duszka30 04.09.07, 17:00 Mamy z Warszawy, może wiecie gdzie to cholerstwo można kupić na części, bo już mnie cholera bierze, wszędzie albo pakiet, albo 5 dni oczekiwania...Chodzi mi o II klasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ememka1 Re: Wesoła Szkoła 04.09.07, 17:18 Chyba ciężko będzie bez zamówienia w księgarni, bo nie chcą by im zostały do przyszłego roku, a chyba u wydawcy czy hurtownika muszą za podręczniki płacić gotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Wesoła Szkoła 04.09.07, 18:05 To jest kraj absurdów!! Każą kupić książki a nie ma ich w księgarniach. Po co mi od razu cały pakiet?! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: Wesoła Szkoła 05.09.07, 08:29 no to u licha kup ten pakiet i nie marudź. Bedziesz dzieciakowi na podręczniki żałować? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wesoła Szkoła 05.09.07, 09:27 Ksiazki do trzeciej klasy mam. Z drugiej juz odsprzedałam. Ale nie miała kłopotów z kupowaniem na części. Tyle ze to nie było w w-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: Wesoła Szkoła 11.09.07, 13:11 Ja kupowałam w księgarni internetowej Drops, ale odbiór osobisty jest jak najbardziej możliwy i masz książki od razu. Księgarnia mieści się Mokotowie na Al. Niepodległości 52, dokładnie przy stacji metra Wierzbno. Wszystkie części Wesołej Szkoły możesz kupić na części i z tego co się to ceny mają jak w hurcie. Tutaj masz ich stronę internetową: www.drops.pl/index.php?search=1&page_id=6&log=1&searchWords=weso%B3a Odpowiedz Link Zgłoś
magda_zet Re: Wesoła Szkoła 11.09.07, 13:37 Były niedawno w księgarni na ul. Przy Agorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_tuptus Re: Wesoła Szkoła 11.09.07, 14:25 w księgarni przy centralnym i w hala wola. można też przez www.wsip.pl tylko sie czeka ela Odpowiedz Link Zgłoś