Dodaj do ulubionych

Dzień Chlopaka

19.09.13, 21:44
Witam,
na początku muszę wam napisać że strasznie się cieszę że w końcu do was piszę smile czytam już forum od kilku m-cy ale dopiero teraz jakoś mnie naszło smile
A naszło mnie jak w temacie, a dokładniej chodzi mi o klasę 1, robicie coś w swoich klasach??? co można kupić 1klasistom, nie drogiego a fajnego??
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 07:05
      u nas w szkole będą to kinder niespodzianki z pieniędzy z komitetu rodzicielskiego
    • mama-ola Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 08:30
      > A naszło mnie jak w temacie, a dokładniej chodzi mi o klasę 1, robicie coś w sw
      > oich klasach??? co można kupić 1klasistom, nie drogiego a fajnego??

Całej klasie (dziewczynkom też) po lizaku, a chłopcom dodatkowo np. duże bańki / żelowe długopisy / kinder jajo / drobną zabawkę.
      • pasik Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 09:30
        a u nas była dyskusja..czy dziewczynki coś dostają...
        bo jeżeli mamy obchodzić dzień chłopca to dostają prezenty TYLKO chłopcy, tak samo w Dzień Kobiet...chłopcy nie dostają żadnego prezentu- nawet drobnego.
        • mama-ola Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 09:59
          U nas dziewczynki dostają też, żeby miały czym się zająć, jak chłopcy będą się bawić swoimi prezentami. Z tym, że dostają drobiazg za grosze, np. lizak.
        • ga-ti Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 10:00
          Eee, mówimy o małych dzieciakach, myślę, że opcja: wszyscy lizaka, a dodatkowo chłopcy coś jeszcze drobnego - jest całkiem w porządku.
    • ga-ti Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 10:03
      Były figurki z lego, karty 'kolekcjonerski' wink , breloczki plus jakiś słodycz typu lizak.
      Raczej drobiazg jakiś, tak symbolicznie.
      • bogusia1231 Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 14:26
        U nas w starszych klasach jest dyskoteka, w młodszej idą do kina - czyli przyjemność dla wszystkich.
        • 77kunda Re: Dzień Chlopaka 20.09.13, 17:11
          u nas kupujemy chłopką bryloczek do kluczy i lizaka czy wafelka dla wszystkich
          • eps Re: Dzień Chlopaka 21.09.13, 23:15
            u nas zestaw lego za 25 zł i dla wszystkich mini snikersy
    • scarlett74 Re: Dzień Chlopaka 22.09.13, 09:11
      jajko niespodziankę,śmieszny długopis,dziewczyny dostają drobiazg typu-lizak, czy większy cukierek, na dzień kobiet jest odwrotnie smile
    • julka1977 Re: Dzień Chlopaka 23.09.13, 12:41
      W klasie syna(1 kl) dla wszystkich będą małe puzzle 54 elementów. Dodatkowo chłopcy dostaną małą składaną linijkę i ludzika gniotka.
      Coś dla pamięci, przydatne w szkole i dla rozluźnieniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka