Dodaj do ulubionych

Retrogradujacy Merkury

02.05.10, 15:21
Witam serdecznie,

Od 18 kwietnia Merkury retrograduje. Wiadomo, ze lepiej nie zaczynac nowych projekow, nie kupowac telefonu, komputera itp. Ale co z rozpaczeciem zwiazkow? smile Otoz poznalam kogos 20 kwietnia, jak Merkury juz retrogradowal, poza tym Jowisz robil mi zerowa kwadrature do natalnego Merkurego i 1 stopniowa kwadrature do Slonca. No coz bylo fajnie i ekscytujaca i nadal jest, ale ... oczywiscie musi byc jakies ale smile od paru dni spotykanie jest rzecza niemozliwa, mimo checi, zawsze cos wypada...jak nie dodatkowa praca, to cos innego...owszem kontakt tefefoniczy jest, a raczej byl smile bo od 24 h cisza w eterze...mimo, ze wczoraj rano bylo slodko, a wieczorem mialo byc jeszcze lepiej...ale do wieczornego spotkania nie doszlo i jak na razie brak wiesci. Juz sama nie wiem co sobie myslec, mam nadzieje, ze sprawa sie wkrotce wyjasni i ze po 11 Maja sprawy sie unormuja. Macie jakies doswiadczenia z Merkurym w retro i nowymi zwiazkami?

Pozdrawiam serdecznie,
p
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: Retrogradujacy Merkury 02.05.10, 22:43
      Westchnę, że gdyby to się dało wytłumaczyć Merkurym... ale moim zdaniem romans
      to jednak inna bajka, niż umowy i zakupy.
      Cierpliwości i szczęścia życzę smile

Pozdrawiam serdecznie, Mii
      • paulia Re: Retrogradujacy Merkury 03.05.10, 09:12
        Dzieki, w sumie wszystko sie wyjasnilo dosc szybko... pojechal na ryby i zgubil komorke. Znalazl dzien pozniej, mokra i prawe martwa smile
        Cisza oficjalnie przerwana !!

Pozdrawiam
        • aquavita Re: Retrogradujacy Merkury 07.05.10, 10:06
          Czyli jednak Merkury smile
          pozdrawiam
          • paulia Re: Retrogradujacy Merkury 09.05.10, 22:48
            Dokladnie smile
            A on nadal retrograduje i nadal robi psikusy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka