rene.p 21.10.15, 21:02 Witam. Bardzo proszę o podpowiedź gdzie w Warszawie szukać dietetyka w ramach NFZ. Może ktoś korzystał i może polecić. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotde3 Re: Dietetyk dla nastolatki 22.10.15, 10:28 Doprawdy , niedlugo ludzie by podrapac sie po plecach beda udawac sie do specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
rene.p Re: Dietetyk dla nastolatki 22.10.15, 13:01 Dziękuję za inteligentną uwagę. I pomyśleć, że sama zawsze wychodziłam z założenia, że jak nie mam nic mądrego do powiedzenia to się nie udzielam w wątkach... Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Dietetyk dla nastolatki 23.10.15, 14:43 Nie na temat . jotde3 to taki trol forumowy, ktory grasuje od jakiegos czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
rene.p Re: Dietetyk dla nastolatki 22.10.15, 14:14 Byłabym wdzięczna za wyłączenie się z tego wątku. Jeżeli masz problem z nadaktywnością na forum, to poszukaj innych wątków gdzie możesz rzucać swoje "celne" uwagi. Obawiam się, że akurat w sprawie, o którą pytałam, nie masz nic do powiedzenia. A opinii o sprawdzonych, polecanych specjalistach nie wygoogluję. Zakładając wątek liczyłam na pomoc osób, które korzystały z porady takiego specjalisty (bo ja sama nigdy się z nim nie zetknęłam). Tymczasem zgłaszasz się ty. Nie masz nic do powiedzenia, trochę pożartujesz, pofilozofujesz i kolejny wątek zaliczony. Żałosne. I proszę, nie wysilaj się dalej. Nie będę z tobą dyskutowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dietetyk dla nastolatki 24.10.15, 17:42 Instytut żywności i żywienia - tylko nie wiem, czy nie trzeba być pełnoletnim. Centrum zdrowia dziecka - nam polecała pediatra, ale nie wiem, jak długie tam są kolejki. Osobiście nikogo konkretnego nie polecę. Dobrze, że szukasz specjalisty, nie słuchaj 'mądrych' inaczej, Ty wiesz najlepiej co jest twemu dziecku i jakiej pomocy potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rene.p Re: Dietetyk dla nastolatki 25.10.15, 00:36 Dziękuję Ci za odpowiedź. Sprawdzę obydwie placówki, chociaż na stronie internetowej CZD nie odnalazłam takiej poradni i specjalisty. Będę musiała tam zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
vierzieg40 Re: Dietetyk dla nastolatki 27.10.15, 13:03 Ewentualnie poszukaj gastroenterologa. Dziecko koleżanki było pod opieka "poradni dla dzieci z zaburzeniami w odżywianiu" w Instytucie Matki i Dziecka, było to właśnie w ramach poradni gastroenterologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś