yanian 11.02.13, 21:19 Witam. Coś z niezbyt trudnymi słowami, bo młody będzie sam czytał i coś wciągającego Bardzo proszę o polecenie czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga727 Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 10:11 yanian napisała: > Witam. > > Coś z niezbyt trudnymi słowami, bo młody będzie sam czytał i coś wciągającego : > ) > Bardzo proszę o polecenie czegoś. Z tego co mi wiadomo,to Ebook-a się Słucha,a nie czyta samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 10:27 olga727 napisał(a): > > Z tego co mi wiadomo,to Ebook-a się Słucha,a nie czyta samemu. to źle Ci wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 10:48 Niczego konstruktywnego nie wniosłaś,jedynie mnie skrytykowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 14:48 no dobrze Ci napisała. słucha się audiobooka jak juz. e-booka się czyta (np. na e-czytniku) Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 15:44 joanna_poz napisała: > no dobrze Ci napisała. > słucha się audiobooka jak juz. > e-booka się czyta (np. na e-czytniku) Tak,teraz to już wiem,a mi się wcześniej pomyliło z audiobookami. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 10:59 Na stronie internetowej Gandalf-a można znaleźć ciekawe ebooki dla dzieci;np."Komar kominiarz" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 11:22 Nie wydaje mi się, żeby istniał taki segment rynku - ebooki dla tak małych dzieci. Nie znaleźliby zbyt wielu nabywców. Co innego audiobooki - jest sporo i powieści, i słuchowisk. A Twój syn musi mieć ebooki, nie może czytać tradycyjnych książek? Tu bym poleciła "Tajemnice" wyd. Zakamarki, wielu 6-latków od tego zaczyna przygodę z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 12:25 mama-ola napisała: > Nie wydaje mi się, żeby istniał taki segment rynku - ebooki dla tak małych dzie > ci. Oczywiście, że istnieje. Choćby tu: www.legimi.com/pl/ebooki/dla-dzieci-i-mlodziezy,g94/ ebookpoint.pl/kategorie/dla-dzieci O Amazonie nie wspomnę. > A Twój syn musi mieć ebooki, nie może czytać tradycyjnych książek? Tu bym polec > iła "Tajemnice" wyd. Zakamarki, wielu 6-latków od tego zaczyna przygodę z czyta > niem. Ebooki są też fajne, niczym nie odbiegają od tradycyjnych książek. Jakby chodziło o dziewczynkę, poleciłabym Holly Webb - co prawda to taki harlequin dla dzieci, ale jest prosty i dostępny w ebookach. Przy czym, z zastrzeżeniem, że nie cała seria, tylko jedna część - bo wszystkie części są na jedno kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
yanian Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 20:26 Dzięki, to i córci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
yanian Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 12.02.13, 20:01 Dzięki, synek czyta normalne książki, ale zapragnął mieć na tablecie, jak siostra Odpowiedz Link Zgłoś
nika_j Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 14.02.13, 21:16 Na tablecie? Doraźnie ok, ale na dłuższą metę odradzam. Jak już ebooki, to na dobrym czytniku z technologią e-ink. Inaczej szkoda oczu dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
yanian Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 15.02.13, 13:57 Myślę, że od jednej książki ni oślepnie Odpowiedz Link Zgłoś
kadziu_33 Re: Polećcie fajny ebook dla 6-latka 14.11.13, 18:38 Pouczające, wierszowane ebooki, bajki dla dzieci Waldemara Mazińskiego: virtualo.pl/przyjaciel_wiatr/i136497/?f=title_eqrzyjaciel%20wiatr&q=Przyjaciel+wiatr oraz virtualo.pl/maly_psotny_wiking/i136496/?f=title_eq:Ma%C5%82y%20psotny%20wiking&q=Ma%C5%82y+psotny+w Odpowiedz Link Zgłoś