Dodaj do ulubionych

Harry Brown

02.01.10, 18:53
www.youtube.com/watch?v=NzQF1D3YQ_g
Jakoś mnie się z Gran Torino skojarzyło ale i tak dzisiaj seans, bo zapowiada
się wyśmienicie smile.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Harry Brown 02.01.10, 23:02
      Powiem jedno - bardzo mocny film. Może trochę powoli się wszystko toczy ale jest
      mrocznie.
      • galaxian1 Transsiberian 03.01.10, 14:49
        Gra tu Emily Mortimer, którą akurat 2 dni temu ogladałem w Transsiberian. A ja
        polecam Transsiberian, fajny klimacik i też dość mocnawy film, niezłe krajobrazy
        syberyjskie.
      • agamasia Re: Harry Brown 03.01.10, 20:46
        Też mi się podobał.
        Jego wielką zaletą jest realizm, to nie hamerykański film, kiedy samotny hero
        próbuje naprostować świat, tu zdarzenia następują po sobie przypadkiem, jak na
        przykład pierwsza ofiara podczas rabunku.
        Stracha miałam, kiedy Harry zasłabł nad rzeką, a to przecież staruszek, jak to
        powiedział glina Pan Rozedma.
        Kapitalne sceny walk ulicznych z policją.
        • yogi1515 Re: Harry Brown 14.01.10, 10:41
          widzialas juz ten film? gdzie? przeciez do kin wchodzi za kilka dni... napisz
          cos wiecej, bo jestem ciekawy smile
          • agamasia Re: Harry Brown 14.01.10, 20:48
            A byłam na prapremierze w grudniu na Camerimage Film Festival, koleżanka miała
            zaproszenia big_grin
            • lenkaaa Re: Harry Brown 15.01.10, 09:10
              Ach..., przypomnialas mi o Camerimage ! Stare dobre czasy. Cale dnie spedalam
              ogladajac filmy ! Chodzilam na samym poczatku, kiedy festiwal byl jeszcze w
              Toruniu !
              • yogi1515 Re: Harry Brown 16.01.10, 17:32
                Bylem dzisiaj na tym filmie i powiem szczerze, ze warto! Te urywki ktore
                widzialem na stronce filmu sa niczym w porownaniu z pelna wersja, taki sofcik na
                dobranocke smile
            • yogi1515 Re: Harry Brown 15.01.10, 12:10
              super, zazdroszcze, ja jak na razie widzialem tylko fragmenty filmu na tej
              stronce, ale w ten weekend postaram sie wybrac do kina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka