galtom Re: The Borgias 28.03.11, 07:04 Jest juz u mnie w na NAS'ie czyli domowej, sieciowej wypozyczali... ale jeszcze nie bylo okazji. Czeka az sie pozbede kilku innych seriali (first) oraz Little Fockers i Kings Speech (second). Jak ktos ma juz jakies info czy fajne prosze pisac. Postac Jeremiego I. bardzo mnie przekonuje, ze chyba warto Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Borgias 06.04.11, 10:37 No ja kurde się zebrać nie mogę, bo to taki dłuuugaśny podwójny odcinek jest . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Borgias 06.04.11, 10:50 Ale wisz... Kryminała (ponoć dobrego) się dobrze ogląda. Nie wiem jak z tym będzie. Chyba se na łikend zostawię jak dziecków nie będzie i nikt mi nie będzie przeszkadzał . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The Borgias 06.04.11, 10:55 rajt rajt..mnie never tudorsi np. nie wciagnely za bardzo. mea culpa Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Borgias 06.04.11, 10:57 No właśnie. Mnie Tudorsy trzymały póki Anna była (chociaż wkurzała mnie starszliwie, podobnie jak Edek). A potem już... We wakacje nadrobię . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Borgias 11.04.11, 20:03 galtom napisał: > Oglądnałem Czemu używasz gwary krakowskiej? Jesteś krakusem ? W Polsce mówimy obejrzałem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Borgias 11.04.11, 20:31 Ranyyy Glx się znowu czepił . Tobie Twoich błędów jakoś nikt nie wytyka . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Borgias 11.04.11, 23:22 aniuta75 napisała: > Ranyyy Glx się znowu czepił . > Tobie Twoich błędów jakoś nikt nie wytyka . To nie błąd tylko nagminne ostatnio kaleczenie języka. Jakoś ćwol wymyślił "oglądnąć" i pół Polski to powtarza uważając, że to takie trendy i cool. A ja to robię błędy literówki, bo szybko piszę, ale nie kaleczę języka. Może w ogóle zaczniemy gwarami gadać, będzie git! Tylko że ja kurna żadnej nie znam Odpowiedz Link
galtom Re: The Borgias 12.04.11, 12:20 A Ty TV ogladasz czy obejrzasz? Ale nie mowie, ze nie masz racji - jakos nie zwrocilem na to uwagi. W kazdym razie po zakonczeniu obejrzania epizodu 1 i 2 (dwa w jendym). Stwierdzam, ze fajny Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Borgias 12.04.11, 22:49 3ci już nie taki fajny. A może to przez ten wiatr...? Odpowiedz Link
galtom Re: The Borgias 13.04.11, 06:39 Jeszcze nie wiem. Juz mam , ale czekam az Zona zapozna sie z 1 i 2. Odpowiedz Link
mendosita Re: The Borgias 25.07.11, 13:15 Znalazłam wątek, ale jakoś mało merytorycznej dyskusji w nim Odpowiedz Link