Dodaj do ulubionych

Strona z bezplatnymi nutami

18.06.13, 06:17
My korzystamy z tej strony i wlasciwie prawie wszystko z klasyki udaje nam sie znalezc. Wklejam tutaj, bo kilka osob pytalo mnie sie o nuty roznych utworow a nie zawsze na biezaca udaje mi sie sprawdzac forum. Teraz urodzila nam sie coreczka wink - to juz numer 5!, wiec coraz mniej mam czasu na odpisywanie i wysylanie nutek - za co serdecznie przepraszam.
imslp.org/wiki/Main_Page
Pozdr,
magda
Obserwuj wątek
    • mama_dorota Re: Strona z bezplatnymi nutami 18.06.13, 08:42
      Ogromne gratulacje smile Czy dobrze mi się wydaje, że to pierwsza dziewczynka? I czy instrument dla niej już wybrany wink?

Dzięki za przypomnienie tej strony. Kiedyś już ją ktoś tu podawał, może nawet ty. Bardzo się przyda.

Pozdrowienia dla mamy, córeczki i całej rodziny.
      • ciapek7 Re: Strona z bezplatnymi nutami 18.06.13, 20:27
        Gratuluję córeczki , jesteś WIELKA !
        Ciekawe na jakim instrumencie będzie grała malutka ? A może będzie dyrygentką ?
        • mama_mak Re: Strona z bezplatnymi nutami 20.06.13, 14:05
          Gratulacje, doczekalas sie dziewczynki ?! smile

Byla taka strona igrajpoj.ru potem ja przeniesli i mi zniknela sad tez bylo mnooooooooooostwo rzeczy poklasowanych pozomami, artystami itd
          • mama_dorota Re: Strona z bezplatnymi nutami 20.06.13, 14:07
            Ta rosyjska strona jest nadal. Teraz to już nie to, czy chodzi jeszcze o coś innego?
            • mama_mak Re: Strona z bezplatnymi nutami 20.06.13, 14:09
              No patrz, jak to napisalas, to sprawdzilam i sie otworzylo, a moze ja mialam jakis defekt w przegladarce ?! fajnie, ja ja lubie

igraj-poj.narod.ru/
    • mmaja1 Re: Strona z bezplatnymi nutami 21.06.13, 22:35
      GRATULACJE !!!smile
    • kulju Re: Strona z bezplatnymi nutami 22.06.13, 23:56
      Dzieki za gratulacje! To nasza pierwsza coreczka (i ostatnia wink i piata pociecha.
      Nie myslalam jeszcze o instrumentcie dla niej, ale juz rozgladam sie za lekcjami baletu i gimnastyki - hi, hi - tylko jeszcze musi zaczac chodzic to nasze malenstwo.
      Nasz nauczyciel od skrzypiec od razu obejrzal jej paluszki i zawyrokowal, ze bedzie z niej skrzypaczka i chetnie bedzie ja uczyl. Nie chcialam nic juz sie odzywac, ale nasz nauczyciel ma 80 lat i chyba jest optymista co do tej przyszlej nauki.

Pozdr,
      magda
      • mama_dorota Re: Strona z bezplatnymi nutami 23.06.13, 20:33
        > Nasz nauczyciel od skrzypiec od razu obejrzal jej paluszki i zawyrokowal, ze be
        > dzie z niej skrzypaczka i chetnie bedzie ja uczyl. Nie chcialam nic juz sie odz
        > ywac, ale nasz nauczyciel ma 80 lat i chyba jest optymista co do tej przyszlej
        > nauki.

Dyplomatycznie wink
      • olga727 Re: Strona z bezplatnymi nutami 23.06.13, 20:59
        Gratulacje dla Mamy i dzidziusia ! Co do nauki,to KTO wie /! Jeśli będzie tak żywotny jak nasz organista ( 86 lat) ,to już za 2 lata może zacząć uczyć...smile A jak będzie taka zdolna jak bracia,to...
        • xamirek Re: Strona z bezplatnymi nutami 02.07.13, 12:11
          ja dość często korzystam z tej strony, tylko te ruskie bukfy są męczące do czytania - ale oni sie nie przejmują prawami autorskimi
          notes.tarakanov.net/composers
          ps. pogratulować wytrwałości i dużo zdrowia dla maluszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka