Dodaj do ulubionych

prezent dla 11 latki

15.05.13, 10:27

witam serdecznie,
potrzebuję kupić dziewczynce w wieku 11 lat prezent, która interesuje się i uprawia taniec nowoczesny. Macie pomysły co można kupić biorąc pod uwagę jej zainteresowania?
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Zullka
Obserwuj wątek
    • saguaro70 Re: prezent dla 11 latki 15.05.13, 12:09
      Ja bym dał jej pieniądze i niech sobie sama kupi.
    • dorotakatarzyna Re: prezent dla 11 latki 15.05.13, 12:12
      Np. moja córka dostała książeczkę z serii "Top Model", do kupienia bodajże w Smyku, służącą do projektowania strojów do tańca. Też tańczy, więc bardzo jej się to spodobało.
      Może jakąś bluzeczkę - teraz modne są takie krótkie, szerokie, najlepiej w neonowych kolorach, lub w zwierzęta - nasze dziewczyny noszą takie na treningi.
      Kilka dni temu na jedenaste urodziny kupowałam siostrzenicy torbę z Monster High - taką wielkości A4, nadającą się do szkoły - też bardzo jej się podobała.
    • mama_amelii Re: prezent dla 11 latki 16.05.13, 07:20
      Wszystko zalezy od dziecka.Moja 11 letnia siostrzenica wyśmiała by książeczkę do projektowania strojów(ucieszyła by się za to moja 6,5 latka).Siostrzenica tez tańczy i raczej ucieszyla by się z biżuterii lub innych akcesoriów(jakies bransoletki,kolczyki,cos na szyję,na głowę,).
      W tym roku siostrzeńcom na Dzień dziecka daję pieniądze(11l i 9 l)na Park Linowy.
      • zullka Re: prezent dla 11 latki 16.05.13, 09:35
        witam,
        dziękuję za każdy pomysł smile
        co do prezentu to pomogłyście mi bardzo. Stanęło na bluzce do treningów smile i zestawu biżuterii do samodzielnego wykonania smile
        Pozdrawiam,
        Zullka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka