Dodaj do ulubionych

Dzień Matki

27.05.07, 19:51
czy wasze starsze dzieci pamiętają o tym dniu?
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Dzień Matki 27.05.07, 20:05
      U nas urodzyście odmowilam obchodzenia dnia matki. Pamietaja, ale nie
      celebrują.
      • justi54 Re: verdana 28.05.07, 08:30
        • justi54 Re: verdana 28.05.07, 08:31
          Przepraszam a możesz napisać dlaczego uroczyscie odmówiłaś jesli to nie
          tajemnica?
          • ememka1 Re: Dzień Matki 28.05.07, 11:32
            Moje pamiętają................ i na szczęście "dowody" miłości czy szacunku
            okazują nie tylko tego dnia, ale ja mam kobitki i może im łatwiej ???
            • natkaa66 Re: Dzień Matki 28.05.07, 20:40
              Mój synio pamiętał smile
          • verdana Re: verdana 28.05.07, 21:35
            Nie znoszę dni celebrowanych "odgórnie", gdzie obchodzenie jest obowiązkowe, a
            w dodatku wymagania wobec dziecka ma nie tylko solenizant, ale także np.
            nauczyciele. Do dziś pamietam, jak w szkole musiałam zapełniać całe 16-kartkowe
            zeszyty przepisywanymi wierszykami i rysunkami w prezencie na dzień matki. W
            końcu część robiła za mnie mama, klnąc jak szewc.
            Przy trojgu dzieciach i bezustannych dniach (babci, dziadka, taty, mamy) połowa
            rodziny zaangazowana jest czasowo i finansowo w robienie badziewnych prezentow.
            Nie wzruszałam sie na przedstawieniach przedszkolnych, a czasem sytuacja byla
            taka, ze nie moglam przyjść i dzieciom i mnie było tylko przykro.
            Nie potępiam, ale nie lubię - w przeciwieństwie do lubianych i celebrowanych
            urodzin, imienin itd.
            • pamana Re: verdana 29.05.07, 09:06
              Rozumiem ze dnia dziecka tez nie obchodzicie ?smile

moje pamietalo bo robilo w przedszkolu laurke ,w tym dnia co roku organizowany
              jest festyn rodzinny ,dzieciaki wystepuja, jest ciasto,atrakcje np:woz strazacki
              ,pokaz tanca,spotkanie z policjantem i psem tropiacym,jakims sportowcem
              konkursy,loteryjka.

festyn laczy w sobie dzien matki i dzien dziecka i z glowy smile
              p.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka