Dodaj do ulubionych

zamilowanie-proszę o radę

09.01.15, 20:13
Witam,moj dwunastoletni syn od dziecka pasjonuje się przyrodą a tak konkretnie to ryby,ptaki zwierzęta egzotyczne ma ogromna wiedze na ten temat mnóstwo przeczytanych książek,atlasow,poradnikow i do tej pory było ok.Teraz stwierdził ze chciałby dzielic tą pasje z innymi móc z nimi porozmawiać działa na roznych forach ale wiadomo to nie to samo co człowiek z człowiekiem tak na wizji.Moze ktoś z państwa wie gdzie warto zapisac syna do jakiego kola czy towarzystwa,tak do jego wieku bo wszędzie zajecia albo dla maluchow albo dla dorosłych a dla młodzieży jakos brak a może ja zle szukam.ps.my z Warszawy
Obserwuj wątek
    • e-kasia27 Re: zamilowanie-proszę o radę 09.01.15, 20:52
      Klub Ekologia w Pałacu Młodzieży.
      • pajesia Re: zamilowanie-proszę o radę 09.01.15, 21:03
        Tak, to chyba najlepszy wybór. Teraz powinien byc dodatkowy nabór o ile sa wolne miejsca.
      • dorek3 Re: zamilowanie-proszę o radę 09.01.15, 23:14
        Dzięki za podpowiedź. Mam jednego pasjonata przyrody, a ptaków w szczególności. Wiedze ma taka że szczęka opada. I też czegoś szukam chociaż dowożenie go centrum na zajęcie to nie lada wyzwanie dla nas.
        • morekac Re: zamilowanie-proszę o radę 10.01.15, 00:04
          A dziś była Noc Biologów...
          • zjawa1 Re: zamilowanie-proszę o radę 10.01.15, 21:50
            A w Warszawie nie ma czegoś takiego jak uniwersytet dziecka? U nas działa, syn chodzi z tym, że na wydział matematyczno-fizyczny. Super sprawa, dziś np. projektowali za pomocą komputera roboty, które potem po podłączeniu odpowiednich kabelków poruszały się. Dlatego poszukaj przy UW. Syn uwielbia te zajęcia. Sporo uczy się nowych rzeczy.
            • dorek3 Re: zamilowanie-proszę o radę 10.01.15, 21:53
              Jest. Moi chodzili przez 6 semestrów ale im się znudziło.
              • 55ewka Re: zamilowanie-proszę o radę 11.01.15, 21:21
                Bardzo dziekuje za podpowiedzi, naprawdę bezcenne.Od jutra będziemy dzwonic po info.
              • zjawa1 Re: dorek3 11.01.15, 22:02
                Mój na razie chodzi pierwszy semestr. Jest podniecony za każdym razem jak tam idzie, jak mu się znudzi to przestaniemy. Uważam takie podejście za zdroworozsądkowe, niech zmienia, próbuje itp.
              • ewa_mama_jasia Re: zamilowanie-proszę o radę 12.01.15, 09:37
                Mój chodzi już trzeci rok, też ma mieszane uczucia. Generalnie fajne zajęcia, ale niczego nowego si nie dowiaduje.
                • dorek3 Re: zamilowanie-proszę o radę 12.01.15, 09:49
                  Moi pewnie chodziliby gdyby bardziej mogli sprofilować te zajęcia.
                  • aga-tog Re: zamilowanie-proszę o radę 12.01.15, 22:13
                    Witam. Bardzo chciałabym się z Panią skontaktować. Nie dotyczy to tego wątku, ale innego - z 2014 r. Napisała Pani, że wysyłała już 5 razy dziecko z wadą serca na kolonie. Mój syn też ma wadę serca i szukam odpowiedzialnego organizatora kolonii. Byłabym wdzięczna za pomoc.
                  • aga-tog Re: zamilowanie-proszę o radę 12.01.15, 22:17
                    Przepraszam, nie mam doświadczenia w pisaniu na forum, szukam kontaktu z dorek3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka