gaudia 11.02.11, 14:14 weszłam na lolum i od dołu: Nie mogę - wyznaje odważnie Aniuta Już można - z ulgą zawiadamia powyższa Nie mogę się - wstydliwie oznajmia Pszczoła bardzo intymnie jest na lolumie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: wątki o możności 11.02.11, 14:58 Oj tam, oj tam . Czasami tylko nie mogę (nie wiem jak Psioła, pisze za siebie ) . Przeważnie mogę wszystko . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wątki o możności 11.02.11, 21:38 no tero mnie zatkalo no niechcacy mi wyszlo no Odpowiedz Link
gaudia Re: wątki o możności 12.02.11, 01:10 jak widać, intymność na lolumie kwitnie Aniuta deklaruje publicznie, że wszystko może, a Pszczoła wyznaje, że ją zatkało. Wg mnie panny wołają. Kogo? Pszczoła, być może, krzepkiego hydraulika. A Aniuta wygląda na zdesperowaną... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wątki o możności 12.02.11, 11:28 Zdesperowaną? Zdesperowaną??? Neeeeeeeeeeeeee . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: wątki o możności 12.02.11, 12:25 oj, baby, ale hihoty przez was dostalam ! Zloty medal miesiaca dla tego watku ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: wątki o możności 12.02.11, 12:26 chichotu, nie "hihoty" mialo byc, ale w sumie "hihoty" tez niezle brzmi :p Odpowiedz Link
gaudia Re: wątki o możności 15.02.11, 03:14 aniuta75 napisała: > Zdesperowaną? Zdesperowaną??? Neeeeeeeeeeeeee . to jest Twoje zdanie Aniuta. Masz do niego prawo. Ja podałam co widać w postach. A posty mówią same za siebie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wątki o możności 14.02.11, 22:51 krzepkiego hydraulika to ja mam w domu. Michu ma taki stroik ze mowie Wam.... tylko wlosow nie ma jak rzeczony z reklamy bo go na 0,1 maszynka co 3 tygodnie ciacham...no ale nie narzekm! takze ja jesli juz to moge dla przeciwwagi wolac jakiegos eterycznego romantycznego delikatnego i neismialego niczym jutrzenka na wietrze mlodzienca.... nieee chyba nie jednak a kogo gaudia wola? Odpowiedz Link
gaudia Re: wątki o możności 15.02.11, 03:12 gaudia nieustająco woła dużego Indianina. Plan B: krzepki Masaj Plan C (desperacja): seksowny intelektualnie Panbuk, ale się nazwierzałam... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wątki o możności 15.02.11, 08:38 czy taki duzy jak w locie nad kukulczym niazdem? czy moze taki mlody i uroczy jak unkas ostatniego mohikanina tego najnowszego? jezus jak ja plakalam jak ten bed indianin go ubil. plakalam i z tatkiem tego bedczerwienca ubilam! masaje majom za dluge nogi daj spokoj...mi sie starsznie podobaja mieszance czarnych z zoltymi albo innymi hawajczykami. jaka to piekna rasa wychodzi czarno-zolta czekoladka! i imienia to tak nie wzywaj za szybko...tu sami swoi ne wydamy Cie za szybko. na najgorszych totrturach farby nie puscim..prawda? Odpowiedz Link