aniuta75 23.09.09, 23:50 Glx gdzieś rzucił pomysła, coby każdy napisał co ogląda. Pomysł nie jest w sumie zły, więc włala, bierzta i piszta . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 23.09.09, 23:57 No to daj dobry przykład babo, bo mi się teraz nie chce Nooooooooooooo dobra, na chwilę obecną nie mam tego wiele ;P Hank Moody, Gossip Girl (ale noszę się z zamiarem porzucenia ), co tam jeszcze... niech no pomyślę... daję szansę Mad Menowi (zobaczymy co z tego będzie ;P), no i jeszcze obczajam wszystkie nowości po kolei, w nadziei, że trafię na jakąś perełkę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 00:05 Pamiętaj, że masz zdawać relację z nowości . Moje: Dexter House Castle Eastwick Supernatural Vampire Diaries Fringe FlashForward GA PP Mentalist Bones (oczywiście wcześniej muszę nadrobić poprzednie sezony ) Medium A no i potem troszkę V Nie wykluczam, że z czegoś po drodze zrezygnuję albo coś mi dojdzie . Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 00:19 Ja oczywiście też mam Deksia na liście, nie wymieniłam go, ponieważ jeszcze się oficjalnie nie zaczął Mentalistę też niby oglądam, ale jeśli odcinki będą nudne, to porzucę Patryczka dla jakiegoś innego przystojniaka <lol>. Zawsze ktoś się nawinie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 09:00 Pod pojęciem "co kto ogląda" nie miałam na myśli teraźniejszości tylko cały sezon . Proszę uzupełnić listę a najlepiej napisac ją jeszcze raz o! Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 21:51 No dobra, to robię apdejt Oglądam teraz: Californication Dexter Brothers & Sisters (ale jeśli sezon będzie słaby to rzucam ;P) "Na krawędzi" (seriale, z których prawdopodobnie zrezygnuję): GA Gossip Girl Oficjalnie wyautowane: PP Mentalista (po wczorajszym odcinku zdecydowałam, że jednak zrywam z Patryczkiem ) Czekam z utęsknieniem: Brekaking Bad United States of Tara True Blood Czekam z mniejszym utęsknieniem: Hung Siostrzyczka Jackie Damages (o ile trzeci sezon da się oglądać, w co prawdę mówiąc wątpię ;P) No i obczajam wszystkie nowości po kolei, a nuż coś się trafi ;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 09:37 o kurcze, nie wiedzialam ze ma byc 3 sezon Damages...!!! kurcze, tez sie bojam, ze go zepsuja... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 09:38 A pewnie, że zepsują . Szczerze to podziwiam, że chcecie jeszcze to oglądać. Ja ledwo zmęczyłam 2gi sezon . Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 11:09 aniuta75 napisała: > A pewnie, że zepsują . Człowieku małej wiary > Szczerze to podziwiam, że chcecie jeszcze to oglądać. Oj tam zaraz oglądać ;P To że mam na liście, to nie znaczy, że będę oglądać To taka moja rezerwa, bo sama widziałaś, że moja lista jest dość krótka w porównaniu z Waszymi, dlatego muszę mieć coś w zanadrzu <hihihi>. Odpowiedz Link
ka_thy Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 09:47 luczijka napisała: > Czekam z mniejszym utęsknieniem: > Hung Oświeć mnie, co Ty w tym Hungu widzisz? Ja do dziś mam kaca, że się skusiłam na oglądanie. Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 11:05 ka_thy napisała: > luczijka napisała: > > > Czekam z mniejszym utęsknieniem: > > Hung > > Oświeć mnie, co Ty w tym Hungu widzisz? Ja do dziś mam kaca, że się skusiłam na > oglądanie. No jak to co? Hung jest... uroczy Ja za to nigdy nie zrozumiem Waszej miłości do Bones (serialu), House'a i Eryczka ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 11:16 luczijka napisała: > ka_thy napisała: > > > luczijka napisała: > > > > > Czekam z mniejszym utęsknieniem: > > > Hung > > > > Oświeć mnie, co Ty w tym Hungu widzisz? Ja do dziś mam kaca, że się skusi łam na oglądanie. > > No jak to co? Hung jest... uroczy Jakto co ona widzi ? To czego nie pokazuje na ekranie ! > Ja za to nigdy nie zrozumiem Waszej miłości do Bones (serialu), House'a i Eryczka ;P A jaki znowu Eryczek, moze Patryczek ? Mnie to sie ostatnio podoba laska z Warehouse 13, niejaka Joanne Kelly, a nie Eryczek czy Patryczek Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 11:22 galaxian1 napisał: > A jaki znowu Eryczek, moze Patryczek ? Oj Galaxian nie jesteś na bieżąco Patryczek jest już passe ;P Teraz lolumowiczki kochają Eryczka (wampira z True Blood), ale ja tego zupełnie nie czaję Odpowiedz Link
ka_thy Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 11:22 galaxian1 napisał: > Jakto co ona widzi ? > To czego nie pokazuje na ekranie ! Galaxian, przez Ciebie to mnie wyrzucą z pracy. Parsknęłam śmiechem, a nikt mi nie uwierzy ze to tabelki sa takie śmieszne. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 13:43 ka_thy napisała: > Galaxian, przez Ciebie to mnie wyrzucą z pracy. Parsknęłam śmiechem, a nikt mi nie uwierzy ze to tabelki sa takie śmieszne. Pewnie mam racje A co do tabelek to sie mogly cyferki poprzestawiac i dlatego bylo tak smiesznie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 13:53 > > No jak to co? Hung jest... uroczy ee, wcale nie Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 21:08 ilekobietamalat napisała: > > > > No jak to co? Hung jest... uroczy > > ee, wcale nie Jak tam sobie chcesz Ja uważam, że serial ma swój urok Odpowiedz Link
ka_thy Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 21:16 Jeszcze jedno czego nie mogłam znieść w Hungu - Anne Heche. Ona miała (ma?) coś nie halo z głosem i z figurą. Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 21:40 ka_thy napisała: > Jeszcze jedno czego nie mogłam znieść w Hungu - Anne Heche. Ona miała (ma?) coś > nie halo z głosem i z figurą. Chyba przytyła od czasów Mita ;P Ale głos się jej raczej nie zmienił, więc trochę dziwne, że dopiero teraz Ci zaczął przeszkadzać Oj nie wiem, mnie tam serial się podobał Dużo w nim było ironii, a ja to lubię Odpowiedz Link
ka_thy Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 21:56 > Chyba przytyła od czasów Mita Chyba wręcz przeciwnie - wygląda strasznie anorektycznie. Plus ten skrzeczący głos. Koszmar. Nikt mi nie powie, że taka była w MiT. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:00 Ona ma taką dziwną manierę, że przez nos gada . Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:40 aniuta75 napisała: > Ona ma taką dziwną manierę, że przez nos gada . Może ma po prostu zagilony nos Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:45 Ale jak? Tak cały czas??? Niech do lekarza idzie! Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:54 aniuta75 napisała: > Ale jak? Tak cały czas??? Niech do lekarza idzie! > > Albo ewentualnie Hallsa (czy jak go się tam pisze ) sobie kupi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:55 luczijka napisała: > aniuta75 napisała: > > > Ale jak? Tak cały czas??? Niech do lekarza idzie! > > > > > > Albo ewentualnie Hallsa (czy jak go się tam pisze ) sobie kupi Albo niech pójdzie do Housa . Hyhyhyhy głupawkę mam Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Wątek poglądowy :) 26.09.09, 00:37 aniuta75 napisała: > luczijka napisała: > > > aniuta75 napisała: > > > > > Ale jak? Tak cały czas??? Niech do lekarza idzie! > > > > > > > > > > Albo ewentualnie Hallsa (czy jak go się tam pisze ) sobie kupi > > Albo niech pójdzie do Housa . > > Hyhyhyhy głupawkę mam > > Hy, hy, dokladnie to samo pomyslalam, niech wezmie halls a jak nie pomoze to do Halsa ja wyslac Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:00 ka_thy napisała: > > Chyba przytyła od czasów Mita > > Chyba wręcz przeciwnie - wygląda strasznie anorektycznie. Widzisz, my nawet różnie postrzegamy figurę Anne Heche Nic dziwnego, że i co do Hunga mamy tak rozbieżne odczucia Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 08:56 aniuta75 napisała: > Glx gdzieś rzucił pomysła, coby każdy napisał co ogląda e to chyba byl moj pomysl;> ale niewazne, liste napisze jak wroce od lekarza Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 08:59 Jeżeli Twój to przepraszam baaaardzooooo . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 09:37 no nie wiem czy ci wybacze;P a wiec moje ogladanie to: 90210 bones californication castle dexter glee house GA wampirze pamietniki flashforward(przynajmniej taki jest plan;> eastwick(planuje;> ugly betty(raczej tendencja schylkowa) true blood(jak do mnie dojdzie) weeds zobaczymy jak to bedzie z mentalista bo chlop chce ogladac te co czekam na nastepne sezonu,ale nawet nie wiem czy beda;> royal pains eureka a w tiwi ogladam ejszcze CSI wszystkie;> no i brzydula i 39i pol;> wiecej nie pamietam;> Odpowiedz Link
szmegesz Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 10:32 Royal Pains będzie miał 2 sezon. Oglądam i będę oglądała Dexter Castle Closer Mad Men Californication True Blood 39 i pół Czas honoru GA Private Practice i chyba ten polecany przez Was Flash Forward, a z Mentalisty rezygnuję. Na razie tyle, chyba, ze coś będzie fajnego. Odpowiedz Link
kocura78 Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 15:03 Supernatural Lie to me Dexter House Ugly Betty True blood Desperate houswives (z rozpędu chyba) FlashForward mam zamiar Przypominam sobie ponadto: Robin of Sherwood Czterej pancerni i pies Odpowiedz Link
agamasia Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 16:40 oglądam: House Lie to Me Grey's Anatomy Dexter Desperate Housewives Brothers & Sisters Dollhouse oblukam: FlashForward Trauma V i moze jeszcze Three Rivers Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 20:35 Pewniaki (czyli co ogladam teraz) : - Supernatural - Californication - Warehouse 13 - Defyining Gravity - Bones - House - The Mentalist - Naznaczony (a co! ) Zamierzam wyprobować z dużą szansa na ogladanie: - Stargate Universe - V - Eastwick - Fringe - FlashForward - Melrose Place - Virtuality - Dexter - Dark Blue - True Blood - Nie wiem co z tym fantem zrobić... ale jak mi będzie mało seriali, to coś z tego będ ogładał : - Greys Anatomy - Private Practice - Desperate Housewives - Heroes - Dollhouse (raczej na 99% zrezygnowałem, ale ze pojawi sie Summer Glau, to cholera kto wie !) Seriale "w zawieszeniu", do których zamierzam wrócić - The X-Files - CSI - wszystkie serie, ale najbardziej NY Czyli w najbardziej optymistycznym wariancie moge ogladac... 27 seriali! A napewno i tak o czyms zapomnialem Odpowiedz Link
agamasia Re: Wątek poglądowy :) 24.09.09, 22:08 galaxian1 napisał: > Zamierzam wyprobować z dużą szansa na ogladanie: > - Dark Blue Polecam właśnie jestem po 7 odcinku, a w nim ten z Terminatora pierwszego, co to spłodził Johna Connora. > - True Blood W końcu! Odpowiedz Link
lenkaaa Galaxian! 25.09.09, 14:59 A co to za serial Virtuality ? Na epguides go nie ma. Ogladales 4 sezon Hotel Babylon ? Wlasnie odkrylam, ze juz sie skonczyl. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian! 25.09.09, 16:06 lenkaaa napisała: > A co to za serial Virtuality ? Na epguides go nie ma. Bo ukazal sie dopiero pilot. Czekam wiec jak sezon ruszy. > Ogladales 4 sezon Hotel Babylon ? Wlasnie odkrylam, ze juz sie skonczyl. Nie, zakonczylem przygode z tym serialem na 3 czy 4 odcinku 3 serii. Tego nie dalo sie juz ogladac! Chociaz podobno w 4 sezonie wraca... Charlie (ale moze to plotka?) ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian! 25.09.09, 16:10 galaxian1 napisał: > lenkaaa napisała: > > > A co to za serial Virtuality ? Na epguides go nie ma. > > Bo ukazal sie dopiero pilot. > Czekam wiec jak sezon ruszy. No ale o czym to? Oglądałeś już tego pilota? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian! 25.09.09, 16:23 aniuta75 napisała: > No ale o czym to? Oglądałeś już tego pilota? A jak myslisz ? Poczytaj se babo: forum.gwrota.com/index.php?showtopic=16702 Choc to nie dla Was, bo jak 90% kobitek nie lubicie fantastyki Odpowiedz Link
magdawaw1 oglądam 25.09.09, 17:34 Dexio, Mentalista, Ugly Betty, Nurse Jackie, Demages, Breaking Bad wiecej seriali nie pamiętam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Galaxian! 25.09.09, 18:13 > Choc to nie dla Was, bo jak 90% kobitek nie lubicie fantastyki > nie znam ZADNEJ (poza moja matka) kobitki ktora by nie lubila fantastyki>> ale moze w dziwnym towazystwie sie prowadzam;D czytac mi sie nie chce, wole twoja glx, recenzje;> Odpowiedz Link
gaudia Re: Galaxian! 25.09.09, 19:29 Bones House Grey's Anatomy Mad Men Criminal Minds (o tak!!!) czekam na napisy do The Good Wife Gossip girl zastanawiam sie nad młodocianymi wampirami, wszak młodocianych kosmitów bardzo lubiłam kiedyś... Naznaczony Odpowiedz Link
luczijka Re: Galaxian! 25.09.09, 21:06 galaxian1 napisał: > lenkaaa napisała: > > > A co to za serial Virtuality ? Na epguides go nie ma. > > Bo ukazal sie dopiero pilot. > Czekam wiec jak sezon ruszy. > Galaxian, muszę Cię zmartwić z tym Virtuality. Stacja Fox zdecydowała, że nie będzie robić z tego serialu, a dwugodzinny pilot puści jako film. Szkoda bo też miałam zamiar oglądać Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Galaxian! 25.09.09, 21:24 no to sie wyjasnilo dlaczehgo nic nie ma na epguides Ale poczytalam o Galaxianowym "Defying Gravity" i mnie zainteresowalo musze powiedziec. Galaxian, ogladasz to na bierzaco, bo juz duzo odcinkow sie ukazalo. Dobre to jest rzeczywiscie ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian! 25.09.09, 21:57 Ech, no to Virtuality idzie w cholere > Ale poczytalam o Galaxianowym "Defying Gravity" i mnie zainteresowalo musze powiedziec. Galaxian, ogladasz to na bierzaco, bo juz duzo odcinkow sie ukazalo. Dobre to jest rzeczywiscie ? Ogladam na bierzaco i wlasnie czekam na napisy do kulminacyjnego odcinka 9. Jak na razie to ma byc tlyko 1 sezon, bo serial jest zbyt "ciezki" dla durnych amerykanow i ma kiepska ogladalnosc. Nie jest to jakis serial akcji czy strzelanina, ale dramat obyczajowy dziejacy sie w statku lecacym na Venus. Mnie sie podoba - mimo ze czasem malo sie dzieje. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Galaxian! 25.09.09, 22:03 a po co ty na napisy czekasz ? Z tego co kiedys wczesniej posales na lolumie, zrozumialam, zes ty biegly w anglijskim to po diabla ci te napisy?! Daj znac po tym ostatnim odcinku czy warto ogladac czy nie, bos mnie troche przystopowal w zapalach piszac, ze momentami wolna akcja jest. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian! 25.09.09, 22:26 Bo chce wszystko zrozumiec, a jakas terminologie kosmiczna nie koniecznie dobrze znam. Podobnie medyczna czy slangi gości w stylu "yo men!". Tlumaczacy napisy czesto sa po filologii angielskiej, albo studiuja w Anglii (jak np. AndyX) - gdzie mi do nich! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Galaxian! 25.09.09, 23:24 ech, ja to nie lubie z napisami, jesli juz, to dopiero kiedy juz zupelnie nic nie kumam i bron boze film po angielsku a napisy po polsku, bo wtedy pol slucham a pol czytam i w efekcie jeszcze mniej rozumiem, bo nie umiem sie skupic wylacznie na jednym albo drugim... ale fakt, ze w tych hamerykanskich filmach to tak czasem gadaja, ze zdarza sie ze moj maz (brytyjczyk) sie mnie pyta co oni tam powiedzieli, bo tez nie kuma, hi, hi, hi... Odpowiedz Link
potffora Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:51 Hej wszystkim Właśnie tu trafiłam i postanowiłam sprawdzić co oglądacie. I się wypowiadam nt. swoich dziwactw: House Lie To Me Fringe Eureka Dexter Zaklinacz Dusz Brzydula Heroes Eli Stone Monk Monk się skończył, Eli Ston nie ma polskich napisów do sezonu drugiego (a ja niekumata jestem), więc te ostatnie pozycje nie powinnam wymieniać. Ale co mi tam Więcej grzechów nie pamiętam... ________ Kobieta jest jak MediaM(...) - nie dla idiotów *** Dlaczego kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu? Bo, głupia, śpi w nocy, to jej się uzbiera.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wątek poglądowy :) 25.09.09, 23:56 A witam, witam w ta piękna gwiaździstą noc . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Wątek poglądowy :) 26.09.09, 00:40 hy, hy, jeszcze jedna Aniutowa psiapsiolka do nas zawitala Chlebem i sola witomy Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wątek poglądowy :) 26.09.09, 09:56 eureka!!!!! a mysaam ze jestem sama na tym swiecie Odpowiedz Link
potffora Re: Wątek poglądowy :) 26.09.09, 17:56 ilekobietamalat napisała: eureka!!!!! a mysaam ze jestem sama na tym swiecie Ależ skąd Właśnie nadrabiam zaległości - zagapiłam się, więc dziś na tapetę poszedł odcinek 3x9. Świetnie się bawię przy tym serialu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wątek poglądowy :) 26.09.09, 18:11 > Ależ skąd > Właśnie nadrabiam zaległości - zagapiłam się, więc dziś na tapetę > poszedł odcinek 3x9. > Świetnie się bawię przy tym serialu > > no ja juz niestety caly sezon zaliczylam ale tez sie swietnie bawie przy eurece, a zaden z tych tu, lolumowiczow, kompletnie nie byl zainteresowany Odpowiedz Link
potffora Re: Wątek poglądowy :) 26.09.09, 19:36 Ba! Przy dobrej golonce mogłabym powiedzieć, że tym lepiej, więcej dla nas...Niestety, w serialach tak to nie działa i dodatkowe odcinki same się nie zrobią Obejrzałam już 3x10 - efekt szpitala w domu, wszyscy polegli i nikt głowy nie zawraca. Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę ja też już będę po obejrzeniu całości ________ Kobieta jest jak MediaM(...) - nie dla idiotów *** Dlaczego kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu? Bo, głupia, śpi w nocy, to jej się uzbiera.... Odpowiedz Link
sil.wen Re: Wątek poglądowy :) 27.09.09, 18:56 Ja to przy was prawie nic nie będę oglądać, bo tylko: - House'a, - Mentalistę, - Lie to Me, - Eurekę, - Flash Forward, - Battlestar Galactica, - Tudorów (jak wrócą), - Pushing Daisies (gdyby jakimś cudem wznowili). I jak Wy to robicie, że się wyrobicie??? Ja z tymi kilkoma nie mogę nadążyć! --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
potffora Re: Wątek poglądowy :) 27.09.09, 22:21 sil.wen napisała: I jak Wy to robicie, że się wyrobicie??? Ja z tymi kilkoma nie mogę nadążyć! W zasadzie tylko House'a i oglądam na bieżąco - pozostałe jak mam czas, to uzupełniam sobie. W nocy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę ;D ________ Kobieta jest jak MediaM(...) - nie dla idiotów *** Dlaczego kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu? Bo, głupia, śpi w nocy, to jej się uzbiera.... Odpowiedz Link
luczijka Re: Wątek poglądowy :) 27.09.09, 22:53 sil.wen napisała: > I jak Wy to robicie, że się wyrobicie??? Ja z tymi kilkoma nie mogę nadążyć! Ja nie wyrabiałam, więc zrobiłam sporą selekcję i... nadal nie wyrabiam Oglądam z parodniowym (albo i większym) opóźnieniem To już nie czasy PB, kiedy to wstawałam o 5 rano, żeby obejrzeć jak najwcześniej <hihihi>. Ps. Fajny ten Battlestar Galactica? Bo mam to na oku od roku z okładem i wciąż nie mogę się zabrać Potrzebuję motywacji Odpowiedz Link
sil.wen Re: Wątek poglądowy :) 27.09.09, 23:55 Ja dopiero jestem w powijakach z galacticą, więc nie wiem, czy można rekomendować, ale postanowiłam wytrwać. Moje dzieciństwo upłynęło pod znakiem s-f, a teraz od wielu lat, pomimo że rynek zalewa produkcja tego typu, nie mogę znaleźć nic, co by wzbudziło podobne emocje... Więc dalej szukam ------------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link