Dodaj do ulubionych

The Good Wife

29.09.09, 22:52
Ktoś ogląda to w ogóle? suspicious
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: The Good Wife 29.09.09, 23:08
      Przecie Lu leci ze wszystkimi nowosciami suspicious
      • aniuta75 Re: The Good Wife 29.09.09, 23:10
        Nie, no pytam, bo żem pilota oblukała i tak nawet jakby mi się podobało big_grin.
        • galaxian1 Re: The Good Wife 29.09.09, 23:17
          Lepsze od tego ze Slaterem ?
          • luczijka Re: The Good Wife 29.09.09, 23:29
            galaxian1 napisał:

> Lepsze od tego ze Slaterem ?

Tak jakby lepsze big_grin ... Chociaż tego ze Slaterem jeszcze nie widziałam big_grin big_grin big_grin ;P
          • aniuta75 Re: The Good Wife 30.09.09, 08:36
            galaxian1 napisał:

> Lepsze od tego ze Slaterem ?
            >

Wiesz to jest serial prawniczy a ze Slaterem kryminalno-sensacyjny. No pewnie
            taki w zamyśle miał być suspicious. A, że znowu nie wyjszło?? Szkoda. Cuś ten Slater nie
            ma szczęścia do dobrego serialu. Jest jeszcze opcja, że marnym aktorem jest suspicious.
            A co do Dobrej żony - ten pierwszy odcinek był fajny. Zobaczymy jak dalej
            pójdzie. O ile to mam ochotę zobaczyć o tyle Slatera już nie koniecznie tongue_out.
        • luczijka Re: The Good Wife 29.09.09, 23:36
          aniuta75 napisała:

> Nie, no pytam, bo żem pilota oblukała i tak nawet jakby mi się podobało big_grin.

Coś czułam, że to się może spodobać wink Ja też uważam, że było nie najgorsze big_grin
          Zobaczymy co się z tego urodzi suspicious Podoba mi się napięcie pomiędzy "dobrą żoną" i
          jej "złym mężem". Nota bene złym mężem jest pan Big z "Seksu w wielkim mieście",
          dobrze go znów w czymś zobaczyć big_grin Z kolei złą teściową jest babcia Jen z
          "Jeziorka Dawsona" (tzw. "Jeziora marzeń" ;P), zawsze lubiłam tą babuszkę big_grin big_grin big_grin
          • aniuta75 Re: The Good Wife 30.09.09, 07:51
            luczijka napisała:

> aniuta75 napisała:
            >
            > > Nie, no pytam, bo żem pilota oblukała i tak nawet jakby mi się podobało :
            > D.
            >
            > Coś czułam, że to się może spodobać wink Ja też uważam, że było nie najgorsze big_grin
            > Zobaczymy co się z tego urodzi suspicious Podoba mi się napięcie pomiędzy "dobrą żo
            > ną" i
            > jej "złym mężem". Nota bene złym mężem jest pan Big z "Seksu w wielkim mieście"
            > ,
            > dobrze go znów w czymś zobaczyć big_grin Z kolei złą teściową jest babcia Jen z
            > "Jeziorka Dawsona" (tzw. "Jeziora marzeń" ;P), zawsze lubiłam tą babuszkę big_grin big_grin
            > big_grin

No a żoną dobrą gra ta pielęgniarka co w ER Dżordżu Kluneju bliźnięta urodziła smile.
            • luczijka Re: The Good Wife 30.09.09, 11:19
              aniuta75 napisała:
              > No a żoną dobrą gra ta pielęgniarka co w ER Dżordżu Kluneju bliźnięta urodziła
              > smile.

Z wrażenia zapomniałam o tym wspomnieć wink

A kiedy 2 odcinek? (nie mam swojego pierdolnika i dlatego pytam ;P big_grin)
              • luczijka Re: The Good Wife 30.09.09, 11:21
                A już wiem big_grin To dzisiaj wink
      • luczijka Re: The Good Wife 29.09.09, 23:28
        galaxian1 napisał:

> Przecie Lu leci ze wszystkimi nowosciami suspicious
        >

A żebyś wiedział o! big_grin Nawet za Melrose Place się zabiorę jak przyjdzie
        odpowiedni czas suspicious big_grin
    • aniuta75 Re: The Good Wife 22.10.09, 21:47
      Chyba sobie pooglądam dalej. Fajne to smile. Tym bardziej, że nieurodzaj jest na
      seriale prawnicze tongue_out.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka