jest,niż szukanie i otwieranie kilku aby znalezc potrzebną
        > informację lub wiadomośc. Porządek wtedy panuje. (...)
        Ależ Ambo. Myślę, że MPL właśnie dla porządku przeniósł sprawę naprawy rowerów
        do nowego wątku. Przecież wątek, w którym zadano pytanie o te naprawy był
        oryginalnie wątkiem o wycieczkach rowerowych.
        • Gość: amba Re: [OT] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:23
          Masz racje ,to watek o wycieczkach jest.Fani rowerów i fani ich napraw pewnie
          mnie za to co napisałam do mysiej dziury wyslą...Wiesz ja "rowerowa" nie jestem
          i jak o rowerach było to myślałam ,ze do kupy zebrac wygodnym będzie.Ale
          przyznaję ,ze popsuty rower w sprzecznosci stoi z wycieczką.
          Cofam wiec ,co napisałam do MPL i pozdrawiam z mysiej dziury(albo jak Irytek
          powiedział kiedyś z koziego rogu):-)))))))
    • Gość: Maggi Re: Naprawa roweru IP: *.hogart.com.pl 10.06.03, 11:56
      Można wykonać taką naprawę na stacji Petrochemii Płockiej w Markach w salonie
      rowerowym, ale na własne ryzyko. Moje rowery tam stały i stały i w końcu jak
      zostały naprawione to nie jestem przekonana, że zostały naprawione. Ten punkt
      można wykorzystać jako miejsce do założenia błotników, bagażnieka itp.
      Pozdrawiam
      Magda
      • Gość: Rafał R. Re: Naprawa roweru IP: *.nestle.pl 10.06.03, 12:34
        Gość portalu Maggi napisała:
        > Można wykonać taką naprawę na stacji Petrochemii Płockiej w Markach w salonie
        > rowerowym, ale na własne ryzyko. Moje rowery tam stały i stały i w końcu jak
        > zostały naprawione to nie jestem przekonana, że zostały naprawione. Ten punkt
        > można wykorzystać jako miejsce do założenia błotników, bagażnieka itp.

Też nie byłem zachwycony tym punktem przy stacji benzynowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka