Dodaj do ulubionych

Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego

24.04.11, 18:53
Tym samym otwieram pierwszy tutaj warsztat liczac, ze zachcece Was do interpretacji

Bedac za granica postanowilam wykorzystac okazje i sprobowac czegos.

1. W jakim kraju to bylo?
2. Czego to dotyczylo? (pracy, wypoczynku, zywnosci, uslug, komunikacji, znajomosci z kims?)
3.Co to moglo byc?
4.Moje odczucia po tym?

Wszystkich uczestnikow cieplo pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze interpretacje
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 24.04.11, 19:32
      Świetny temat smile
      • kita32 to ja już 24.04.11, 21:28
        Na każde pytanie losuję 3 karty. Podstawowa, pierwsza karta to ta w środku, nad nią karta opisująca to co łatwe, dobre, na plus, jasna strona, a pod nią karta na to co trudne, złe, na minus, ciemna strona.
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/8ybr/MDaeCz4JdIc9LvoDpB.jpg

kraj – Paź Pucharów, Rycerz Kijów, Moc – kraj nieduży, nad wodą, naród aktywny, odważny, ale z przeszłością zabarwioną przemocą. Najpierw Paź Pucharów skojarzył mi się z Holandią, ale potem pomyślałam o Niemczech.

Czego dotyczyło? – Słońce, 7 Pucharów, Paż Kijów – nauki lub rozpoczęcia czegoś nowego, co ma związek z wyobraźnią i do czego potrzebni są pomocni ludzie. Mam skojarzenia z ustawieniami Hellingera.

Co to było? – Królowa Monet, Wieża, 2 Mieczy – coś co dawało konkretne umiejętności (może kurs zakończony certyfikatem ukończenia go), przeobrażało człowieka rujnując jego stary system postrzegania świata, wydobywając lub rozprawiając się z czymś co nieuświadomione. Nadal mam skojarzenia z czymś co jest związane z rozwojem duchowym. Pasuje mi zdobycie uprawnień do prowadzenia ustawień Hellingera.

Odczucia Ivany – Kochankowie, Sprawiedliwość, 10 Mieczy – Ivana była bardzo zadowolona, podobały jej się serdeczne kontakty z ludźmi oraz perfekcja , sprawność i uczciwość z jaką się zetknęła, ale zmęczona była bardzo.

Ivano, pozazdrościłam Tobie trafności i próbuję też tak trafić dokładnie „w punkt”, dlatego nie piszę ogólnie tylko próbuję trafić konkretnie w odpowiedź. Jednak z doświadczenia wiem, że im bardziej ogólnie się coś pisze, to tym więcej ma się trafień. Pisząc konkretnie mogę mieć 0 trafień. Zaryzykuję tym razem smile.

Pozdrawiam świątecznie smile
        • ivana Re: to ja już 24.04.11, 22:30
          Dzieuje Kito..a ja od Ciebie bede uczyc sie ogolnosci w interpretacjach bo wyczuwanie energii jest bardzo wazne ...Dziekuje Ci za pierwsza interpretacje
          Buziaki
          • kita32 Re: to ja już 24.04.11, 23:39
            kiss
            • kita32 Re: to ja już 28.04.11, 22:45
              Hej, co tak cicho???
              • casablanca76 Re: to ja już 28.04.11, 23:53
                ja dziś położyłam karty ale jeszcze muszę trochę pomyśleć uncertain
                • ivana Re: to ja już 29.04.11, 10:36
                  no to czekam czekam Casablanco;-0
                  • camaretto Re: to ja już 29.04.11, 22:35
                    Ja pewno położę ale dzisiaj miałam miłe chwile z rachunkami i reklamacjami, a od paru długich tygodni nóg nie czuję. Mam tranzyty i to się czuje...

--
                    Ostara
                    pl.wikipedia.org/wiki/Ostara
                    • ma_ewa01 Re: to ja już 01.05.11, 14:07
                      Może jeszcze Camaretto dołączy...
                      Msmile
    • ma_ewa01 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 08:59
      Oto moje typysmile

1. W jakim kraju to bylo? K. den, 10 pucharów
      2. Czego to dotyczylo? (pracy, wypoczynku, zywnosci, uslug, komunikacji, znajomosci z kims?)- 4 monety,6 kieli
      3.Co to moglo byc?- 2kiele, Kochankowie
      4.Moje odczucia po tym? -2 miecze, 4 kiele

Interpretacja wieczorem. Wrzuciłam, żeby mi nie uciekłosmile
      Pozdrawiam wszystkich uczestników i prowadzącą, oczywiście
      Msmile
      • kita32 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 11:14
        Zawsze coś, to już lepsze niż zapowiedź napisania smile
        K.den, to Król czy Królowa?

Przewaga Kielichów...
      • ivana Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 14:36
        Dzięki...hmmm chyba ta zagadka bedzie dosc trudna...zobaczymy kto będzie mial najwiecej trafienwink
      • ma_ewa01 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 20:10

>
        > 1. W jakim kraju to bylo? K. den, 10 pucharów
        Król den wskazuje na kraj bogaty, z tradycjami, w którym wielu ludzi znalazło swoje szczęście, może swój dom, wielu emigrantów tam przybywa. Te karty mogą też mówić, że pojechałaś tam do kogoś bliskiego, z kim byłaś związana emocjonalnie.
        Typuję kraje: Stany, Anglia lub Irlandia

> 2. Czego to dotyczylo? (pracy, wypoczynku, zywnosci, uslug, komunikacji, znajom
        > osci z kims?)- 4 monety,6 kieli

Sądzę, że dotyczyło to podjęcia pracy typu opieka nad kimś, pomoc w domu

> 3.Co to moglo byc?- 2kiele, Kochankowie

Może zaprzyjaźniłaś się lub nawet w kimś się zakochałaś lub ktoś w Tobie. Lub też spotykałaś się z kimś. Może to chodziło o osobę u której była ta praca...
        > 4.Moje odczucia po tym? -2 miecze, 4 kiele
        Nie wiedziałaś za bardzo, co z tym fantem zrobić, ale nie było to dla Ciebie na dalszą metę satysfakcjonujące zajęcie.
        To tyle
        Pozdrawiam
        Msmile
        >

• ivana Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 20:25
          Dzięki ma_ewowink
        • kita32 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 22:12
          Nareszcie następna interpretacja smile
          Bardzo przekonywająca. Ciekawa jestem rozwiązania...
          • ma_ewa01 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 22:28
            faktycznie, że karty wyszły dosyć spójne, ale na ile zgodne z prawdą, dowiemy się jutrosmile.
            Msmile
        • ivana Re: Warsztat 187- Odp. dla ma_ewy 01.05.11, 18:03

> 1. W jakim kraju to bylo? K. den, 10 pucharów
          Król den wskazuje na kraj bogaty, z tradycjami, w którym wielu ludzi znalazło swoje szczęście, może swój dom, wielu emigrantów tam przybywa. Te karty mogą też mówić, że pojechałaś tam do kogoś bliskiego, z kim byłaś związana emocjonalnie.
          Typuję kraje: Stany, Anglia lub Irlandia

Super. USA- 1p.

> 2. Czego to dotyczylo? (pracy, wypoczynku, zywnosci, uslug, komunikacji, znajom
          > osci z kims?)- 4 monety,6 kieli

Sądzę, że dotyczyło to podjęcia pracy typu opieka nad kimś, pomoc w domu

W jakims sensie dotyczylo to opieki nad dzieciakami bo nie robilabym tego zabiegu, gdybym nie byla zmuszona z nimi jechac na wakacje- 0.5 p.

> 3.Co to moglo byc?- 2kiele, Kochankowie

Może zaprzyjaźniłaś się lub nawet w kimś się zakochałaś lub ktoś w Tobie. Lub też spotykałaś się z kimś. Może to chodziło o osobę u której była ta praca...

to byl zabieg kosmetyczny czyli depilacja- Kochankowie w Twoim rozkladzie widzialabym jako chec porownania zabiegow depilacji w USA i Polsce a 2 kielichow to ja i moja kosmetyczka wink

> 4.Moje odczucia po tym? -2 miecze, 4 kiele
          Nie wiedziałaś za bardzo, co z tym fantem zrobić, ale nie było to dla Ciebie na dalszą metę satysfakcjonujące zajęcie.

Mialam mieszane uczucia ale cel osiagnelam i z tego bylam zadowolona- 0.5 p

W sumie 2 p.
    • andgie Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 22:40
      Czesc!
      Moja krotka interpretacja:
      Gwiazda, 6 mieczy, 8 monet. Obstawiam Niemcy lub Zjednoczone Krolestwo. Gwiazda tez mi sie skojarzyla ze Stanami Zjednoczonymi.
      2. Czego to dotyczylo? (pracy, wypoczynku, zywnosci, uslug, komunikacji, znajomosci z kims?)
      Kaplanka, 10 kijow, 4 monet. Pracy, ciezkiej, ale dosc dobrze platnej. Opieka nad starszymi ludzmi? Byc moze zdobylas tam jakies formalne kwafikacje.
      3. Co to moglo byc? Pytanie bardzo podobne do poprzedniego.
      7 monet, 7 pucharow, Wieza.
      Hmm. Trudne. Jakies ciezkie emocjonalnie przezycie, planowanie. Cos, co Cie nauczylo organizacji.
      4.Moje odczucia po tym?
      Glupiec, Moc, Swiat. Wow, same Wielkie Arkana. Twoje odczucia byly bardzo , bardzo silne. Z jednej strony myslalas "po co mi to bylo", z drugiej uczynilo Cie to silna, nauczylas sobie radzic sama w trudnych sytuacjach. Chyba sie nauczylas jezyka. Byc moze ciagle masz jakis kontakt z tym krajem, ludzmi, ktorych spotkalas.
      Czekam na jutrzejsze rozwiazanie smile
      • ma_ewa01 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 22:54
        Ha, mamy dośc podobne interpretacjesmile.
        ja co prawda nie typowałam Niemiec, ale właściwie też brałam ten kraj pod uwagę, nawet napisałm... Ale gdy spojrzałam na karty - a zwłaszcza na 10 kieli, no nie... tylko nie Niemcy ( szybko skasowałam) I tym sposobem pozbyłam się naszych najbliższych sąsiadówsmile. Ale kto wie, kto wie, może to był błądsmile
        Pozdrawiam
        Msmile
        • ivana Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 30.04.11, 23:03
          Jutro sie dowiecie dziewczyny wink Cierpliwosciwink Czekam na inne interpretacjewink Im wiecej tym lepiej...winkMozemy wowczas bardziej zrozumiec nasze talie i ujrzec te niuanse na ktore karty zwracaja nam uwage kluczem znanym tylko nam, kluczem naszych z nimi doswiadczenwink
          • casablanca76 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 01.05.11, 13:08
            to teraz ja, troszkę późno ale ostatnio i tak mam mało czasu na karty i cieszę się że znalazłam choć chwilkę na rozkład i interpretację.
            U mnie wygląda to tak :
            1) w jakim kraju to było? SPRAWIEDLWOŚĆ, DZIESIĄTKA BUŁAW, TRÓJKA KIELICHÓW
            przychodzi mi na myśl - Grecja, Rzym, Egipt ewentualnie Stany Zjednoczone
            2)czego to dotyczyło? GWIAZDA, CZWÓRKA BUŁAW, WISIELEC
            stawiam zdecydowanie na wypoczynek, to czas kiedy człowiek się zatrzymuje w codziennej gonitwie żeby nabrać energii, naładować akumulatory
            3)co to mogło być? CESARZOWA, KRÓLOWA BUŁAW, DWÓJKA MIECZY
            Zastanawiałaś się trochę czy faktycznnie tego spróbować,czy warto, czy nie będzie jakiś przykrych skutków z tym związanych...powiedziałabym że to była jakaś przejażdżka jakimś pojazdem, karuzelą, może skok na bandżi - coś co wywołuje silne emocje!
            4) odczucia Ivany po tym - DWÓJKA KIELICHÓW
            podobało Ci się , byłaś zadowolona i miałabyś ochotę kiedyś to powtórzyć smile
            • kita32 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 01.05.11, 13:21
              To warsztaty "ruszyły" z miejsca smile
            • ivana Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 01.05.11, 14:14
              Dzięki Casablancowink
              • ivana Rozwiązanie;-) 01.05.11, 17:51
                Drogie dziewczyny,
                kilka lat temu wyjechalam do USA do rodziny. Pracowalam jako opiekunka do dziecka i pewnego dnia stanelam przed propozycja wyjazdu z dziecmi na Miami. Wcale mi to sie nie usmiechalo bo na codzien dawaly mi niezle w kosc a co dopiero jeszcze latanie za nimi non stop na plazy gdzie rodzice zupelnie nimi sie nie zainteresuja zdajac sie na mnie. Aby miec dla siebie wiecej czasu przy porannej toalecie postanowilam skorzystan z uslug kosmetycznych w tym kraju i wydepilowac nogi oraz bikini. Bylam ciekawa jak uslugi w USA maja sie do polskich.
                Poszlam do gabinetu kosmetycznego gdzie przywitaly mnie mile Chinki i zaproponowaly depilacje woskiem. Od razu zorientowalam sie ze ten gabinet niekoniecznie jest czysty . Sanepid mialby co tam robic jakby "wlecial". Bylam jednak zdecydowana zrobic depilacje. Na Miami odpadaloby mi juz golenie sie codzienne..
                Zabieg powiazany byl z niezlym bolem mimo ze Chinka ciagle usmiechala sie przepraszajaco jak syczalam gdy mi zrywala kolejny plaster. Ciagle myslalam o tym zeby to hak najszybciej sie skonczylo i mialam zamkniete oczy wyobrazajac sobie jak jestem juz na plazy z jedwabna skora.wink
                Reasumujac
                Kraj- USA
                Czego dotyczylo? -uslug plus wypoczynku z naciskiem na uslugi bo chodzilo o depilacje a zrobilam ja po to aby miec wiecej czasu dla siebie bedac opiekunka
                Co to moglo byc?- zabieg kosmetyczny
                Moje odczucia po tym? - uczucia mieszane, z jednej strony zadowolona bylam ze moj cel zostal osiagniety a z drugiej czulam niesmak estetyka gabinetu...mialam wrazenie ze tam nie jest tak do konca czysto...no i wyszlam obolala i z czerwona skorawink
                • ivana Re: Rozwiązanie;-) Odp. dla Kity 01.05.11, 17:58

kraj – Paź Pucharów, Rycerz Kijów, Moc – kraj nieduży, nad wodą, naród aktywny, odważny, ale z przeszłością zabarwioną przemocą. Najpierw Paź Pucharów skojarzył mi się z Holandią, ale potem pomyślałam o Niemczech.

Niestety Kito , USA, i Twoje karty fajnie to pokazaly w karcie Mocy, ktora mi sie kojarzy z wielkim mocarstwem pociagajacym sznurkami w polityce swiatowej- 0.5 p.

Czego dotyczyło? – Słońce, 7 Pucharów, Paż Kijów – nauki lub rozpoczęcia czegoś nowego, co ma związek z wyobraźnią i do czego potrzebni są pomocni. ludzie Mam skojarzenia z ustawieniami Hellingera.

Dotyczylo uslug kosmetycznych a karta Slonca jest niezla wskazowka na fakt ze depilowalam sie aby miec problem z glowy na plazywink U Ciebie w rozkladzie karty przemowily jezykiem obrazkow i symboli

Co to było? – Królowa Monet, Wieża, 2 Mieczy – coś co dawało konkretne umiejętności (może kurs zakończony certyfikatem ukończenia go), przeobrażało człowieka rujnując jego stary system postrzegania świata, wydobywając lub rozprawiając się z czymś co nieuświadomione. Nadal mam skojarzenia z czymś co jest związane z rozwojem duchowym. Pasuje mi zdobycie uprawnień do prowadzenia ustawień Hellingera.

Depilacja przeobrazila mnie w osobe piekniejsza z pewnoscia;-
                  )- )0.25 p.

Odczucia Ivany – Kochankowie, Sprawiedliwość, 10 Mieczy – Ivana była bardzo zadowolona, podobały jej się serdeczne kontakty z ludźmi oraz perfekcja , sprawność i uczciwość z jaką się zetknęła, ale zmęczona była bardzo.

Zabieg byl perfekcyjny i bylam zadowolona z samego zabiegu...ale mnostwo watpliwosci co do higieny tego miejsca mna targalo i sprawialo ze polskie gabinety wyszly na plus
                  0.5 p.

W sumie Kito uzyskalas 1.25 p.
                  • kita32 Re: Rozwiązanie;-) Odp. dla Kity 01.05.11, 18:06
                    No to jak widzę wyobraźnia mi zaszalała big_grin
                • andgie Re: Rozwiązanie;-) 01.05.11, 18:03
                  Ha, ha! Nie spodziewalam sie.
      • ivana Re: Warsztat 187- Odp dla Angie 01.05.11, 18:08
        Moja krotka interpretacja:
        Gwiazda, 6 mieczy, 8 monet. Obstawiam Niemcy lub Zjednoczone Krolestwo. Gwiazda tez mi sie skojarzyla ze Stanami Zjednoczonymi.

Super, USA-1 p.

Kaplanka, 10 kijow, 4 monet. Pracy, ciezkiej, ale dosc dobrze platnej. Opieka nad starszymi ludzmi? Byc moze zdobylas tam jakies formalne kwafikacje.

Podobnie jak u ma-ewy , posrednio mialo to zwiazek z opieka nad kims, a w tym przypadku nad dziećmi- 0.5 p.

3. Co to moglo byc? Pytanie bardzo podobne do poprzedniego.
        7 monet, 7 pucharow, Wieza.
        Hmm. Trudne. Jakies ciezkie emocjonalnie przezycie, planowanie. Cos, co Cie nauczylo organizacji.

Jak najbaradziej zrobilam depilacje aby lepiej zaplanowac czas, byc bardziej zorganizowana- 0.5 p.
        4.Moje odczucia po tym?
        Glupiec, Moc, Swiat. Wow, same Wielkie Arkana. Twoje odczucia byly bardzo , bardzo silne. Z jednej strony myslalas "po co mi to bylo", z drugiej uczynilo Cie to silna, nauczylas sobie radzic sama w trudnych sytuacjach. Chyba sie nauczylas jezyka. Byc moze ciagle masz jakis kontakt z tym krajem, ludzmi, ktorych spotkalas.

Tak to byla moja samodzielna decyzja i nadal mam kontakt z USA bo tam mieszka moja rodzina- 0.5 p.

W sumie zdobylas 2.5 p. Gratuluję
        • ivana Re: Warsztat 187- Odp dla Casablanki 01.05.11, 18:12
          ) w jakim kraju to było? SPRAWIEDLWOŚĆ, DZIESIĄTKA BUŁAW, TRÓJKA KIELICHÓW
          przychodzi mi na myśl - Grecja, Rzym, Egipt ewentualnie Stany Zjednoczone

Super- 1.p.

2)czego to dotyczyło? GWIAZDA, CZWÓRKA BUŁAW, WISIELEC
          stawiam zdecydowanie na wypoczynek, to czas kiedy człowiek się zatrzymuje w codziennej gonitwie żeby nabrać energii, naładować akumulatory

Dotyczylo to uslug kosmetycznych ale przeciez chodzilo o moj wyglad w trakcie wakacji czyli wypoczynku dzieciakow, ktorymi sie opiekowalam wiec daje 0.75 p.

3)co to mogło być? CESARZOWA, KRÓLOWA BUŁAW, DWÓJKA MIECZY

Zastanawiałaś się trochę czy faktycznnie tego spróbować,czy warto, czy nie będzie jakiś przykrych skutków z tym związanych...powiedziałabym że to była jakaś przejażdżka jakimś pojazdem, karuzelą, może skok na bandżi - coś co wywołuje silne emocje!

Balam sie bolu bo przeciez depilacja woskiem to nie w kij dmuchal...widzac w jakich warunkach antysanepidowkich ten gabinet funkcjonowal obawialam sie wysypki lub podraznienia skóry potem- 0.5 p.

4) odczucia Ivany po tym - DWÓJKA KIELICHÓW
          podobało Ci się , byłaś zadowolona i miałabyś ochotę kiedyś to powtórzyć
          Bylam zadowolona z efektu depilacji ale mialam mieszane uczucia co do amerykanskich uslug kosmetycznych, nie wydaly mi sie nowoczesne- 0.5.p

W sumie Casablanco Zdobylas 2.75 p.

Serdecznie gratuluje
    • camaretto Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 01.05.11, 17:55
      Nie miałam czasu cały tydzień jak mówiłam planety zorganizowały mi jazde smile

3. Co mogło być przed przedmiotem zainteresowania Ivany?
      10 P
      Jakaś rzecz - przedmiot zbytku, który w danym kraju jest oryginalny, jedyny w swoim rodzaju. Być może bogato zdobiony, karta kojarzy mi się z ładną sukienką/ ubraniem/ zwyczajami ludowymi, ktore uprawia się w danym kraju. Raczej z pięknem, ładną biżuterią, ubraniem...
      Zatem usług /i znajomości, bo 10 Pentakli do czarnej roboty się raczej nie zrywa...
      Specyfikacja
      2. 7 Kielichów
      Coś czego nie mogłaś/byś spełnić normalnie, ale jest jakąś wizją, pięknym marzeniem której w normalnych warunkach trudno zrealizować. Nie wierzysz w to, dlatego ta namiastka musiała wystarczyć.
      (Wygląda na zbytki smile Może przebranie się i wzięcie udziału w jakchs obrzędach czy tańcach?)

Kraj
      7 mieczy
      Hiszpania?
      Kojarzą mi się walki byków i toreadorzy.
      Fiesta!!!

Odczucia Ivany
      2. Kapłanka
      Ivanka czuła się w podniosłym nastroju, jakby uświęcona, zwiększyło to jej intuicję i rozszerzyło świadomość.
      Znów ceremonia smile ?

Nic. Nadaję.
      ------------------------------------------------------------------------
      To nie karty są nietrafne tylko interpretator do kitu smile
      "Wśród błaznów bawmy się jak królowie;
      Wśród królów- jak kapłani;
      Śród kapłanów - jak ludzie..."
      • ivana Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 01.05.11, 18:14
        Camaretto tym razem nie trafilas ale nastepnym razem na pewno pojdzie Ci lepiej jak tylko przestaniesz gdzies gonic i chwilke sie zatrzymasz.
        Sciskam Cie cieplutko i dziekuje ze zaznaczylas tu swa obecnosc ostatnim rzutem na tasmewink
        • ivana Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:18
          Serdecznie gratuluje Casablance ktora zwyciezyla w mojej zagadce. Wszystkim uczestniczkom serdecznie dziekuje za udzial w moich pierwszych warsztatach. To dla mnie zaszczyt ze chcialyscie w nich uczestniczyc
          Sciskam Was cieplo
          Ivana-Sarna
          • andgie Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:21
            Gratulacje, Casblanco. Czekam na kolejny warsztat.
          • kita32 Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:21
            Gratulacje, Casablanko!!!
          • casablanca76 Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:29
            Jeeejku!! big_grin ale super choć szczerze mówiąc nie spodziewałam się wygranej smile cieszę się i dziękuję za gratulacje kiss
            Dla Was również brawa się należą!! Ivano dzięki za fajny warsztat, powiem szczerze że z wielką obawą go wrzuciłam bo głowiłam się trochę nad nim i różne wersje mi wychodziły dlatego zdecydowałam się dziś wkleić moją interpretację z tzw.pierwszą myślą wink
            • casablanca76 Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:32
              postaram się jak najszybciej wkleić następny warsztat big_grin
            • ivana Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:33
              Casablanco masz talent tylko uwierz w siebiewink Zaufaj swojej intuicji i pierwszemu odczuciu. Sama widzisz , ze to przynosi rezultatywink
              • camaretto Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:39
                Fajnie! Rzeczywiście nie tyle może gonie co siedzę 24h ale to nie znaczy że mam czas na takie zbytki jak komputer. Nie wiem tylko co będzie jak mi modem obetną bo co na to wskazuje. Ale raczej nie w ty miesiącu
                Ściskam was dziewczyny (bo faceci coś zawiedli)
                Gratulacje dla Casablanki!
                Mama nadzieję że będę miała te 10 minuut żeby w ogóle warsztat przeczytać! Coza dzień!
                • camaretto Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:46
                  Fajne interpretacje.
                  Mi 7 mieczy nasuwała też kraj wojen i manipulacji politycznych ale sie 'w porę otrząsnęłam' z wrażenia - przychodziła mi jedynie 4 RP do głowy ;-D

• ivana Wasze interpretacje 01.05.11, 18:57
                    Wasze interpretacje sa bardzo budujace. Inspirujacym jest fakt ze do kazdej z Was przemawialy innym jezykiem, co powinniscie wziac pod uwage w poglebianiu dalszym intuicji. N.p. do Kity tarot mowil warstwa obrazkowa( karta Mocy i Slonca), do innych warstwa językową np. Casablanca...do Ma-ewy i Angie warstwa symboliczna....do kazdej z nas Tarot probuje sie wedrzec w podswiadomosc tym narzedziem, ktory bedzie dla nas najprostszy i najbardziej zrozumialy...to pieknewink
                    • kita32 Re: Wasze interpretacje 01.05.11, 22:42
                      > N.p. do Kity tarot mowil warstwa obrazkowa( karta Mocy i Slonca)

... A ja nie załapałam... Karta Mocy powinna się skojarzyć z USA, ale zmyliło mnie to, że ta karta pojawiła się na dole rozkładu, a dół miał opisywać ciemną stronę i dlatego skoncentrowałam się na państwie, którego Moc kojarzy mi się z przemocą. Niemcy mają ciemne karty w swojej historii, ale przecież Stany Zjednoczone również...
                      • ivana Re: Wasze interpretacje 02.05.11, 09:02
                        Kito najwazniejsze jest to ze karty bardzo precyzyjnie z Toba gadaja a tzn ze Tarot Cie wybralwink Reszta to sprawa drugorzedna i do dogrania...Chcialabym tak wylapywac energie jak Ty...naprawde duzo sie od Ciebie ucze
                        Sciskam
                  • ivana ReCamaretto 01.05.11, 18:59
                    Camaretto Tarot z Toba chce gadac warstwa symbolicznąwink Wez to pod uwagewink
                  • casablanca76 Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 18:59
                    dziękuję camaretto za gratulacje smile Ivanko widzisz sama -ja już taka jestem uncertain to samo cały czas powtarzała i powtarza mi w dalszym ciągu Dezire. Tak! cierpię na brak pewności siebie...niby wiem i nawet jestem przekonana że jest tak i tak ale coś mnie ciągle powstrzymuje smile
                    • ivana Re: Zwyciezyla Casablanca! 01.05.11, 19:08
                      Casablanco najwazniejsze jest to ze nadal zajmujesz sie tarotem...widocznie jest /Ci przeznaczony...przypadkowi ludzie sie nim nie zainteresuja...mozemy czuc sie naprawde wyjatkowo dziewczyny!
    • ma_ewa01 Re: Warsztat 187- Będąc ciekawa czegos nowego 01.05.11, 22:28
      Gratuluję zwyciężczyni i Ivance fajnego tematu i rzetelnego opracowania.
      Pozdrawiam
      Msmile
      • ivana Re: Warsztat 187- do ma_ewy 02.05.11, 09:03
        Marzenko staralam sie aby moja punktacja byla sprawiedliwa i aby nikgo nie skrzywdzic tym bardziej jest mi milo, ze to docenilas
        Buziaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka