luczijka 24.09.09, 00:02 Kto wymyśli czego nie oglądamy Warunek konieczny: musi to być serial, którego nie ogląda nikt z nas Przyznacie, że zadanie jest trudne, ale warto się wysilić, bo nagrodą będzie... randka z Glx-em Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 00:11 Moda na sukces? Kiepscy? Kurde, nie wiem Aaaa ktoś ogląda te wszystkie Miami i inne miasta? I jeszcze jest NCIS coś na zasadzie jak te wyżej. Ooooo wiem czego nikt na bank nie ogląda . I w sumie nie dziwię się bo gniot straszliwy (wiem, bo się nieopatrznie na jeden odcinek skusiłam hehhe). Sanctuary. Odpowiedz Link
luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 00:27 No właśnie, a teraz nasuwa się pytanie za milion dolarów: co uznać za "nie oglądanie"??? Czy jeśli ktoś widział jeden lub dwa odcinki, to już się liczy jakby oglądał serial, czy jeszcze nie??? Ja widziałam pół odcinka Miami i NY I na bank wiem, że Glx ogląda Miami ;P Co do NCSI, to się nie orientuję czy ktoś ogląda Ale jeśli przyjmiemy że będę obczajać wszystkie tegoroczne nowości, to NCSI chcąc nie chcąc też zaliczę Odpowiedz Link
luczijka A co do Sanctuary to możesz być na dobrym tropie 24.09.09, 00:29 Aniuta ;P Niech już lepiej Glx goli nóżki na randkę z Tobą No chyba, że wolisz nie ogolone Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: A co do Sanctuary to możesz być na dobrym tro 24.09.09, 08:09 Ja obejrzałam aż 3 odcinki Sanctuary! Co za gniot. A jest nominowany do nagrody Emmy - może przez te parę sezonów się rozkręcił? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A co do Sanctuary to możesz być na dobrym tro 24.09.09, 08:55 Eee tam, wątpię. Serial miał być czymś na pograniczu XFlies i Supka a wyszła koopa . Nie pojmę jak to jest, że takie seriale jak Moonlight kończą na jednym sezonie a takie Sanctuary leci już z drugim. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 08:54 > Aaaa ktoś ogląda te wszystkie Miami i inne miasta? ja > I jeszcze jest NCIS coś na zasadzie jak te wyżej. ja Moda na sukces? > Kiepscy? ja i teraz wytluamczenie dwa pierwsze ogladam w tv (NY i miami nawet pasjami) kiepskich czasami trafie w tiwi, i czasami nawet sie zasmieje moda a sukces.. pamietam takie wakacje u babci, w drugiej klasie podstawowki chyba bylam, a moda na sukces byla puszczana o 8 rano.. a ja spalamw pokoju z telewizorem,wiec zawsze bylam budzona moda na sukces;D ps. wydaje mi sie ze ogladanie, to jest obejzenie 2 lub wiecej odcinkow;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 08:57 ilekobietamalat napisała: > ps. wydaje mi sie ze ogladanie, to jest obejzenie 2 lub wiecej > odcinkow;> Aaa no to w sumie można powiedzieć, że oglądaliśmy wszystko . Odpowiedz Link
agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 16:49 A The Big Bang Theory ktoś ogląda?? Odpowiedz Link
luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 21:34 agamasia napisała: > A The Big Bang Theory ktoś ogląda?? Jak na razie nikt się nie przyznaje do oglądania tego czegoś, więc być może mamy zwyciężczynię naszego konkursu No, no, no Aga, wszystkie będziemy Ci zazdrościć tego rendez-vous z Glx-em Odpowiedz Link
ka_thy Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 23:10 Stop! Stop! Ja oglądam Bardzo na raty ale czasem oglądam I ktoś jeszcze się do tego na lolumie przyznawał. Bardzo śmieszna komedia o grupie geeków. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 17:14 mi sie też zdarza oglądać Big bang theory i czasami na Comedy Central Wszyscy nienawidzą Chrisa. Inne propozycje - seriale polskie typu Klan, Plebania itd...z zachranicznych ten "cały" Mad Man ogląda ktoś? albo jest coś takieg jak Sons of Am=narchy... Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 17:24 aaa..ze z W-wy nie znaczy, ze "dostępna" Odpowiedz Link
luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 21:59 magdawaw1 napisała: > Inne propozycje - seriale polskie typu Klan, Plebania itd... E nie oszukujmy się prawie każdy z nas widział ze dwa odcinki Klanu czy Plebanii <lol>. Nawet Galaxian z zachranicznych te > n > "cały" Mad Man ogląda ktoś? albo jest coś takieg jak Sons of Am=narchy... Do oglądania Mad Mena przyznała się Gaudia A ja widziałam jeden odcinek Sons of Anarchy. Chyba, że jeden to za mało? ;P Odpowiedz Link
ka_thy Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 09:27 Jest taki nowy serial Community. Komedia, ale przyciężkawa. Ogląda ktoś? Moje 15 minut za oglądanie się nie liczy Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 20:20 luczijka napisała: > Przyznacie, że zadanie jest trudne, ale warto się wysilić, bo nagrodą będzie... randka z Glx-em No to w takim razie musi wygrac jakas bogini pieknosci ! A jesli to ja wygram, to co ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 20:24 galaxian1 napisał: > No to w takim razie musi wygrac jakas bogini pieknosci ! Przecież tu same boginie piękności są . > A jesli to ja wygram, to co ? To będziesz miał randkę z którąś z bogiń . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 20:38 aniuta75 napisała: > > No to w takim razie musi wygrac jakas bogini pieknosci ! > Przecież tu same boginie piękności są . > > A jesli to ja wygram, to co ? > To będziesz miał randkę z którąś z bogiń . Poprosze o fotki w kostiumie kapielowym (albo i bez!) na moja gazetowa Odpowiedz Link
luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 21:38 galaxian1 napisał: > Poprosze o fotki w kostiumie kapielowym (albo i bez!) na moja gazetowa Oj to Ci już zwyciężczyni konkursu przyśle, żebyś ją rozpoznał przy tym rendez-vous Odpowiedz Link
luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 21:31 galaxian1 napisał: > A jesli to ja wygram, to co ? Też się nad tym zastanawiałam i wyszło mi, że po prostu pójdziesz na randkę z Milką lub iKobietą, bo ona są najbardziej dostępne (czyt. mieszkają najbliżej Ciebie ). Odpowiedz Link
agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:03 Jeszcze Magdawaw w stolycy mieszka więc, też jest z tych dostępnych Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:25 Gorzej jesli zwyciezy jakas kobitka z daleka i bedzie musiala sie do Wawy na randke zze mna dotelepac Bo ja nigdzie nie jade i juz Odpowiedz Link
agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:29 Ale czemu nie jedziesz?? Chorobę lokomocyjną masz ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:37 agamasia napisała: > Ale czemu nie jedziesz?? Chorobę lokomocyjną masz ? Raczej bom leniwy i wygodnicki Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:33 "> Milką lub iKobietą, bo ona są najbardziej dostępne" ta Odpowiedz Link
agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 21:38 A The Office ktoś w końcu ogląda, czy nie, bo nie pamiętam czy ktoś się do niego przyznał?? Odpowiedz Link
luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 21:54 No na razie nikt się nie przyznał Ja widziałam, ale tylko 5 minut i to dawno temu. Raczej nie można tego uznać za oglądanie ;P Odpowiedz Link
sil.wen Leverage? 27.09.09, 18:41 A to ktoś widział? Ja nie. --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
agamasia Re: Leverage? 27.09.09, 20:21 A to ja widziałam pierwszy sezon i ta tym skończyłam, drugiego już mi się nie chce oglądać. To w przerwie wakacyjnej wciągnęłam Odpowiedz Link
sil.wen Re: Leverage? 27.09.09, 20:36 A to pech D ----------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
luczijka Re: Leverage? 27.09.09, 22:58 sil.wen napisała: > A to ktoś widział? Ja nie. Tego też nie widziałam Kurde, opuszczam się ;P Tak nie może być, trza się brać za oglądanie! Odpowiedz Link
luczijka Re: Entourage? 27.09.09, 22:56 agamasia napisała: > Ktoś ogląda?? > Ja nie oglądam Ps. I w końcu nie wyjaśniło się, czy ktoś ogląda The Office ;P Odpowiedz Link
sil.wen Już wiem! 28.09.09, 00:35 Typuję Shortland Street. Już dziewiętnasty sezon się zaczął, a czy widział ktoś chociaż jeden odcinek? Ja kiedyś chciałam, ale wtedy nie znalazłam i mi się odechciało jakoś. ------------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Już wiem! 28.09.09, 09:10 sil.wen napisała: > Typuję Shortland Street. A nie znam tego . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Już wiem! 28.09.09, 10:59 The Shields? n-ty sezon na xn leci. Ogląda ktoś? Odpowiedz Link