galaxian1 08.03.11, 12:18 Ktoś to ogłada? Ja własnie looknąłem se wersję US (bo GB chyba nie ma napisów) i muszę stwierdzić, że cholerstwo nawet wciąga ! Chce mi się oglądać dalej Ale nie, tera pora na Szamelesa Zobaczę co lepsze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.evie.zoe Re: Being Human 08.03.11, 12:32 oglądałam wersję brytyjską, niedawno zaczął się drugi sezon - i po pierwszym odcinku odpadłam. Ale pierwszy był OK Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.03.11, 12:42 aniuta75 napisała: > Plakat mnie zniechęcił . Od kiedy oceniasz seriale po plakacie ? A jakby stał wampir z gołą dupcią, to pewnie byś obejrzała ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Being Human 08.03.11, 13:04 Oj bo oni jacyś tacy mało zachęcający na tym plakacie są . A dupci to nie, ale jakaś klata by sie zdała dobrze zbudowana . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.03.11, 13:11 aniuta75 napisała: > Oj bo oni jacyś tacy mało zachęcający na tym plakacie są . > A dupci to nie, ale jakaś klata by sie zdała dobrze zbudowana . Akurat serialowy pan wampir jest dobrze przypakowany I nawet są momenty Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Being Human 08.03.11, 14:30 a to juz jakis czas temu zpobaczylam sobie pierwszy odcinek, najpierw us .. mialam mocno mieszane uczucia, poza tym pan wampir mi sie niezbyt (gdzie ja go widzialam...) no i ta laska duch taka jakas dziwna. potem wlaczylam wersje brytyjska, i ta o wiele bardziej mi sie spodobala. ale zadna na tyle zeby ogladac dalej od razu z buta;> moze w wakacje sobie nadrobie;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.03.11, 17:54 ilekobietamalat napisała: > pan wampir mi sie niezbyt (gdzie ja go widzialam...) ik, chyba nie mówisz, że oglądasz Clarkiego Kenta ? > no i ta laska duch taka jakas dziwna. Jak dla mnie to jest zayebista, wreszcie jakaś ładna brunetka mulatka Co by nie było, że ja tylko blondi i blondi... no bo jak dają paskudne brunetki, to wolę blondi Oczywiście, że to nie jest żadna rewela, ale oglądało mi się spoko i jutro se looknę 3 odcinek. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Being Human 08.03.11, 18:06 galaxian1 napisał: > ilekobietamalat napisała: > > > pan wampir mi sie niezbyt (gdzie ja go widzialam...) > > ik, chyba nie mówisz, że oglądasz Clarkiego Kenta ? nie nie, absolutnie nie. ale widzialam ze pan mial epizod w kosciach, moze stad go pamietam? > > no i ta laska duch taka jakas dziwna. > > Jak dla mnie to jest zayebista, wreszcie jakaś ładna brunetka mulatka > Co by nie było, że ja tylko blondi i blondi... no bo jak dają paskudne brunetki > , to wolę blondi fakt ta z wersji us jest ladniejsza, ale postac jakas taka dziwna. brytyjska jest fajniejsza jako postac Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.03.11, 18:09 ilekobietamalat napisała: > fakt ta z wersji us jest ladniejsza, ale postac jakas taka dziwna. brytyjska j > est fajniejsza jako postac Ja tu o cyckach, a ona o postaci Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Being Human 08.03.11, 19:46 galaxian1 napisał: > ilekobietamalat napisała: > > > fakt ta z wersji us jest ladniejsza, ale postac jakas taka dziwna. bryty > jska j > > est fajniejsza jako postac > > Ja tu o cyckach, a ona o postaci > > cycki to akurat maja chyba takie same;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.03.11, 20:46 ilekobietamalat napisała: > > Ja tu o cyckach, a ona o postaci > cycki to akurat maja chyba takie same;> Nie sprawdzałem Ale przeczytanych opinii, to wersja GB jest w usypiającym tempie i wiele osób poleca właśnie US. Zresztą ciężko porównywać 3 sezony serialu, do 2 odcinków nowej wersji. Z pewnością wersja USA będzie lepsza technicznie, muzycznie, natomiast wersja GB może mieć lepiej zarysowane postacie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 10.03.11, 13:42 3 odcinek nieco słabszy (albo ja miałem gorszy dzień), ale 4ty znowu super ! Wchodzę w ten serial i wam tego życzę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Being Human 10.03.11, 19:36 Dobra, żeś mnie skusił . Wypożyczyłam sobie dwa odcinki pierwsze i obaczę co to za dzieło . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 11.03.11, 12:20 aniuta75 napisała: > Aaaa jakie to durneeee Bo czeba oberzec 4 odcinki, a nie tylko 2 Samaś durna, babo ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Being Human 11.03.11, 12:40 Chłopie ale to jest dno i kupa mułu. Aktorstwo drewniane do bólu. Efekty takie se. Żeby chociaż było na kim oko zawiesić . A tak to aż żeby się skręcają od patrzenia na to . Dobra, oblukam 4 odcinki i jak się nie poprawi to pojadę do tej Wawki i Ci nakopię . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 11.03.11, 15:34 aniuta75 napisała: > Chłopie ale to jest dno i kupa mułu. Aktorstwo drewniane do bólu. Efekty takie > se. Już wole niż te durnoty co ogłada Lu i iK I zapewne Aniuta, tylko się nie przyznaje Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Being Human 11.03.11, 15:38 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > Chłopie ale to jest dno i kupa mułu. Aktorstwo drewniane do bólu. Efekty > takie > > se. > > Już wole niż te durnoty co ogłada Lu i iK > I zapewne Aniuta, tylko się nie przyznaje > > > pfff, w tych naszych "durnotach" to przynajmniej lepsze aktorstwo i ladniejsze dziewczyny;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Being Human 11.03.11, 16:26 E no, ja gupot nie oglądam. Same poważne produkcje. I na wysokim poziomie! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.04.11, 10:44 Zrobiło się naprawdę zajeb... atmosfera mocno zagęstniała "Gupia" baba Aniuta, że odpuściła Tylko pani duch jest nudna i nijaka. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Being Human 08.04.11, 10:55 A ić mnie z tym . Lepsiejsze są i szkoda mojego cennego czasu . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 08.04.11, 12:03 aniuta75 napisała: > A ić mnie z tym . Lepsiejsze są i szkoda mojego cennego czasu . Etam, babo, jakieś durnoty oglądasz Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Being Human 08.04.11, 12:23 Tjaaaaaa bo BH jest taki entelegientny, że szok Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Being Human 11.04.11, 08:14 aniuta75 napisała: > Tjaaaaaa bo BH jest taki entelegientny, że szok No a nie ? Odpowiedz Link