daffne 30.10.03, 09:40 Witajcie Drogie mamy i tatusie poradzcie prosze Nie mam pojecia co kupic coreczce na 5 urodziny.Cos takiego , zeby bylo miluskie a zarazem zeby uczylo.No nie mam pojecia co kupic.Ubranka odpadaja bo ma ...bardzo prosze pomozcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja.b Re: 5 urodziny :) 30.10.03, 12:41 A może puzzle albo jakąś grę planszową? Wg mnie gry świetnie się sprawdzają - szczególnie w długie zimne wieczory - a przy tym uczą samodzielnego myslenia pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: 5 urodziny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:46 Niedawno miałam tez ten problem.Mała najbardziej cieszyła sie z kuferka z akcesoriami do rysowania, malowania, klejenia.dostała tez duza tablice do pisania z liczydłem. Powiem szczerze ze jakis czas przed okazją ide z mała do marketu i obserwuje co ja interesuje, tak wiec niejako sama wybiera sobie prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
lujzi Re: 5 urodziny :) 30.10.03, 20:25 Mam 2 córki 5 lat (bliżniaczki). Mogę polecać Mini Pus z wydawnictwo Trefl. Trudno mi to opisać (nie jestem polką i jestem po cały dzień pracy) ale podam ci adres do księgarni wysyłkowej, gdzie można kupić. www.edukacyjna.krakow.pl/lista.php?poddzial=176&PHPSESSID=7d16e09eb145130bfdb7327b4f3081a9 Nie musisz tam kupić tylko tam jest dobrze opisane co to jest. Widziałam pierszy komplet tej zabawy edukacyjnej np w Auchan (na pewno jest to taniej). To jest SUPER zabawa, możesz z dzieckiem się bawić lub ono sam.( tylko nie zapomnij ze musisz kupić 1 zestaw kontrolny, który pasuje do wszystkich książki. pozdrawiam Lujzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat2003 Re: 5 urodziny :) do lujzi IP: 212.122.214.* 30.10.03, 22:08 pamiętasz tę promocyjną cenę w Auchan mini pusi? od jakiegoś czasu zamierzam zacząć kompletować ''system''- a dobra cena byłaby tego świetnym początkiem pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś