dep 27.05.03, 08:03 Czy moze ktos jest w stanie napisac, gdzie w Warszawie jest komis z fotelikami samochodowymi. dzieki za info pozdrawiam dep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki to nie jest dobry pomysl IP: *.7-200-80.adsl.skynet.be 27.05.03, 10:07 A kupilabys fotelik z drugiej reki? Bez gwarancji, ze nie jest po wypadku, ze nie uszkodzony... Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
tintin Re: to nie jest dobry pomysl 28.05.03, 16:51 > A kupilabys fotelik z drugiej reki? Bez gwarancji, ze nie > jest po wypadku, ze nie uszkodzony... Brrr. A jak fotelik może być po wypadku? To jakiś pomysł z horroru. Znaczy się, był wypadek, zginęło w foteliku albo było ranne jakieś dziecko i teraz rodzice sprzedają fotelik????? Poza tym fotelik widać jak wygląda. Jesli jest pęknięty to widzisz to, najczęściej jest zaplamiony soczkami i kaszkami )). To już rozsądniej byłoby napisać żeby nie wozić dziecka używanym samochodem. Bo to naprawdę jest zagrożenie jeśli kupisz samochód po wypadku i niedokładnie naprawiony i na drodze odleci ci koło. A stanu samochodu laik nie oceni. A więc wszyscy rodzice mają wozić maluchy tylko nowymi samochodami? Używane są be? No ale to a propos używanych fotelików. W komisach nie widziałem. Ale jest dużo na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: to nie jest dobry pomysl 28.05.03, 21:50 Zgadzam się z tintinem (czarny humor, ale racja))). To zupelnie normalna praktyka. Pierwszy fotelik ("kołyskowy") jest przecież na kilka miesięcy, a kosztuje majatek (w naszym przyp. ponad 500 zł). To mi przypomniało, że chcę sprzedać swój (tj młodszej córki))). Na pewno bezwypadkowy, przebieg też niewielki))), opony (tffu, chciałam powiedzieć:śpiworek na nogi) zimowy...))) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: KOMIS Z FOTELIKAMI W WARSZAWIE 28.05.03, 22:23 Bardzo dużo. Na samym Bródnie są ze trzy. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś