knura 05.11.07, 13:35 Szukam i szukam i nigdzie nie organizują Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessella Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 05.11.07, 21:41 Taki kurs tarota wiele osób skorzystało by może zorganizują o takim tu nie słyszałam Odpowiedz Link
m_oments Re: ja też bym chciała 06.11.07, 17:02 w Krakowie w Cudzie na Małym Rynku wiem,wiem daleko ale z Katowic np... Odpowiedz Link
saliko Re: ja też bym chciała 09.11.07, 10:10 Beata Marcinkowska - ma swoją stronę, może ona? Mieszka bodaj w Katowicach. Odpowiedz Link
iokepine Re: chodziło i raczej o katowice:) 12.08.08, 23:11 Dla mnie Wrocław to też Śląsk A poza tym, skoro jadę prawie 6 godzin do Wrocka, a z Katowic jedzie sie 2 godziny, to nie jest to powalająca odległość Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 12.08.08, 12:14 Niby tak, ale chciałam przy okazji zapytać o Olsztyn.Tam też by sie chętni znaleźli. Sorki, jeśli w czymś uchybiłam M Odpowiedz Link
k040180 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 12.08.08, 21:40 Jak byłoby w Katowicach to sama bym się porwała. Do Katowic już mam godzinę!!! Do Krakowa jakieś 3 i pół w jedną stronę Ja tez właśnie szukałam kursu na śląsku (GÓRNYM) Wiem i też się zorientowałam, że u nas to chyba jaka wiocha jest Odpowiedz Link
iokepine Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 12.08.08, 23:10 Jeśli będę chętni, mogę pomyśleć i o Katowicach i o Olsztynie We Wrocławiu jedna z kursantek będzie mnie nocować i u niej będą prowadzone zajęcia. Nie znam nikogo w Katowicach i Olsztynie, ale jeśli znajdą się podobne warunki jak we Wrocku - i przynajmniej 5 chętnych osób - chętnie poprowadzę. Jednak najpierw musi być nocleg i miejsce na warsztaty. Dajcie znać, jeśli macie takie możliwości Pozdrawiam, Józefina Jagodzińska Odpowiedz Link
gosiadzika Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 13.08.08, 08:39 porozmawiajmy w takim razie o kosztach ) Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 13.08.08, 09:28 Rozejrzę sie w Olsztynie. Warunki by były ( lokal i spanie). Odezwę się na gazetowy, jak się wstępnie skontaktuję z organizatorem. M Odpowiedz Link
iokepine Re: Gdzie można zrobic kurs tarota w Olsztynie? 13.08.08, 12:28 Ok, zatem czekam na info Odpowiedz Link
afinka Re: Gdzie można zrobic kurs tarota w Olsztynie? 06.01.14, 09:45 Kursy tarota organizuje P. Violetta Wiadrowska najbliższy jest już 18-19 stycznia szczegóły na stronie astralpu.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link
iokepine Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 13.08.08, 12:34 gosiadzika napisała: > porozmawiajmy w takim razie o kosztach ) To zależy, jak sobie ułożymy wymiar godzin, ale generalnie będą podobne do tych: www.uni-garden.com/artykul-223,,-Kursy_I_stopnia_Tarot_i_astrologia.html Dokładna cena zależy od tego, jak będzie z noclegiem, salą i chętnymi oczywiście Odpowiedz Link
canada53 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 13.08.08, 21:05 iokepine napisała: > Nie znam nikogo w Katowicach A właśnie, że znasz. Pogadaj o tym z Zochą W. Odpowiedz Link
laik10 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 15.08.08, 20:06 Boże widzisz i nie grzmisz . O naiwności ty moja ,czy wy nie macie na co pieniędzy wydawać. Cwaniara iokepine i druga lepsza ,tyle tylko ze obrotne i kasę robią a naiwny lud daje na tacy . Nie macie innych autorytetów w Polsce , wiecie co to jest w ogóle! Nie jakieś cwaniaczki i to za taka kasę jak nie wiadomo kto . No tupetu im nie brakuje ale tak to właśnie jest im cwańsza tym większy zamęt robi wokół siebie.. Tylko żal . Mam nadzieję że naiwne się nie znajdą. Polecam lekturę i praktykę , dużo oszczędności i żadnych głupot od tych mądrali. Odpowiedz Link
kita32 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 15.08.08, 21:59 Przejrzałam Twoje posty pod nickiem laik10, bo chciałam sprawdzić, czy wypowiadasz się ze znajomością tarota, czy nie. Myślę, że nie znasz się na interpretacji kart, bo nie znalazłam żadnego Twojego postu w którym wypowiadałabyś się konkretnie na temat jakiejś interpretacji lub jakiegoś rozkładu. Natomiast reagujesz bardzo ostro i występujesz w obronie tzw. pasożytów czyli tych co biorą prosząc o wróżby, a od siebie nie dają nawet podziękowania. Na naganę ze strony działających forumowiczów skierowaną w kierunku pasożytów bardzo się zżymasz i ostro występujesz. Myślę, że Iokepine lub Dori kiedyś skrytykowały Ciebie (pewnie gdy pisałaś pod innym nickiem) lub nawet zablokowały Ci wejście na swoje forum (gdy byłaś pod innym nickiem) i stąd Twoja zjadliwość. Bo nie znasz się na tarocie... A może byłaś na takim kursie Iokepine i nic Ci to nie dało? Ale to jeszcze nie oznacza, że nauczyciel był niekompetentny. Odpowiedz Link
laik10 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 16.08.08, 21:25 Dobrze że jesteś taka bystra tylko szkoda ze głupia ,jednak . Piszesz bzdury i proponuję ci się przeczytać i jeszcze raz przeglądnąć moje posty. Piętnuje naciągaczy ,oszołomów i ludzi żerujących na naiwności innych. Zjadliwa to ty jesteś jak niedopieszczona na mnie nie licz uciekam od takich . Na kurs u takich pan nie mam ochoty i mam nadzieję że wkrótce inni tez przejrzą na oczęta. Odpowiedz Link
kita32 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 16.08.08, 21:28 > Piszesz bzdury i proponuję ci się przeczytać i jeszcze raz przeglądnąć moje pos > ty. ......Pewnie jako zbiór mądrości )) Odpowiedz Link
olga.78 Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 16.08.08, 23:50 Czyżby sfrustrowana konkurencja się odezwała w postaci laika10? Ale po co od razu obrażać ludzi? Proponuję melisę na uspokojenie skołatanych nerwów Odpowiedz Link
iokepine w sprawie laika10 17.08.08, 18:41 Mogłabym wyciąć posty laika10, ale zostawię te wypowiedzi, żeby czytajacy mieli ubaw. Jeśli pojawią się jakieś soczyste, uwałczajace teksty z Twojej strony, anonimowy laiku10, zostaniesz po prostu zablokowany, jestem jednym z adminów tego forum, a Dorota Rzepecka, z którą pracuję, stworzyła to forum i występuje pod nickiem dori7, jest jego założycielką i właścicielką. Nie interesuje Cię Tarot - uważasz to za bzdurę -świetnie, to Twoja sprawa - i zmiataj stąd. Odpowiedz Link
iokepine Re: Gdzie można zrobic kurs tarota na Śląsku? 17.08.08, 18:48 canada53 napisała: > A właśnie, że znasz. Pogadaj o tym z Zochą W. Hej Canada, odzywam się dopiero dziś, prowadziłam warsztat astrologiczny w ten weekend o Słońcu i Księżycu, i zjadło mi to czasu przed i w trakcie Pogadam, ale goszczenie kogoś co 2 albo 3 tygodnie niekoniecznie leży w jej chęciach możliwościach, zwłaszcza że znamy się tylko przez Internet. To niezwykle miła znajomość, ale jak dotad wirtualna. Poza tym zanim zacznę sobie noclegi załatwiać, chętni by się przydali Wrzucę info na inne fora, zobaczymy Zawsze można zrobić tak, żeby zaczać kurs w momencie, kiedy zbierze się grupa. Swoja drogą, naprawdę sie te Katowice do mnie uśmiechają, i Sląsk w ogóle. Ostatnio szukałam informacji o delfinach i ponoć w Katowicach właśnie budują delfinarium Odpowiedz Link
kelyn 1-2 dniowe warsztaty 16.08.08, 12:29 To ja zrobię taki mały off topic i spytam: Pani Józefino, a organizuje Pani może Tarotowe warsztaty, takie jedno bądź dwu dniowe, ale z większą liczbą godzin każdego dnia? (mam nadzieję, że jasno się wyraziłam ) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
iokepine Re: 1-2 dniowe warsztaty 17.08.08, 19:06 kelyn napisała: > To ja zrobię taki mały off topic i spytam: Pani Józefino, a organizuje Pani moż > e > Tarotowe warsztaty, takie jedno bądź dwu dniowe, ale z większą liczbą godzin > każdego dnia? (mam nadzieję, że jasno się wyraziłam ) > Pozdrawiam serdecznie. Mogę, jeśli będą chętni (to zaczyna brzmieć jak mantra ) Myślę, że jestem w stanie w ciągu weekendowego warsztatu (piątek wieczorem - sobota - niedziela): - przy pierwszym wprowadzić podstawy Tarota + BHP + Wielkie Arkana (22 karty), (20 godzin = piątek 4 h, sobota i niedziela po 8 godzin) - przy drugim karty dworskie (16 kart) i różne rozkłady (16 godzin) - przy trzecim i czwartym Małe Arkana(40 kart) i różne rozkłady (każdy warsztat 20 godzin). W sumie takie 4 warsztaty to będzie 76 godzin zajęć, myślę, że można byłoby robić taki jeden weekendowy w miesiącu. Doświadczenia ubiegłego roku pokazują, że dokładne omawianie Małych Arkanów jest bardzo potrzebne i już widzę, że pierwsza rzecz, jaką będziemy robić w tym roku z grupą średniozaawansowaną, to właśnie powtarzanie Minor Arkanów. Przy takim długim warsztacie cena będzie sporo wyższa, bo to będzie materiał, który w wolnym tempie realizujemy w ciągu 3 miesięcy (!), a poza tym taki typ zajęć jest kształcący, ale przeczołguje zarówno prowadzacego, jak i uczestników, bo to ogromna dawka wiedzy. Btw, jeśli będą chętni na warsztat z dworskich czy minor, to mogę też poprowadzić właśnie taki Gdzie mieszkasz, w jakiej miejscowości? Myślimy ostatnio z Dori trochę o Trójmieście, bo mamy tam miejscówkę Odpowiedz Link