Dodaj do ulubionych

Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konkurs :D

24.09.09, 00:02
Kto wymyśli czego nie oglądamy big_grin Warunek konieczny: musi to być
serial, którego nie ogląda nikt z nas suspicious

Przyznacie, że zadanie jest trudne, ale warto się wysilić, bo nagrodą
będzie... randka z Glx-em big_grin big_grin big_grin suspicious
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 00:11
      Moda na sukces?
      Kiepscy?

Kurde, nie wiem tongue_out

Aaaa ktoś ogląda te wszystkie Miami i inne miasta?

I jeszcze jest NCIS coś na zasadzie jak te wyżej.

Ooooo wiem czego nikt na bank nie ogląda big_grin. I w sumie nie dziwię się bo gniot
      straszliwy tongue_out (wiem, bo się nieopatrznie na jeden odcinek skusiłam hehhe).
      Sanctuary.

• luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 00:27
        No właśnie, a teraz nasuwa się pytanie za milion dolarów: co uznać za "nie
        oglądanie"??? suspicious Czy jeśli ktoś widział jeden lub dwa odcinki, to już się liczy
        jakby oglądał serial, czy jeszcze nie??? big_grin

Ja widziałam pół odcinka Miami i NY big_grin I na bank wiem, że Glx ogląda Miami ;P

Co do NCSI, to się nie orientuję czy ktoś ogląda big_grin Ale jeśli przyjmiemy że będę
        obczajać wszystkie tegoroczne nowości, to NCSI chcąc nie chcąc też zaliczę suspicious
        • luczijka A co do Sanctuary to możesz być na dobrym tropie 24.09.09, 00:29
          Aniuta ;P Niech już lepiej Glx goli nóżki na randkę z Tobą big_grin big_grin big_grin No chyba, że
          wolisz nie ogolone suspicious big_grin
          • magda.evie.zoe Re: A co do Sanctuary to możesz być na dobrym tro 24.09.09, 08:09
            Ja obejrzałam aż 3 odcinki Sanctuary! Co za gniot. A jest nominowany do nagrody
            Emmy - może przez te parę sezonów się rozkręcił?
            • aniuta75 Re: A co do Sanctuary to możesz być na dobrym tro 24.09.09, 08:55
              Eee tam, wątpię. Serial miał być czymś na pograniczu XFlies i Supka a wyszła
              koopa tongue_out. Nie pojmę jak to jest, że takie seriale jak Moonlight kończą na jednym
              sezonie a takie Sanctuary leci już z drugim.
      • ilekobietamalat Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 08:54
        > Aaaa ktoś ogląda te wszystkie Miami i inne miasta?

ja

> I jeszcze jest NCIS coś na zasadzie jak te wyżej.

ja

Moda na sukces?
        > Kiepscy?

ja

i teraz wytluamczenie dwa pierwsze ogladam w tv (NY i miami nawet
        pasjamiwink)
        kiepskich czasami trafie w tiwi, i czasami nawet sie zasmieje

moda a sukces.. pamietam takie wakacje u babci, w drugiej klasie
        podstawowki chyba bylam, a moda na sukces byla puszczana o 8 rano..
        a ja spalamw pokoju z telewizorem,wiec zawsze bylam budzona moda na
        sukces;D

ps. wydaje mi sie ze ogladanie, to jest obejzenie 2 lub wiecej
        odcinkow;>
        • aniuta75 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 08:57
          ilekobietamalat napisała:

> ps. wydaje mi sie ze ogladanie, to jest obejzenie 2 lub wiecej
          > odcinkow;>

Aaa no to w sumie można powiedzieć, że oglądaliśmy wszystko big_grin.
          • agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 16:49
            A The Big Bang Theory ktoś ogląda??
            • luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 21:34
              agamasia napisała:

> A The Big Bang Theory ktoś ogląda??

Jak na razie nikt się nie przyznaje do oglądania tego czegoś, więc być może mamy
              zwyciężczynię naszego konkursu wink No, no, no Aga, wszystkie będziemy Ci
              zazdrościć tego rendez-vous z Glx-em big_grin suspicious
              • ka_thy Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 23:10
                Stop! Stop! Ja oglądam smile Bardzo na raty ale czasem oglądam smile I ktoś jeszcze się do tego na lolumie przyznawał. Bardzo śmieszna komedia o grupie geeków.
                • magdawaw1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 17:14
                  mi sie też zdarza oglądać Big bang theory i czasami na Comedy Central Wszyscy
                  nienawidzą Chrisa.

Inne propozycje - seriale polskie typu Klan, Plebania itd...z zachranicznych ten
                  "cały" Mad Man ogląda ktoś? albo jest coś takieg jak Sons of Am=narchy...
                  • magdawaw1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 17:24
                    aaa..ze z W-wy nie znaczy, ze "dostępna"wink
                  • luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 21:59
                    magdawaw1 napisała:
                    > Inne propozycje - seriale polskie typu Klan, Plebania itd...

E nie oszukujmy się prawie każdy z nas widział ze dwa odcinki Klanu czy Plebanii
                    <lol>. Nawet Galaxian big_grin suspicious

z zachranicznych te
                    > n
                    > "cały" Mad Man ogląda ktoś? albo jest coś takieg jak Sons of Am=narchy...

Do oglądania Mad Mena przyznała się Gaudia big_grin A ja widziałam jeden odcinek Sons
                    of Anarchy. Chyba, że jeden to za mało? ;P

• ka_thy Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 09:27
      Jest taki nowy serial Community. Komedia, ale przyciężkawa. Ogląda ktoś? Moje 15 minut za oglądanie się nie liczy tongue_out
    • galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 20:20
      luczijka napisała:

> Przyznacie, że zadanie jest trudne, ale warto się wysilić, bo nagrodą
      będzie... randka z Glx-em big_grin big_grin big_grin suspicious

No to w takim razie musi wygrac jakas bogini pieknosci ! wink suspicious

A jesli to ja wygram, to co ? big_grin
      • aniuta75 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 20:24
        galaxian1 napisał:

> No to w takim razie musi wygrac jakas bogini pieknosci ! wink suspicious

Przecież tu same boginie piękności są big_grin.

> A jesli to ja wygram, to co ? big_grin

To będziesz miał randkę z którąś z bogiń big_grin.
        • galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 20:38
          aniuta75 napisała:

> > No to w takim razie musi wygrac jakas bogini pieknosci ! wink suspicious
          > Przecież tu same boginie piękności są big_grin.
          > > A jesli to ja wygram, to co ? big_grin
          > To będziesz miał randkę z którąś z bogiń big_grin.

Poprosze o fotki w kostiumie kapielowym (albo i bez!) na moja gazetowa big_grin
          • luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 21:38
            galaxian1 napisał:
            > Poprosze o fotki w kostiumie kapielowym (albo i bez!) na moja gazetowa big_grin

Oj to Ci już zwyciężczyni konkursu przyśle, żebyś ją rozpoznał przy tym
            rendez-vous big_grin suspicious
      • luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 21:31
        galaxian1 napisał:
        > A jesli to ja wygram, to co ? big_grin

Też się nad tym zastanawiałam i wyszło mi, że po prostu pójdziesz na randkę z
        Milką lub iKobietą, bo ona są najbardziej dostępne (czyt. mieszkają najbliżej
        Ciebie big_grin suspicious).
        • agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:03
          Jeszcze Magdawaw w stolycy mieszka więc, też jest z tych dostępnych wink
          • galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:25
            Gorzej jesli zwyciezy jakas kobitka z daleka i bedzie musiala sie do Wawy na
            randke zze mna dotelepac big_grin Bo ja nigdzie nie jade i juz big_grin
            • agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:29
              Ale czemu nie jedziesz?? Chorobę lokomocyjną masz ? wink
              • galaxian1 Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:37
                agamasia napisała:

> Ale czemu nie jedziesz?? Chorobę lokomocyjną masz ? wink

Raczej bom leniwy i wygodnicki big_grin
        • ilekobietamalat Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 24.09.09, 22:33
          "> Milką lub iKobietą, bo ona są najbardziej dostępne"

tasuspicious
    • agamasia Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 21:38
      A The Office ktoś w końcu ogląda, czy nie, bo nie pamiętam czy ktoś się do niego
      przyznał??
      • luczijka Re: Zainspirowana wątkiem iKobiety ogłaszam konku 25.09.09, 21:54
        No na razie nikt się nie przyznał wink Ja widziałam, ale tylko 5 minut i to dawno
        temu. Raczej nie można tego uznać za oglądanie ;P suspicious
    • agamasia Entourage? 27.09.09, 09:39
      Ktoś ogląda??
      • aniuta75 Re: Entourage? 27.09.09, 12:42
        Ja nie big_grin.
        • ka_thy Re: Entourage? 27.09.09, 17:10
          Założę się, że Glx zaraz obejrzy tongue_out
          • sil.wen Leverage? 27.09.09, 18:41
            A to ktoś widział? Ja nie.
            ---------------------------------
            "Owls are not what they seem..."
            • agamasia Re: Leverage? 27.09.09, 20:21
              A to ja widziałam pierwszy sezon i ta tym skończyłam, drugiego już mi się nie
              chce oglądać. To w przerwie wakacyjnej wciągnęłam smile
              • sil.wen Re: Leverage? 27.09.09, 20:36
                A to pech big_grinD
                -----------------------------------
            • luczijka Re: Leverage? 27.09.09, 22:58
              sil.wen napisała:

> A to ktoś widział? Ja nie.

Tego też nie widziałam suspicious Kurde, opuszczam się ;P Tak nie może być, trza się
              brać za oglądanie! big_grin
      • luczijka Re: Entourage? 27.09.09, 22:56
        agamasia napisała:

> Ktoś ogląda??
        >

Ja nie oglądam big_grin

Ps. I w końcu nie wyjaśniło się, czy ktoś ogląda The Office ;P
        • sil.wen Już wiem! 28.09.09, 00:35
          Typuję Shortland Street.
          Już dziewiętnasty sezon się zaczął, a czy widział ktoś chociaż jeden odcinek?
          Ja kiedyś chciałam, ale wtedy nie znalazłam i mi się odechciało jakoś.
          -------------------------------------
          • aniuta75 Re: Już wiem! 28.09.09, 09:10
            sil.wen napisała:

> Typuję Shortland Street.

A nie znam tego tongue_outsuspiciousbig_grin.
            • magdawaw1 Re: Już wiem! 28.09.09, 10:59
              The Shields? n-ty sezon na xn leci. Ogląda ktoś?
              • agamasia Re: Już wiem! 28.09.09, 12:56
                Ani jeden, ani drugi tytuł nic mi nie mówią smile
                • magdawaw1 Czak 01.10.09, 14:09
                  Oglada ktos? leci na tvn7...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka