zullka 15.05.13, 10:27 witam serdecznie, potrzebuję kupić dziewczynce w wieku 11 lat prezent, która interesuje się i uprawia taniec nowoczesny. Macie pomysły co można kupić biorąc pod uwagę jej zainteresowania? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Zullka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saguaro70 Re: prezent dla 11 latki 15.05.13, 12:09 Ja bym dał jej pieniądze i niech sobie sama kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: prezent dla 11 latki 15.05.13, 12:12 Np. moja córka dostała książeczkę z serii "Top Model", do kupienia bodajże w Smyku, służącą do projektowania strojów do tańca. Też tańczy, więc bardzo jej się to spodobało. Może jakąś bluzeczkę - teraz modne są takie krótkie, szerokie, najlepiej w neonowych kolorach, lub w zwierzęta - nasze dziewczyny noszą takie na treningi. Kilka dni temu na jedenaste urodziny kupowałam siostrzenicy torbę z Monster High - taką wielkości A4, nadającą się do szkoły - też bardzo jej się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: prezent dla 11 latki 16.05.13, 07:20 Wszystko zalezy od dziecka.Moja 11 letnia siostrzenica wyśmiała by książeczkę do projektowania strojów(ucieszyła by się za to moja 6,5 latka).Siostrzenica tez tańczy i raczej ucieszyla by się z biżuterii lub innych akcesoriów(jakies bransoletki,kolczyki,cos na szyję,na głowę,). W tym roku siostrzeńcom na Dzień dziecka daję pieniądze(11l i 9 l)na Park Linowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zullka Re: prezent dla 11 latki 16.05.13, 09:35 witam, dziękuję za każdy pomysł co do prezentu to pomogłyście mi bardzo. Stanęło na bluzce do treningów i zestawu biżuterii do samodzielnego wykonania Pozdrawiam, Zullka Odpowiedz Link Zgłoś