galaxian1 20.11.09, 14:43 Jako że siedzę w domu na zwolnieniu i mam dużo czasu to skończyłem 1 sezon Frindża No to jeszcze kilka odcinków i będę na bierząco Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 14:57 No i jak? Fajnie się ogląda nie? Tak bez porywu serca ale cuś ciągnie jednak. Ja wiem, że porównania do X filesa nie ma no ale... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 15:08 jednym ciagiem sie lepiej oglada, jak teraz lece jeden odcinek tygodniowo, to juz polowy szczegolow i aluzji z poprzednich odcinkow nie pamietam... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 15:10 lenkaaa napisała: > jednym ciagiem sie lepiej oglada, Wiem o tym, ja tak 1 sezon Losta ogladalem! Siedzialem jak wariat do 3 w nocy, bo "jeszcze tylko jeden odcinek!" Odpowiedz Link
lenkaaa Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 17:18 Oooo, Lost, TO SIE DOPIERO OGLADALO !!! i w nocy sie jeszcze snilo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 15:09 aniuta75 napisała: > No i jak? Fajnie się ogląda nie? Od odcinka, o którym pisałem że "wreszcie dobry odcinek" już ogląda się fajnie! Początkowe odcinki, poza pilotem, były strasznie nudne. Ale się znacznie poprawiło - serial nabrał dynamiki i tajemniczości. I podoba mi się, że wątki przechodzą z odcinka na odcinek, a nie kończą się w danym odcinku, a kolejny odcinek jest zupełnie o czymś innym. To sprawia, że chcemy dowiedzieć się więcej i oglądamy dalej Zła wiadomość dla Lu - nie jest kontynuowany wątek czopka! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 17:20 galaxian1 napisał: > > Zła wiadomość dla Lu - nie jest kontynuowany wątek czopka! > Samego czopka wprawdzie nie, ale tajemniczy facet od czopka pojawia sie tu i owdzie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: skończyłem Frindża :P 20.11.09, 20:15 lenkaaa napisała: > Samego czopka wprawdzie nie, ale tajemniczy facet od czopka pojawia sie tu i owdzie Tylko ze ona od facetów zdecydowanie preferuje czopki! Odpowiedz Link
galaxian1 kuźwa, ale mnie... 20.11.09, 22:42 ... ale mnie ta głupia baba Olivia wkurzyła! W odcinku 2x04 wygadała wszystko zmiennokształtnemu! Taka mądra, powinna skumać, że ostatnim który widział zmiennokształtnego był ten agenciak! Durna baba no, idę oglądać dalej! Odpowiedz Link
galaxian1 poznajecie doktorka ? :) 21.11.09, 17:48 A zmieniajac temat, to... poznajecie naszego doktorka ? Odpowiedz Link