aniuta75 01.07.10, 22:06 Ktoś oglądał? Bo dostałam maila, że 2 lipca premiera w PL (na świecie w październiku 2009 ofkors) no i się zastanawiam czy warto czy nie? Galaxianu widziałeś to to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: The Fourth Kind 01.07.10, 23:18 wlasnie dzis o tym filmie rozmawialam z kolezanka. Kolezanka film bardzo zachwalala. Mowila, ze po zakonczeniu ogladania, wlaczyla w domu wszystkie swiatla i bala sie isc spac, hi, hi, hi Chiba sie zdecyduje go oblukac Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Fourth Kind 02.07.10, 00:06 Wg mnie nie warto. Ale jak ktoś lubi klimaty X-Files, w dodatku w połowie zrobione jak dokument, to może sobie obejrzec. Ja spodziewałem się czegoś więcej. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The Fourth Kind 02.07.10, 09:55 to ejst z mila jovovich ? mi tam sie nie podobalo za baldzo... Odpowiedz Link
rodzynia Re: The Fourth Kind 02.07.10, 19:51 Jak dla mnie: Ciekawa, klimatyczna produkcja, oryginalny zabieg z fragmentami "prawdziwych" nagrań włączonymi do filmu. Byłaby może nawet wyższa ocena, ale nie lubię jak się robi widza "w konia" Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Fourth Kind 01.10.10, 00:49 Dopiero dzis obejrzalam i taki se. To znaczy w porzadku jest, mozna obejrzec ale rewelacji nie ma. Odpowiedz Link