10.04.22, 00:08
Córka chętnie by pojechała na kolonie ale nie ma z kim. Czy ktoś też ma taki problem?
Obserwuj wątek
    • camel_3d2 Re: Kolonie 29.04.22, 16:19
      Ja jezdzilem sam i po 2 dniach mialem juz grupe znajomych.
      Jezeli nie jest introwertyczka to szybko znajdzie znajomych
    • songolooz Re: Kolonie 01.06.22, 10:38
      Może nasze dzieci razem pojadą big_grin mój też jedzie pierwszy raz sam, my wybraliśy obóz Survival i ninja hajdasztravel.pl/rodzaj-obozu/sportowy/
      • stasi1 Re: Kolonie 04.06.22, 23:37
        Tak w ciemno to pewnie ciężko się zgrać. Nie lepiej poszukać wśród znajomych syna? Moje 10 letnie dziecko też ma jechać na kolonie po raz pierwszy, ale chyba z bywałym kolegą
        • stasi1 Re: Kolonie 20.07.22, 05:15
          Ogólnie stwierdził że jednak nie pojedzie, niestety
    • lucja_klara Re: Kolonie 13.06.22, 13:59
      nasza była rok temu z córką sąsiadów, a i tak płakała, bo tęskniła za rodziną... nie pomyśleliśmy żeby dać jej telefon... teraz będzie miała zegarek bemi i mam nadzieję że już będzie ok. na pewno lepiej jak dziecko kogoś już zna, nie musi to być koniecznie dobra przyjaciółka, ale chociaż ktoś do pokoju i autokaru wink
      • stasi1 Re: Kolonie 13.06.22, 19:55
        Że też córka w ogóle zgodziła się jechać beż telefonu! Moje dziecko mówi że wszędzie może jechać byle z tabletem
      • camel_3d2 Re: Kolonie 26.08.22, 07:15
        dac telefon na kolonie t najglupszy pomysl.
        moj syn jezdzi na obozy gdzei jest zakaz brania elektrnicznych gadzetow. Telefonow, aparatow, smartwatchy... Oboz organzowany jestz przez jego szkole. Kazdy rocznik ma osobny termin. jest okolo 120 uczniow w roczniku i niestety tylko 90 miejsc na obozie. Co roku jest duzo wiecej chetnych niz miejsc...
        Jak oboz czy kolonia sa dobrze zorganizowane to nei potrzeba telefonow. Telefon powinien miec wychowawca, zeby skontaktowac sie z rodzicem gdzei cos lub gdyby dzeicko mialao cos waznego do powiedzenia. Lub zeby rodzic zadzwonil do wychowawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka