Gość: pisiu IP: 217.153.60.* 12.03.03, 11:54 Poszukuję opiekunki do dziecka - najchętniej aby była to młoda osoba. Opieka byłaby w godz. 8:00 - 16:30/17:00 na Grochowie - okolice Parku Skaryszewskiego. kontakt: pisiu@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mati Re: Opiekunka do dziecka - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 12.03.03, 21:55 Nie wiem czy chcesz Ukrainke, ja mam i jestem nią zachwycona. Młoda, świetnie mówi po polsku, zakochana w mojej córeczce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisiu Re: Opiekunka do dziecka - Warszawa IP: *.dialup.warszawa.pl 13.03.03, 14:45 Chętnie spotkam się z nią - prosze o kontakt - tel. 0 503 529 693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Opiekunka do dziecka - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 21:04 Pisiu droga, ale ona opiekuje się moją córeczką, a ja tylko tak zapytałam, czy nie rozważasz takiej możliwości. Jesli chcesz oczywiście moge ja zapytać czy ma jakąs sensowną kolezankę, bo wiem że pare jej znajomych dziewczyn pracuje w ten sposób. Mati ps.z wyżywieniem płacę jej 1300, a jak malenka skończy rok to ma jej gotować. siedzi tyle ile musi, czyli nie trzeba na zbity pysk wracać z pracy a i wieczory w soboty i niedziele zostaje z mała, jesli chcemy wyjśc z mężem się ukulturalnić. Odpowiedz Link Zgłoś