Dodaj do ulubionych

I co z reformą?

27.06.13, 22:15
Minął już pierwszy rok szkolny tego pilotażu? Co macie na ten temat do napisania? Jakieś przemyślenia? Nowe informacje?
Obserwuj wątek
    • wiola.1230 Re: I co z reformą? 28.06.13, 21:11
      WITAJ,jak dla mnie lepiej było po staremu.Mieszane klasysad( 6,7 latki ,coś strasznego!!!!!!!!!!te dzieci są za małe emocjonalnie, mają problemy z liniaturą i kształtem liter,czytaniem,usiedzeniem w ławce i koncentracją .Wymagają pracy rodzica w dogonieniu.Mija jakiś czas zanim nadrobią.Może ,ta reforma sprawdzi się, jak zostaną w pierwszych klasach same 6 latki ,sama nie wiem??????????
      • franianiania Re: I co z reformą? 28.06.13, 22:33
        mama_dorota chyba o innej reformie piszesmile
        • mama_dorota Re: I co z reformą? 29.06.13, 08:47
          Tak, o innej, tej dotyczącej szkół muzycznych.
          • agatjap Re: I co z reformą? 29.06.13, 11:04
            u nas na zebraniu pani dyrektor mówiła, że to dopiero od września 2013 będzie wprowadzone
            • mama_dorota Re: I co z reformą? 29.06.13, 11:10
              Wiem, ale niektóre szkoły brały udział w programie pilotażowym. Kilku osób z forum to dotyczy.
              • wiola.1230 Re: I co z reformą? 30.06.13, 20:41
                witam,napiszcie jakie zmiany dotyczły tej reformy,szukałam w necie ale na stronie ministerstwa znalazłam tylko informacje ze zmiany są ale jakie ???????????? nie mogę znaleźć,poz
                • iwwik Re: I co z reformą? 01.07.13, 08:17
                  Wiola poszukaj na forum - w okolicy września/października 2012 był watek na ten temat.
                  • jajko54 Re: I co z reformą? 01.07.13, 09:28
                    u nas był ten pilotaż ale dotyczył głównie 4 klas więc nas nie i w sumie niewiele wiem na ten temat. starszy syn od przyszłego roku będzie w 4, ale prawdopodobnie będzie szedł 'tokiem indywidualnym' czy jak to się tam nazywa (w sensie że nie zespołowym, oprócz tego że będzie miał obowiązkową orkiestrę).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka