Dodaj do ulubionych

grey's anatomy 7

24.09.10, 11:04
oo mitowy jacek;D
Obserwuj wątek
    • ka_thy Re: grey's anatomy 7 24.09.10, 11:36
      Ja nie lubię Mitowego Jacka. To znaczy lubiłam go tylko w Micie wink Potem widziałam go w Mercy i stwierdziłam, że zupełnie nie umie grać - robi takie same miny, tak samo mruczy, wkurzało mnie to. Pewnie w GA będzie tak samo.
      • ilekobietamalat Re: grey's anatomy 7 24.09.10, 11:53
        ja od pewnego momentu nie lubilam go juz nawet w miciewink)

jakis taki zdziadzialy jest'D
        • galaxian1 Re: grey's anatomy 7 24.09.10, 22:42
          Rety a który to był? Ja z Mita to już nic nie kaman ! big_grin
          • galaxian1 Re: grey's anatomy 7 25.09.10, 11:39
            galaxian1 napisał:

> Rety a który to był? Ja z Mita to już nic nie kaman ! big_grin

No już sobie przypomniałem tongue_out
            ALe jakis taki inny, jak nie z MITa wink
    • galaxian1 Re: grey's anatomy 7 25.09.10, 11:38
      Takie clifhangery, wszyscy pozabijani... a tu nagle wszyscy rączo sobie żyją smile
      Wkurzały mnie te długie czarne przerwy "reklamowe" miedzy partiami odcinka !
      Mer podczas ślubu wyglądała fatalnie, postarzyli ją o 20 lat!
      Taniec Webera super ! big_grin
      • ilekobietamalat Re: grey's anatomy 7 25.09.10, 13:12
        galaxian1 napisał:

> Takie clifhangery, wszyscy pozabijani... a tu nagle wszyscy rączo sobie żyją smile
        > Wkurzały mnie te długie czarne przerwy "reklamowe" miedzy partiami odcinka !
        > Mer podczas ślubu wyglądała fatalnie, postarzyli ją o 20 lat!
        > Taniec Webera super ! :

te przerwy tez mnie wkurzaly!! w pp to samo.
        a moim zdaniem mer podczas slubu(a wlasciwie przed, jak poszla do wiezienia do dereka) wygladala wlasnie ciekawie. w koncu nie byla nijaka. a ze wyglada staro,coz taka jej uroda;D

weber jest super w ogolewink
        • gaudia Re: grey's anatomy 7 25.09.10, 18:28
          1. Marzę o odcinku z uczesaną Mer. Niekoniecznie jakoś wybitnie, po prostu - uczesaną.
          2. Lexie piekna, zwłaszcza w scenie w kuchni.
          3. Webber git
          4. Nie wiem czemu zostawiono kulkę w Aleksie, wszak był operowany?
          5. Jacek żałosnie nijaki. Obawiam się, że w MiT grały za niego ubranka i pasy z narzędziami, a nikły blask w gałkach miał, bo się grzał w uwielbieniu tej blondi o szczurzej buźce.
          6. Wciąż mnie zadziwia uroda Cristiny. Natomiast z Owenem jakoś mnie nie przekonują...
          7. Operacja hardkorowa

houk
          • aniuta75 Re: grey's anatomy 7 26.09.10, 11:08
            Taniec Webbera rulez smile. Uwielbiam Lexie smile. I Mer bardzo mi się podobała na ślubie smile.
            • gaudia Re: grey's anatomy 7 02.10.10, 00:06
              no drugi fajowski całkiem
              obawiałam się, że będzie nudno, a nie było
              znaczy są wątki wleczone na siłę (less), ale generalnie idzie wytrzymaćsmile
    • aniuta75 7x02 02.10.10, 19:41
      No powiem Wam, że nawet mi sie podobało smile. A może już po prostu nie oczekuję nie_wiadomo_czego i biorę GA takim jaki jest smile.
      • ilekobietamalat Re: 7x02 02.10.10, 20:12
        A może już po prostu nie oczekuję n
        > ie_wiadomo_czego i biorę GA takim jaki jest smile.
        >

nowink
        ale tez to chyba troche procentuje jeszcze ten final, ktory byl mala rewolucjawink
        ja to bym chciala zeby derowa siostra z pp sie przeniosla;D bo w pp jest wkurzajaca,ale w gg mogla by cos fanego wykombinowac no i z mer by sie dogadaly;>
        • galaxian1 Re: 7x02 03.10.10, 01:03
          Derowa sister w PP to w ogóle jest bez sensu, bo nic nie robi tylko się mądrzy, pani "dobra rada" big_grin
        • ilekobietamalat Re: 7x02 05.10.10, 14:58
          mowie - mamwink
          www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8467615,Chirurdzy_i_Prywatna_praktyka___znow_z_Los_Angeles.html
          • gaudia 7x04 15.10.10, 23:55
            Frances Conroy jak zwykle genialna

a ciasteczko dostało po nosie, ku memu zaskoczeniu big_grin

• ka_thy Re: 7x04 16.10.10, 23:41
              > a ciasteczko dostało po nosie, ku memu zaskoczeniu big_grin

Ulżyło mi, bo przez większość odcinka moje ja buntowało się przeciw połączeniu Averego z Teddy. Ale nie powiem, tez byłam zaskoczona, że tak się to rozegrało. smile
    • ilekobietamalat 6 29.10.10, 17:25
      lomatko co to za nedza byla?
      moze ze dwa momenty byly niezle.. ale reszta, ooo cooo chooodziii?suspicious
      • gaudia Re: 6 29.10.10, 19:51
        tak jakoś Frankensteinem zaleciało....
      • aniuta75 Re: 6 29.10.10, 21:30
        Kurna co to ma być?
        Dobra oglądam dalej big_grin.
      • aniuta75 Re: 6 29.10.10, 22:15
        Eee tam, może być tongue_out.
        • agamasia Re: 6 30.10.10, 12:45
          Mi tam się podobało, całkiem inny odcinek, nieschematyczny, miał swój urok. Ciekawy pomysł, żeby wszystko opowiedzieć z całkiem innej perspektywy.
    • aniuta75 7 06.11.10, 23:12

Znaczy co? Co teraz z Krychą będzie?
      • gaudia Re: 7 07.11.10, 00:02
        no i mnie deczko zatkało

no właśnie, kim może być teraz Kryśka, była chirurdżyca?

kierowcą wyścigowym?
        • aniuta75 Re: 7 07.11.10, 09:58
          Eee na bank zostanie gospodynią domową wink.
          • ka_thy Re: 7 07.11.10, 10:43
            No co Wy! Będzie snuć się po korytarzach SG, robić papierkową robotę aż zdarzy się spektakularna sytuacja, w której nie będzie miała wyjścia i będzie musiała użyć swoich umiejętności chirurga i się odblokuje. smile
            • aniuta75 Re: 7 07.11.10, 11:15
              Phi tongue_out. Ależ to przewidywalne winkbig_grinsuspicious.
              • gaudia 8 13.11.10, 03:27
                hm, Chirurdzy mi się podobają
                całkiem OK tej sezonsmile

i posmiałam się w tym odcinku (lexie z łapkami na głowie) i podenerwowałam nieco...I Arizony nie ma (yupi)
                • aniuta75 Re: 8 13.11.10, 09:23
                  A mnie też się podobają smile.
                  Lexie z łapkami rulez big_grin.
                  Arizony nie ma ale za to jest Ziółko z Ally MacBeal (czy jak ją się tam pisze tongue_out) i bardzo ciekawa jestem jak się jego losy potoczą suspicious.
                  No i ciekawe czy będzie ciąg dalszy pana ochroniarza i Teddy suspicious.
    • aniuta75 9 22.11.10, 18:15
      Czyli co? Kryśce potrzebne upodlenie alkoholowe po prostu było, aby się teraz naprostować? suspiciousbig_grin
      • ilekobietamalat Re: 9 22.11.10, 18:18
        poczykamy zobaczymy,ale podobalo mi sie to jej upodlenie;D od razu inaczej wygladala. w ogole ten motyw z kryska jest niezly, i ga jakos trzyma poziom nawetwink
        • gaudia Re: 9 22.11.10, 18:31
          --Czyli co? Kryśce potrzebne upodlenie alkoholowe po prostu było, aby się teraz naprostować?

ech Aniuta, jako stara ciotka powiem Ci, że to bardzo życiowe i prawdziwe jest big_grin
          • aniuta75 Re: 9 22.11.10, 18:49
            Eeee no to ja wiem też z własnego doświadczenia, że człek się czasem upodlić musi coby na właściwe tory wejść big_grin. No ale tak żeby w serialu taka metodę stosowali? suspiciousbig_grin
        • gaudia Re: 9 22.11.10, 21:53
          ilekobietamalat napisała:
          ga jakos trzyma poziom nawetwink

znacząco się poprawiło, gdy wreszcie rozczochrana firana MG przestała być osią serialu. Za długo scenarzystów zobowiązywał tytułsmile
          Kryśka jest super, ma przy tym fascynującą urodę
          nawet Bailey już lubię oraz tę nieszczęsną dziewicę
          • ilekobietamalat Re: 9 22.11.10, 22:37
            no ta dziewice to i ja zaczynam lubicbig_grin
            • ka_thy Re: 9 23.11.10, 09:28
              A powiedzcie mi, czy ta dziewica to jest ta sama bohaterka, która kiedyś została zwolniona za śmierć pacjenta a potem przywrócona?
              • ilekobietamalat Re: 9 23.11.10, 09:33
                ka_thy napisała:

