4nana 16.10.16, 22:24 Jak tam konkurs oglądacie???Polka ładnie dziś zagrała aż ciepło się robi na serduchu.Trzymam mocno kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyjkama Re: Wieniawski konkurs 17.10.16, 08:10 Oglądamy Nawet moja córa, która ma awersję do skrzypiec Odpowiedz Link
lucyjkama Re: Wieniawski konkurs 17.10.16, 08:12 A i tak mi się przypomniało. Dziś rocznica śmierci Chopina. My się wieczorem wybieramy na recital fortepianowy. Już się nie mogę doczekać. Córka od kilku dni planuje w co się ubierze Odpowiedz Link
pepperann Re: Wieniawski konkurs 17.10.16, 09:00 Oglądamy, słuchamy. Do tej pory trochę wyrywkowo, ale teraz chcę słuchać już wszystkiego - zresztą repertuar trzeciego etapu moim zdaniem najładniejszy. Ktora Polka Ci się wczoraj podobała? Mnie bardziej ta ostatnia, Celina Kotz. I podobał mi się też Richard Lin Z wczorajszej piątki najbardziej ta dwójka, ciekaw czy jury podobnie to oceni. Odpowiedz Link
4nana Re: Wieniawski konkurs 17.10.16, 10:11 Podobała mi się bardzo Celina Kotz zresztą już w 2 etapie bardzo mi się podobała Richard Lin też Odpowiedz Link