wasil_ka 30.08.05, 12:13 Witajcie, Czy wasze starsze dzieci zbieraja karty Duel Masters? Gdzie je kupić (najtaniej)? Mój syn podczas kolonii zaraził się tą manią i chcaiłabym dawkować mu te katry w ramach nagrody. Pomocy, gdzie to dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gugusiaczek Re: Duel Masters -Karty 30.08.05, 18:10 Ja wlasnie kupilam na allegro 9 zl za 40 kart,moj syn jest bardzo zadowolony Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
halpa Re: Duel Masters -Karty 04.09.05, 00:48 Opróca allegro karty mozna kupić w sklepach zabawkowych, księgarniach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: Duel Masters -Karty 05.09.05, 15:55 na bazarku osiedlowym tez.Ciekawe czy tak szybko się znudzą jak mojemu synalkowia uzbierał ich ze 100 Pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Duel Masters -Karty 05.09.05, 17:04 Oczywiscie mozna kupic w smyku w sklepach tylko ze tam kosztuja 59 zl Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Duel Masters -Karty 07.09.05, 13:36 Napisałam że w Smyku, bo akurat byłam i rzuciły mi się w oczy My kupilismy nad morzem na jakimś straganiku, ale faktycznie zabawa nimi trwała może ze dwa tygodnie. Teraz leżą i w sumie nie wiem na co czekają? Może na kolegów ?, bo my z mężem nie nadajemy sie do grania (tak stwierdził nasz Michał Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś