aniuta75 Re: Serialowe powroty 15.12.09, 23:34 Łomatko, niektóre to wracają w marcu dopiero! Masakra jakaś . Niemniej - dzięki Ci dobra kobieto . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Serialowe powroty 16.12.09, 00:17 Buziaka i usciski za te rozpiske sie naleza ! bo ja juz niezle pogubiona bylam ! Ale rzeczywiscie dziwne niektore daty: House dopiero pod koniec stycznia ! Skandal ! Damages 3-ci sezon ??? to sie zdziwilam ! Jak sie rozpedzili z tym Fringem: w lutym koniec a w kwietniu juz nowy sezon zaczynaja, no, no... Odpowiedz Link
szmegesz Re: Serialowe powroty 16.12.09, 11:09 Wielkie dzięki za kalendarium. Mnie też pozytywnie zdziwił powrót Damages, a moje wszystkie w styczniu, tylko Flashforward w marcu. AXN dogoni nowe odcinki FF, zrobią przerwę, czy będą szli łeb w łeb? Zobaczymy. Odpowiedz Link
agamasia Re: Serialowe powroty 16.12.09, 22:52 Muszę sobie w końcu kupić kalendarz na nowy rok, bo nie mam gdzie tego wszystkiego zaznaczyć, a bez tego się pogubię Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Serialowe powroty 17.12.09, 13:15 Aniuta75 napisała: > Łomatko, niektóre to wracają w marcu dopiero! Fringe wraca w kwietniu ! Ja juz zapomne ze taki serial jest Odpowiedz Link
galaxian1 Re: i Fringe jeszcze :D 12.01.10, 15:01 Dzis "zaginiony odcinek" Fringe Wiec nie badzcie zaskoczone, jak akcja bedzie "srednio" pasowała to obecnych wydarzen w serialu hehehe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: i Fringe jeszcze :D 12.01.10, 16:33 Aaaaaaa no widzisz, się wszystko wyjaśniło . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: i Fringe jeszcze :D 12.01.10, 23:58 a co to znaczy "zaginiony" ? jeszcze nie obejrzalam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: i Fringe jeszcze :D 13.01.10, 09:28 No wiesz, coś na zasadzie, że kręcili po kolei i kładli w jedno miejsce na szafie. A potem była impra i popili se chłopaki z dziewczynami i ktoś (jestem prawie pewna, że Walter ) zataczając się wpadł na tą szafę i te odcinki pospadały. Pozbierali ale nikt nie zauważył, że jeden pod kanapę wpadł. Nooo a potem to były świąteczne porządki i Olivia zamiatając zobaczyła, że coś wystaje spod tej kanapy i zaczęła ciągnąć. Patrzy a to odcinek Fringe co go nie było. I zaniosła do telewizorni. W sumie to ona cwaniara jest, bo mogłaby do śmieci wywalić przecież bo po cholerę komuś taki odcinek "nie przypiął nie przyłatał". A tak to zaniosła grzecznie do tv i ma tydzień więcej wolnego . Oczywiście z tej okazji urządziła imprę . Odpowiedz Link
luczijka Re: i Fringe jeszcze :D 13.01.10, 11:16 aniuta75 napisała: > No wiesz, coś na zasadzie, że kręcili po kolei i kładli w jedno miejsce na > szafie. A potem była impra i popili se chłopaki z dziewczynami i ktoś (jestem > prawie pewna, że Walter ) zataczając się wpadł na tą szafę i te odcinki > pospadały. Pozbierali ale nikt nie zauważył, że jeden pod kanapę wpadł. Nooo a > potem to były świąteczne porządki i Olivia zamiatając zobaczyła, że coś wystaje > spod tej kanapy i zaczęła ciągnąć. Patrzy a to odcinek Fringe co go nie było. I > zaniosła do telewizorni. W sumie to ona cwaniara jest, bo mogłaby do śmieci > wywalić przecież bo po cholerę komuś taki odcinek "nie przypiął nie przyłatał". > A tak to zaniosła grzecznie do tv i ma tydzień więcej wolnego . Oczywiście z > tej okazji urządziła imprę . > Boska wizja Tylko żeby na tej kolejnej imprezie znowu nie zabałaganili, bo tym razem to zakręcony Walter im gdzieś wsiąknie i skończy się jak w filmie Kac Vegas Odpowiedz Link
lenkaaa Re: i Fringe jeszcze :D 13.01.10, 12:40 jak w filmie > Kac Vegas A ! Dobrze, ze mi przypomnialas o tym filmie, bo go mialam w planach obejrzec i totalnie zapomnialam ! Dobry jest ? Ogladac go ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: i Fringe jeszcze :D 15.01.10, 09:07 No to musze obejrzec Bez sensu ten odcinek Fringa. To znaczy Charlie tam sie peta bez sensu, bo jakby go wycieli, to nikt by sie nie skapnal, ze to zagubiony odcinek byl, he, he. A czy dzis jest kolejny odcinek ? 2x13 ? pogubilam sie w numeracji Mentalista tez dzis jest ? Odpowiedz Link
aniuta75 Human Target - nowość 16.01.10, 23:17 Dzisiaj 1x01, więc jakby ktoś miał ochotę "skosztować" to przoszę bardzo . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Human Target - nowość 18.01.10, 10:00 i jak tam? kosztowal ktos ? to niech zdaje relacje ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Human Target - nowość 18.01.10, 11:21 Spróbuję dzisiaj, bo suby dopiero co cieplutkie wyszły . Dam znać . Odpowiedz Link
lenkaaa Jack Bauer is back ! 18.01.10, 10:00 w osmym juz sezonie, ho, ho ! Ja ogladam ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a LTM wraca czy juz sie skonczyl ??? 19.01.10, 23:55 No właśnie nic nie wiadomo i mnie to już denerwować zaczyna . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Serialowe powroty 25.01.10, 16:17 Oj, denerwuja mnie te seriale ! Co to za powroty, skoro dopiero co wrocily, po jednym odcinku sie pokazalo i znowy nie ma ! Numbers nie bylo w zeszlym tygodniu, Survivors nie bylo a dzis nie ma Desperatek ! Do kitu takie powroty, o !!!!! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Serialowe powroty 25.01.10, 16:18 Z tego wszystkiego zaczelam ogladac pierwszy sezon Heroes'ow ale tak se mi sie narazie podoba... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Serialowe powroty 25.01.10, 17:51 Też mnie się to nie podoba. niby zaczęli a jednak tak nie bardzo . A Hirołsów se podaruj , lepiej Kości oglądaj, jeżeli jeszcze tego nie robisz . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Serialowe powroty 26.01.10, 00:11 z Koscmi jestem juz od dawna na bierzaco, juz nie mam co ogladac, to ogladam Hirolsoe. Maz chcial koniecznie ogladac, to siedze z nim, bo i tak nic innego nie mam... Odpowiedz Link