alison18 02.10.07, 22:10 Nie wiem jak wam ale mi sie strasznie podoba taroteca.multiply.com/photos/album/377/Fenestra Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiadzika Re: Fenestra tarot 03.10.07, 08:13 możesz go kupić tutaj ))) www.osiem.com.pl/product_info.php?products_id=1678 muszę powiedzieć że też mi wpadł w oko no ale ileż można mieć talii )) wiemmmmm........dużo )) Odpowiedz Link
dori7 Re: Fenestra tarot 03.10.07, 09:55 Nie wiem, jakim cudem przegapilam te talie! Jest przepiekna, zrobila na mnie ogromne wrazenie. Uwielbiam rzeczy nawiazujace choc troszke do secesji ) Motyw z rozami jest zachwycajacy! W wolnej chwili, pewnie wieczorem, obejrze sobie dokladnie cala talie i skomentuje. Dzieki Alison za podlinkowanie! ) Odpowiedz Link
gosiadzika Re: Fenestra tarot 03.10.07, 12:27 dobre wróżki nie pozwolą ci przegapić, a z tego co widze to w sklepie osiem jest już od roku dostępna -gdzie ja miałam oczy )) Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Fenestra tarot 03.10.07, 13:03 Noo, ta talia uplasowala sie na 4-tym miejscu w zeszlorocznym rankingu top ten aeclectica. www.aeclectic.net/tarot/cards/topten.shtml Czytam rankingi, jakem Ksiezyc w Pannie , wiec nie przeoczylam jej wczesniej, ale nie jestem nia zachwycona. Jest troche za blada i jest wlasciwie kolejnym klonem RWS'a. Ale trudno jej odmowic urody, bo rysunki sa bardzo udane, a calosc wyjatkowo spokojna, nawet na bardziej agresywnych kartach (vide np. Rycerz Mieczy), co jest przyjemne i na pewno uzyteczne, bo przeciez nie raz przychodza do wrozki ludzie bardzo zdenerwowani, a wtedy ktora talia bedzie lepsza? Dori, jak juz bedziesz ja miala, to chce ja dokladnie obejrzec! Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link