Dodaj do ulubionych

Odkrylem.......

IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 14:02
..........Jacka Malczewskiego w montrealskim Museum of Fine Arts. Wczoraj u
nas padalo; wybralismy sie wiec do muzeum. Zrobilismy 1-sze pietro z
Decorative Art, 2-gie pietro z Native Art i wchodzac do pierwszej sali z
European Art na 3-cim pietrze od razu z brzegu widze obraz ...Jacka
Malczewskiego !! Jakze poczulem sie dumny ze miedzy tymi wszystkimi
Cezannami, Renoirami, Picassami etc etc i sztuka polska jest reprezentowana !!
A wiec Figo, poza barami jazzowymi, jeszcze jedno prestizowe miejsce do
zwiedzenia przy twojej najblizszej wizycie w Montrealu.
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Odkrylem....... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 14:15
      No to Figo masz juz palny na wakacje, trochę zróżnicowane, ale zza wielką wodą.
      (spojrzał za okno a tam wielka burza go przywitała donośnym pomrukiem)
      • Gość: Figo Re: Odkrylem....... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 15:01
        Ja pierdziele, przestań z tymi nawiasami. Wszyscy wiemy co za oknem. Co cię
        napadło?
        Jeszcze pójdę obrobić skład celny
        • naka Re: Odkrylem....... 26.05.03, 18:10
          • Gość: Maciek Re: Odkrylem....... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 18:16
            Naka
            a moze bys i ty wybrala sie z Figo do Montrealu, bo toz we dwoje podrozuje sie
            przyjemniej; no i moze zaskocze cie czyms wiecej niz.........tylko rybkami :))
            • naka Re: Odkrylem....... 26.05.03, 19:23
              • Gość: Maciek Re: Odkrylem....... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 19:45
                Cos mi sie wydaje Nako, ze to nie tylko niedoladowane akumulatory Figo
                komplikuja sprawe, ale rowniez........twoja rywalka , Graziella, ktora juz
                wczesniej wyciagala go na czata :))
                • Gość: PEGAS Re: Odkrylem....... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 26.05.03, 20:18
                  No to ładnie Figo juz masz dwie internetowe laski które rywalizują ze soba o
                  Ciebie - chciałeś sławy to masz ją, tylko jak ty wszystkie obskoczysz - dnia i
                  nocy zabraknie?
                  • Gość: Maciek Re: Odkrylem....... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.05.03, 21:37
                    Pewnie nie da rady, szczesciarz !! Chyba ze sie podzieli z kolegami :)), to
                    moze wtedy nawet i ja cos lizne.
                    • naka Re: Odkrylem....... 26.05.03, 21:44
                      • Gość: Maciek Re: Odkrylem....... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.05.03, 13:55
                        U nas dzis pochmurno i ponuro; i nawet TY Naka odbierasz mi na dodatek wszelkie
                        iluzje, ktore mi jeszcze, co prawda dosc juz anemicznie, przyswiecaly :))
                        • Gość: Figo Re: Odkrylem....... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.05.03, 11:32
                          Dzielę się z wami, bierzcie co chcecie.
                          • Gość: Maciek Re: Odkrylem....... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.06.03, 14:02
                            Wczoraj wpadla do mnie siostra z coreczka po wizycie w Muzeum Sztuk Pieknych.
                            Zapytalem je czy widzialy dwa polskie obrazy, ktore ja "odkrylem" dwa tygodnie
                            temu . Niestety obrazy te jakos umknely ich uwadze. Konstatuje wiec, ze
                            moje "odkrycie" to bylo ........prawdaiwe "odkrycie" !!
                            • Gość: Figo Re: Odkrylem....... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 09.06.03, 08:11
                              ... albo Malczewski nie był godny uwagi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka