gosiadzika 13.08.07, 07:47 może macie?? a może wiecie gdzie mogę zobaczyć całą talię?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: tarot 78 Doors 13.08.07, 09:44 Ja mam, jak jestes w w-wy, to zapraszam do naszego sklepu na Ochote, na miejscu mozna obejrzec karty Tarot jest fajny, choc rysunki z bardzo roznych konwekcji i czasow Pozdrawiam Odpowiedz Link
petra11 Re: no niestety 13.08.07, 20:28 Witaj Gosia, obejrzalam pare kart tej talii, szkoda ze nie wszystkie, ale tez mi sie podoba. Taka prosta, a cos w sobie ma. Zwlaszcza podoba mi sie karta diabla, slonca, kolo fortuny i smierc tez bardzo przemawiajaca swoja prostota. Pozdr. Odpowiedz Link
lavanya37 Re: no niestety 09.09.07, 21:47 Karty znakomicie opisują życie codzienne. Leżały u mnie jakiś czas. Kiedy je wzięłam, zaniemówiłam Odpowiedz Link
mysza012 Re: tarot 78 Doors 13.08.07, 23:00 > a może wiecie gdzie mogę zobaczyć całą talię?? tutaj: www.interhobby.net/tarot/viCard.php3?Code=056÷ID=AM Tez sie kiedys zastanawialam nad ta talia, ale jeszcze jej nie kupilam. Jakos nie do konca do mnie przemawia. Kto wie, moze kiedys zmienie zdanie... Odpowiedz Link
ja-tekla Re: dzięki!!! 17.01.08, 14:41 Dzieki za linka.Szukałam takiego miejsca w necie,gdzie można obejrzec CAŁE talie.jesteś wielka!Masz u mnie wielka lampke wina)) Odpowiedz Link
dori7 Re: tarot 78 Doors 22.08.07, 18:30 Mnie link do Interhobby dziala bez zarzutu Jak mnie zapewnila jakis miesiac czy dwa temu wlascicielka sklepu Hazard, to jedna z najlepiej ostatnio sprzedajacych sie talii. Zupelnie sie temu nie dziwie, talia jest bardzo czytelna, sama sie nad nia bardzo powaznie zastanawiam, najpowazniejszym argumentem przeciw jest Krolowa Mieczy: www.interhobby.net/tarot/cardDetail.php3?Seq=056IS13 i Swiat - nieco zbyt doslowny... www.interhobby.net/tarot/cardDetail.php3?Seq=056AM21 Jednak mnostwo kart jest swietnych: Ksiezyc, Smierc, Kochankowie, Rydwan, caly Dwor Kielichow. Jak dla mnie jedna z najlepszych talii Lo Scarabeo, mimo paskudnej Krolowej Meiczy. Odpowiedz Link
gosiadzika Re: tarot 78 Doors 23.08.07, 07:27 link mi nie działa więc chyba nie jest mi dane zobaczyć tę talię i kupić Odpowiedz Link
gosiadzika Re: tarot 78 Doors 10.09.07, 09:54 wielkie dzięki - obejrzałam paskudna jest ta królowa mieczy Odpowiedz Link
dori7 Re: tarot 78 Doors 23.09.07, 23:36 gosiadzika napisała: > wielkie dzięki - obejrzałam > paskudna jest ta królowa mieczy No wlasnie Zepsuli nia cala talie Odpowiedz Link
jayanti Re: tarot 78 Doors 24.09.07, 07:14 Na jakimś forum przeczytałam opinię jakiejś wróżki, że kupiła tą talie ale brak jej tego czegoś, sądzę że magicznego nastroju. Też ją chciałam kupić, bo jak zwykle w sklepowym katalogu wystawili te najładniejsze, po obejrzeniu w sieci całej, zrezygnowałam. Zresztą nie da sie kupić wszystkich talii. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: tarot 78 Doors 08.03.09, 17:46 dori7 napisała: > Mnie link do Interhobby dziala bez zarzutu > > Jak mnie zapewnila jakis miesiac czy dwa temu wlascicielka sklepu Hazard, to > jedna z najlepiej ostatnio sprzedajacych sie talii. Zupelnie sie temu nie > dziwie, talia jest bardzo czytelna, sama sie nad nia bardzo powaznie > zastanawiam, najpowazniejszym argumentem przeciw jest Krolowa Mieczy: > www.interhobby.net/tarot/cardDetail.php3?Seq=056IS13 > i Swiat - nieco zbyt doslowny... > www.interhobby.net/tarot/cardDetail.php3?Seq=056AM21 > Jednak mnostwo kart jest swietnych: Ksiezyc, Smierc, Kochankowie, Rydwan, caly > Dwor Kielichow. Jak dla mnie jedna z najlepszych talii Lo Scarabeo, mimo > paskudnej Krolowej Meiczy. > Musze się z Tobą zgodzic. Królowa Mieczy jest drętwa, obrazek pasujący do Śmierci raczej. Chociaż ja sobie tłumaczę tego ducha wychodzącego z ust jako wychodzenie z ciała (w opisie talii jest słowo "trans"). Ale co to ma to ostrej Królowej Mieczy to nie wiem jeszcze... Odpowiedz Link
iwona_wagner Re: tarot 78 Doors 22.11.08, 14:40 mAM W POSIADANIU CAŁĄ ICH TALIĘ I BARDZO LUBIĘ NA NICH PACOWAĆ, BO SĄ BARDZO WYRAŹNE. POLECAM BARDZO ICH ZAKUP. JEDYNIE NALEŻY PRZETŁUMACZYĆ SOBIE KSIĄŻECZKĘ NA JĘZYK POLSKI, JEŚLI KTOŚ NIE ZNA ZNACZENIA KART. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
jasmintra Re: tarot 78 Doors 23.11.08, 21:50 a jak sie placi za takie karty zamowione na internecie? np w sklepie osiem czy magicznym? moze to naiwne pytanie ale wolalabym zaplacic z gory jak latac do miasta na poczte (listonosz odpada...)czy jest mozliwosc platnosci przez internet, przelewem? Odpowiedz Link
canada53 Re: tarot 78 Doors 23.11.08, 22:17 No pewnie, każdy sklep internetowy chętnie przyjmie przelew z góry. To forma płatności najlepsza dla sprzedającego, bo ma pieniądze z góry, ale może być ona czasami kłopotliwa dla kupującego (szczególnie przy wyższych kwotach), bo paczka może przyjść uszkodzona, albo trzeba będzie dłużej czekać na zamówiony towar, a pieniędzy na koncie już nie będzie. W takim wypadku trudniej jest anulować operację i doprosić się o zwrot swojej kasy. Mnie zdarzyło się na przykład tak, że zamówioną i opłaconą już książkę przysłali mi nie pod właściwy adres (chociaż podałam wyraźnie gdzie ją należy wysłać - jednak księgarnia wzięła sobie nie wiadomo dlaczego mój adres z konta, czyli tam gdzie jestem zameldowana na stałe, ale gdzie obecnie nie mieszkam). No i musiałam później bardzo kombinować, żeby ta książka do moich rąk trafiła. Gdyby to była przesyłka za pobraniem, to wróciłaby do nadawcy. A tak, to książka doszła zwykłą pocztą pod wskazany adres, a ja sama później musiałam się martwić jak ją odzyskać. Odpowiedz Link
gosiadzika w osiem 26.11.08, 08:11 jak robię zakupy to masz dużo opcji - za pobraniem - przelew, wysyłka kurierem, pocztą itd. jeśli zakupy przekroczą 150 zł przesyłka jest gratis - niezależnie od tego czy wybrałaś za pobraniem czy przelew. zwykle wysyłają towar tego samego dnia a ja mam karty już na drugi dzień Odpowiedz Link