Dodaj do ulubionych

Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocław

25.09.06, 22:46
Może ktoś z Was wie gdzie we Wrocławiu można kupić takie gotowe do
poskładania czapki na pasowanie dla pierwszoklasistów. Miały być ręcznie
robione, ale dowiedziałam się że można takie kupić gotowe. Pytałam w kilku
hurtowniach i jakoś nigdzie nie trafiłam. Ile może kosztowac taka czapka?
Obserwuj wątek
    • zaza_kr Re: Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocła 26.09.06, 08:42
      Również miałam ten problem w zeszłym rokusmile, też wszędzie pytałam w Krakowie i
      nigdzie nie mogłam znaleść takich czapek, teraz wiem że taka czapka nazywa się
      biretsmile
      W końcu zamówiłam w jakiejś firmie w Kłodzku, szybko przysłali, bardzo byłam
      zadowolona. Jedna czapka kosztowała około 3-4 zł.
      Niestety teraz jestem w pracy i nie mam przy sobie namiarów na tą firmę, jutro
      napiszę Ci adres i nr telefonu.
      • zaza_kr Re: Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocła 26.09.06, 09:16
        Czego ja w tej pracy nie trzymamsmilesmile, właśnie znalazłam karteczkę z telefonem
        do Kłodzka, już podaję 074/811 98 24 lub 074/867 12 57. Najlepiej zadzwoń i o
        wszystko wypytaj. Powodzenia
    • renja Re: Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocła 26.09.06, 10:57
      myśmy w zeszłym roku też zamawiali wysyłkowo. Nasza wychowawczyni miała katalog
      z takimi rzeczami i każda klasa wybrała czapki w innym kolorze. Wyglądało to
      bardzo ładnie. Jak będą potrzebne dane to postaram się namiary na firme wziąć
      jutro od wychowawczyni syna.
      • mania333 Re: Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocła 26.09.06, 21:20
        Dziękuję za namiary. Zapytałam, poniewaz zastanowił mnie bardzo wysoka cena
        jaką podano nam za te czapki. Już nic mnie nie zdziwi po tym jak w sklepie
        papierniczym na Chociebuskiej zobaczyłam takie rożki, tuby na słodycze nawet po
        16 PLN, ale puste!!!
        • lika13 Re: Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocła 27.09.06, 11:13
          He he he nie ma lekko nie znam nikogo coby nie kleiłtongue_out
          • daisyka Re: Czapki na pasowanie pierwszoklasisty - Wrocła 27.09.06, 13:09
            W zeszłym roku pierwszaczki miały kupowane czapki.Chłopcy granatowe,dziewczynki
            fioletowe.Za czapki plus dyplom płaciliśmy ok.15 zł o ile pamiętam.A moze
            wystarczy zadzwonić do jakiejś hurtowni papierniczej i tam zapytać?
        • pade mania333 29.09.06, 20:09
          Zapytaj w 113, na Zemskiej w sekretariacie. W zeszłym roku za pasowanie: czapki
          i dyplom płaciliśmy 11zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka