olylejdi_1 06.10.10, 22:36 Ciekawa jestem czy znajdę tu jakiegoś fana lub fankę Serial jest rewelacyjny, leci chyba w Polsacie, mam tylko nadzieję, że nie zabiją go tłumaczeniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Boston Legal 06.10.10, 23:10 Z Bostonów to ja tylko kieeeedyś Boston Public oglądałam . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Boston Legal 07.10.10, 01:07 Ja ogladalam i uwielbialam, ale tylko pare pierwszych sezonow, potem sie aktorzy troche pozmieniali i coraz mniej mi sie podobalo, wiec porzucilam go Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Boston Legal 07.10.10, 09:01 aniuta75 napisała: > Z Bostonów to ja tylko kieeeedyś Boston Public oglądałam . > ja tyyyz;D Odpowiedz Link
ariwederczi Re: Boston Legal 07.10.10, 11:54 Denny Crane i Shirley Schmidt - rewelacja Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: Boston Legal 07.10.10, 13:39 BTW. wiecie kto będzie grał matkę Cuddy w House? Podpowiedź: Crane, Poole and ... Swego czasu popełniłam trochę napisów do 5 sezonu, tłumaczenie nakręconego Alana podczas mowy sądowej to masakra . Odpowiedz Link
gaudia Re: Boston Legal 07.10.10, 20:23 och lejdy Oly, robisz czasem napisy! A masz troszku czasu? A nie zajęłabyś się może Downton Abbey (wyzwanie, piekna języka britisz) albo Terierami? bo porzucone jak te sieroty te seriale i ja razem z nimi..... pliz pliz zresztą pewnie nie tylko ja czekam na suby i usycham Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Boston Legal 07.10.10, 20:38 Tak tak tak do Terierów pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz . Odpowiedz Link
luczijka Re: Boston Legal 09.10.10, 12:23 A ja oglądałam i Boston Public i Boston Legal, bo uwielbiam seriale Davida Kelly'ego Odpowiedz Link
ariwederczi Re: Boston Legal 09.10.10, 13:25 Twórca "Boston Legal" szykuje nowy serial - "Harry's Law" czy jakoś tak. W roli głównej Kathy Bates. Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: Boston Legal 09.10.10, 22:23 Oj, ale Teriery to nijak mnie nie wciagają... może jeszcze kilka odcinków obejrze, zobaczymy. A widzieliście ten nowy serial z Shatnerem ? Shit my dad says? Odpowiedz Link