Dodaj do ulubionych

Nastolatek

IP: *.telia.com 03.04.01, 16:41
Mam 16 corke, nie moge sobie z nia poradzic. Syn juz dorosly, nigdy nie mialam z nim problemu.
Czasami mysle, ze rzuce ten dom i uciekne gdzies. Pozatym moja corka jest straszna balaganiara,
nie mozna wytrzymac! A wogole uczy sie dobrze i jest dobra dziewczyna gdzies tam w glebi duszy,
tylko teraz jest nie do wytrzymania. Czy ktos ma w domu nastolatka i podobne problemy, czy trzeba
tylko przeczekac ten okres burzy!
Obserwuj wątek
    • tycjana. Re: Nastolatek 05.04.01, 21:22
      Mam syna w tym wieku. Juz jest lepiej ,lecz bywalo ciezko. Mysle, ze nie zdaje
      egzaminu karanie. Przyjelismy raczej forme okazywania mu milosci i akceptacji,
      z wylaczeniem rzeczy, ktorych nie akceptujrmy. Tzn.formula, "jestes ok, kochamy
      cie, ale musisz zmienic to i to, przeciez to nie jest chyba wielki problem, co?"
      Nie znam sytuacji, zeby milosc nie drazyla kamienia ( w odniesieniu do dziecka
      oczywiscie), lub mogla zaszkodzic. A narkomani na ulicach to dzieci, ktorym
      zabraklo witaminy M w jakims momencie.
      Mam tez drugiego, duzo latwiej sie go prowadzi, ale w koncu ludzie maja prawo
      sie roznic. Pozdrawiam i zycze duzo cierpliwosci.
    • okalina Re: Nastolatek 24.05.01, 10:14
      Sama wychowuję 18 letniego syna.Mam takie same problemy.Zupełnie sobie nie
      radzę.Syn jest bardzo agresywny w stosunku do mnie.Obarcza mnie winą za rozpad
      małżeństwa,ale był za mały aby samemu to ocenić,a teraz przyjmuje wersję ojca.
      Już nie mam siły.
      • Gość: Bajka Re: Nastolatek IP: *.telia.com 24.05.01, 17:53
        Byc rodzicem nastolatka w dzisiejszych czasach to koszmar. Ile niebezpieczenstw czycha na dzieci w formie
        narkotykow, agresji i tym podobne. Twoj syn napewno jak bedzie starszy, za jakies 5 lat sam Ciebie zrozumie, ze
        nie ty ponosisz wine za rozpadek zwiazku. Teraz jest ciezko i nic nie mozna poradzic, mysle , ze trzeba dac sie
        uniesc z pradem i nie dyskutowac swoich racji z nastolatkiem . Do niczego to nie doprowadzi. Oni i tak wszystko
        wiedza i sa najmadrzejsi, przynakmniej tak im sie to teraz wydaje! Pomalu nabiora rozumu, trzeba cierpliwosci.
    • Gość: dr Wild Re: Nastolatek IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 02:29
      Mysle , ze brakuje jej juz seksu . Nasienie meskie ma zbawienny wplyw na
      wyscieline pochwy , a przez to na caly organizm kobiety .
      • Gość: MMM Re: Nastolatek IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 08.07.01, 15:36
        Tak, poza tym ze brakuje jej seksu to takze skoro jest niegrzeczna male lanie
        moglo by rozwiazac problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka