aniuta75 23.03.10, 22:52 No i co?? Nikto nie oglądał? Śmisznie było nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: FF 1x11-12 24.03.10, 08:41 aniuta75 napisała: > Śmisznie było nie? Tez sie usmialem To zaczyna przypominac komedię pomyłek - każdy każdemu ściemnia Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FF 1x11-12 24.03.10, 09:59 E tam, że ściemnia to luz . ale np jak Pan Główny Bohater nogą szybę w samochodzie wybił, znaczy wyjszła razem z butem z drzwiczek . Ochhhh dużo takich kfiatków było . No i oczywiście po tylu miesiącach przerwy mogli się wysilić na coś lepszego . A i jeszcze - niektóre wizje do siebie nie pasują. Jak mnie to wkurzyło! Po co motają jak serial 2 sezonu nie dostanie. niech by się zazębiały te wizje i niech skończą jakoś po ludzku. A może będzie S2?? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FF 1x11-12 24.03.10, 10:04 aniuta75 napisała: > A i jeszcze - niektóre wizje do siebie nie pasują. Jak mnie to wkurzyło! A jak ma pasowac, skoro oni pisza scenariusze na bierzaco ? I zmieniajac co jakis czas scenarzystow. Kazdy pisze jakis swój kawałek głupoty, a potem nic do siebie nie pasuje Z Herosami tak zrobili, co chwila nowi scenarzysci i zrobila sie taka kaszana, ze juz nikt nie wiedzial o co w tym serialu chodzi > A może będzie S2?? To serial ktorego chyba juz nikt nie chce - ani widzowie ani stacja. Tylko czy na jego miesjce bedzie cos lepszego? Watpie. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FF 1x11-12 24.03.10, 08:54 ja robilam juz tzy podejscia do sciagniecia..i ciagle mi sie cos zwiesza;D moze to znak? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FF 1x11-12 24.03.10, 09:01 A obejrzałyście "specjala" ? Ja tak, bo już nic z tego serialu nie pamiętałem A w nim jest wszystko pięknie streszczone - kawa na ławę. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: FF 1x11-12 24.03.10, 13:39 ja dam jeszcze jedna sznasę i jak dlaej tak będzie to skreślam ten serial z listy. Odpowiedz Link
sil.wen Re: FF 1x11-12 24.03.10, 13:40 No jak to nikt nie chce oglądać? Ja na ten przykład bym pooglądała z chęcią jeszcze jeden sezon. Uwielbiam braci Fiennesów i jak się w czym pokazują to nie może być tak całkiem do bani... ---------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
aniuta75 FF 13 zwany również 12 :D 26.03.10, 21:32 No i niezłe jajca - Timbaland zagrał se we FF . A tak poza tym to nawet mi się podobało . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: FF 13 zwany również 12 :D 26.03.10, 22:50 a dlaczegoz on tak dziwacznie numeruja te odcinki ??? Ja stanelam chyba na 7-mym i jakos nie moge sie zmusic do dalszego ogladania... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FF 13 zwany również 12 :D 26.03.10, 23:11 Bo ten pierwszy po przerwie podwójny był i 11-12 ale ten ostatni zamiast być 13 to jest 12. Bez sensu . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FF 13 zwany również 12 :D 27.03.10, 21:53 aniuta75 napisała: > Bo ten pierwszy po przerwie podwójny był i 11-12 ale ten ostatni zamiast być 13 to jest 12. Bez sensu . Z pewnością jest w tym ukryty jakiś bardzo głęboki sens! Tylko my wszyscy za gupi, byśmy go dostrzec mogli Odpowiedz Link
galaxian1 13 (zwany tez 14tym) :D 03.04.10, 10:15 W końcu niezły odcinek! I to wcale nie dlatego że się "szczelają". Wreszcie coś się dzieje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 13 (zwany tez 14tym) :D 04.04.10, 21:29 O kurczaki! nieźle, nieźle. Na koniec kopara mi opadła . Odpowiedz Link
sil.wen Re: 13 (zwany tez 14tym) :D 05.04.10, 22:05 Rozczulił mnie Dymitrek Altruista Tak się poświęcać dla Sprawy! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 13 (zwany tez 14tym) :D 06.04.10, 11:23 muszę przyznać, ze odcinek niezły, a juz miąłm porzucić FF...ciekawi mnie czy altrusista - dimitri "zrobił" co miała zrobić pani policjantce...obawiam sie tylko, ze odcinek niezły, bo chcą zakonczyć i zrobić sezon 2... od poczatku muzina mi się nie podobała (aczkolwiek jako look całkiem, cąłkiem - chyba grała w jakimś klipie Bejonski).. Odpowiedz Link
lenkaaa wkurza mnie ta ich numeracja ! 09.04.10, 21:29 bo nie wiem, czy cos przegapilam, czy mam wszystko i nawet nie wiem jak sprawdzic ! Mam tak: odc.10, odc. "revealed", odc. 11-12, odc. 12, odc. "special", odc. 13, odc. 15 To powiedzcie mi teraz madrzy ludzie: mam wszystko po kolei czy nie ? bo ja juz glupieje ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wkurza mnie ta ich numeracja ! 09.04.10, 22:29 Hihihii nie odpowiem, bo nie patrzę na tytuły odcinków (robię to tylko w przypadku Supka ). Tu jest tak epguides.com/FlashForward/ Odpowiedz Link
aniuta75 1x15 ktoś mądry poprawił numeracje w końcu 10.04.10, 15:47 W życiu bym nie podejrzewała tej agentki co to w ciąży ma być, że jest kretem! I tym samym wątek zaciążenia zszedł na plan dalszy (no, chyba, że agent Noah ją zapłodnił jeno tego nie pokazali wstręciuchy ). Cały czas się zastanawiam co to będzie, że Mark zabije Noah. Może to przypadek będzie czy co? No bo jak na razie to ja powodów żadnych nie widzę. Chyba, że jest jakiś as w rękawie tak jak z kretem nr2 . Odpowiedz Link
sil.wen Re: 1x15 ktoś mądry poprawił numeracje w końcu 10.04.10, 23:24 Mark mam nadzieję go nie zabije, bo ta broń została wykradziona, więc pewnie któryś kret albo co... Nie pamiętam, co to była za wiadomość przesłana przez uduszenie wujaszka. Tzn pamiętam, że go udusił, ale za nic se nie moge wspomnieć po co. Może mnie kto oświecić? Ależ z tej Janis czy jak jej tam wredna suka, nie dość, że kret, to jeszcze tak niecnie wykorzystała naiwniaczka Dymitra... ----------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 1x15 ktoś mądry poprawił numeracje w końcu 11.04.10, 12:22 Faktycznie w serialu robi się ciekawie - szkoda ze dopiero teraz..Dla mnie wszyscy tam prowadzą dwuznaczną grę...ten funkcjonariusz, z którym sprzymierzył się Mark też moim zdaniem nie ma takich czystych intencji.... a na końcu się okaże, że Mark też jest z nimi... jako super kret Odpowiedz Link
agamasia Re: 1x15 ktoś mądry poprawił numeracje w końcu 13.04.10, 20:36 sil.wen napisała: > Nie pamiętam, co to była za wiadomość przesłana przez uduszenie wujaszka. Tzn > pamiętam, że go udusił, ale za nic se nie moge wspomnieć po co. Może mnie kto > oświecić? Chodziło bardziej o to, że wujaszek był posłannikiem, kiedy go zabił to znaczyło, że mają się teraz do niego bezpośrednio zwracać. Coś w tym rodzaju Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1x15 ktoś mądry poprawił numeracje w końcu 11.04.10, 23:09 aniuta75 napisała: > W życiu bym nie podejrzewała tej agentki co to w ciąży ma być, że jest kretem! Bo zapewne w pierwotnej wersji wcale nie planowano aby była. Poniewaz serial leci na łeb na szyję, to scenarzyści wymyślają rózne historie, aby przyciągnąć widza. > Cały czas się zastanawiam co to będzie, że Mark zabije Noah. Proste - to kret zabije Noaha z broni Marka, którą już ukradł. Odpowiedz Link
aniuta75 1x16 16.04.10, 21:41 No i po co było tak chwalić tydzień temu?? Średnio bardzo było . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 1x16 17.04.10, 14:32 średnio, średnio...ale szkoda Dymitra...a Mark zaczyna byc jak samotny samuraj ...niestety ponoć będzie 2 sezon.. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1x16 17.04.10, 23:55 magdawaw1 napisała: > ...niestety ponoć będzie 2 sezon.. Wszystkie ptaki świergolą, że ma nie być. Ja nie wiem czy bym już 2'gi oglądał. Odpowiedz Link
agamasia Re: 1x16 18.04.10, 00:19 Jakieś takie to pomieszane z poplątanym było, bez ładu i składu. A Demetri się jednak poświęcił w Somalii i podwójny kret zaciążył Odpowiedz Link