> A powiedzcie mi, czy ta dziewica to jest ta sama bohaterka, która kiedyś został
                > a zwolniona za śmierć pacjenta a potem przywrócona

tak mi sie wydaje
                • gaudia 12 16.01.11, 01:05
                  usmiałam się. Bardzo sympatyczny odcinek. smile Ostatnia scena wróży niezłe zamieszanie ..
                  • aniuta75 Re: 12 16.01.11, 01:15
                    Oj będzie się działo big_grin.
                    • ilekobietamalat Re: 12 16.01.11, 09:23
                      no troche szok na koniec zaliczylambig_grin
                      a kurde, nawet widzialam jakies zapowiedzi, ze bedzie myk, i ze mark zawsze sie paleta w szczescie tych dwoch..ale jakos nie skojarzylam;D
                      • gaudia 14 15.02.11, 03:20
                        no to ja mówię, że choć nie przepadam za ciasteczkiem, to wolałabym wersję Lexie z nim, niż z Markiem. Mark, którego lubiłam niech się jednak buja z pannami less.
                        • gaudia 15 19.02.11, 02:37
                          lubię GA smile
                          • ilekobietamalat Re: 15 19.02.11, 09:09
                            gaudia napisała:

> lubię GA smile

no ja chyba tez. serio podobal mi sie ten odcinek.
                            • aniuta75 Re: 15 19.02.11, 20:30
                              Mnie też się baaaardzo podobał smile
                              • gaudia 16 27.02.11, 03:27
                                rosnąco lubię GA smile
                                i się cieszę z prysznica Lexie
                                i golf był fajowskismile
                                • ka_thy Re: 16 27.02.11, 10:42
                                  Podoba mi się układ - jeden tatuś i dwie mamusie smile Lubię ten trójkącik big_grin

No i Kepner i Stark, ha ha ha. Ale jej faceta znaleźli big_grin
    • ilekobietamalat odcinek muzyczny 02.04.11, 09:16
      oni mieli przykaz zeby taki zrobic?
      masaakra, czlowiek nei wie czy smiac sie czy plakac.

ale, callie ma super glos, bardzo fajnie sie jej sluchalo,i jak spiewala to w ogole jakas ladniejsza bylawink
      • aniuta75 Re: odcinek muzyczny 02.04.11, 21:55
        Eeee jakoś średnio mi się to podobało. Może dlatego, że sens całego odcinka jakoś mało musicalowy mi się wydaje.
        No a Callie jest piękna bez względu na to czy śpiewa czy nie smile.
        • ka_thy Re: odcinek muzyczny 04.04.11, 20:12
          Dziwny był ten odcinek. Podobało mi się jak Callie śpiewała i wystarczyłoby gdyby tylko ona. Jej pasowało do roli. Inni, no cóż... Owen, gdy się odezwał od razu przywiódł mi na myśl Brosnana, Mamma Mia, i jego Złotą Malinę - wiem jestem złośliwa big_grin

Generalnie to chyba przekombinowali smile
    • aniuta75 22 21.05.11, 00:48

Bardzo fajny finał smile.
      • agamasia Re: 22 22.05.11, 12:12
        Taki trochę spokojny jak na finał. Dobijające było to czekanie na rannych z katastrofy lotniczej, no ale cóż, z życia wzięte. Z jakiejś katastrofy lotniczej też ocalała tylko jedna dziewczynka.
        Teddy przejrzała w końcu na oczy i się spiknęła ze swoim papierowym mężem smile
        • ka_thy Re: 22 22.05.11, 12:29
          Mi się podobało. Bez dramatów i fajerwerków, choć zamarłam na chwilę gdy ogłoszono katastrofę - że zaraz się zacznie. Jednak okazało się, że był to spokojny, życiowy finał. smile Bardzo mi się podobała rozmowa Cristiny z pacjentką, kiedy wypytywała czy ta nie jest czasem w ciąży. Oj uśmiałam się mocno. Alex okazał się być draniem za jakiego zawsze go miałam. A Meredith powinna pójść w zaparte, że ona tylko podglądała koperty - Alex nie przyłapał jej na przecież na podmianie. Co do Teddy to nie wiem kogo powinna wybrać. Pan psycholog chyba jednak bardziej do niej pasuje - jakoś ten związek dla mnie miałby większą przyszłość. smile A pan pacjent - z nim jest bardziej romantycznie - zwłaszcza dla widza - taka bajka o kopciuszku smile A co ciekawe obaj faceci to bohaterowie innych seriali, z którymi swojego czasu byłam emocjonalnie związana wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka