thorgalla 20.01.12, 14:06 Megavideo i Megaupload nie działa – zamknięte przez FBI Jak wzieli się za ten serwis,to z czasem i inne "pójdą". Gdzie my będziemy seriale oglądać???????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha-hexa iiTV.info- nie dziala!!!! 20.01.12, 14:20 wchodze sobie przed chwila zeby dokonczyc 24 godziny a tu zonk!!!! i co teraz?? normalnie plakac bede no Odpowiedz Link
thorgalla Re: iiTV.info- nie dziala!!!! 20.01.12, 14:32 Czyli rozumiesz,jaka to tragedia. Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: iiTV.info- nie dziala!!!! 20.01.12, 15:02 oczywiscie ,ze rozumiem i co ja teraz bede ogladac podczas gotowania ??? moje centrum dowodzenia w kuchni padlo Odpowiedz Link
ciociacesia ale iitv to juz padalo kilka razy 20.01.12, 15:16 w zeszlym tygodniu i tym. ja mam jeszcze 3 sezony l wrlda na dysku i good wife i kilka innych. wyzyje Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: ale iitv to juz padalo kilka razy 20.01.12, 15:18 to moze na troche sie jeszcze naprawi ) zostal mi 8 sezon 24h i polowa z 7 Odpowiedz Link
thorgalla agniecha 20.01.12, 17:33 Tutaj jest ten serial też i na innych serwerach. www.twoje-seriale.tv/24_godziny/ Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 20.01.12, 18:20 Nie odczuję tego zbytnio, bo MU nie lata mi od ponad pół roku. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 20.01.12, 18:48 aniuta75 napisała: > Nie odczuję tego zbytnio, bo MU nie lata mi od ponad pół roku. Mi MU wczoraj jeszcze latało Dziś nie wiem nie sprawdzałem. Ale nawet jak nie ten, to będę inne, pchi Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 20.01.12, 20:02 ale generalnie juz od pewnego czasu nie uzywalam,wiec mnie ta nie boli, jak by bolalo kilka mies. temu. niemniej sytuacja jest niepokojaca.. ale przezylismy strajki, przezylismy rozne dziwne pomysly, przezyjemy i to! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 20.01.12, 21:30 to początek końca świata Odpowiedz Link
aniuta75 Jakby kto nie widział ;) 21.01.12, 10:27 www.rlslog.net/8-megaupload-megavideo-alternatives/ Odpowiedz Link
ciociacesia revenge mi zniklo 21.01.12, 12:26 ze wszystkich 3 dostepnych odtwarzaczy na iitv a juz zaczelam sie wciagac. ech Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 22.01.12, 18:17 A jakies online w ogóle zostały?? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 22.01.12, 18:42 na videoweed i novamov lecialam dzis frindza. a videobb stoi jako strona, tyle ze filmy na mim wszystkie skasowane w ogole to ja sie boje tych wszystkich acta i innych dziwnych rzeczy ;> chyba faktycznie ten 2012 to koniec swiata;> Odpowiedz Link
thorgalla Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 22.01.12, 19:44 Oglądałam dzisiaj w Put Locked.Tragedia.Nie ma paska postępu,nie można powiększyć ekranu (chyba,że ja nie umiem). Inne dostępne,które widziałam to videaoveed i sockshare. Po raz pierwszy widziałam Novamov,Vidxden,DivxStage Tu działają seriale video.anyfiles.pl/index.jsp Na videobb podobno są kasują tylko długie filmy,chyba powyżej 25minut bo wczoraj oglądałam kilka odcinków serialu 2broke girls a odcinki mają po około 21min. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 22.01.12, 19:51 A można tam starsze seriale oblukać? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 22.01.12, 20:04 Poszukaj,które Cię interesują. tutaj też są www.serialeonline.pl/ Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 22.01.12, 20:51 A to nie dla mnie, bo ja się na onlinach nie znam kompletnie . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: filesonic 23.01.12, 09:06 Obaiam się, że powoli będzie się wszystko wykruszało i zostanie nam czekac po 10 lat na wydanie kolejnych sezonów ulubionych seriali... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: filesonic 23.01.12, 11:08 Trzeba sie bedzie przeprosic z torrentami i pozyczac jeden odcinek przez 6 godzin Albo nadrabiać zaległości z naszych biblioteczek. Albo... chłopaki na pewno coś wymyślą Odpowiedz Link
aniuta75 Re: filesonic 23.01.12, 11:20 Yyyyyy wolałabym się z torrentami nie przepraszać. Tak jak jest, jest dobrze. Nic to, zobaczymy po 26 . Odpowiedz Link
thorgalla Re: filesonic 23.01.12, 11:23 Chłopaki wymyślą. Pamiętam czasy gdy wychodziły kolejne tomu Harrego Pottera po angielsku i w internecie zbierała się ekipa do tłumaczenia.Kasowano strony z tłumaczeniami a wciąż powstawały nowe,nawzajem się informowaliśmy.Ach,to były czasy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: filesonic 23.01.12, 11:29 Kurcze a ja jakoś nie umiem książek na kompie... Lubię kupić, powąchać, czytać w łóżeczku . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: filesonic 23.01.12, 12:09 kupic czytac powachac w lozeczku to ja etz lubie ale nasi tlumacze sie ociagaaaaaaajaaaaaaa. do czasu polskich tlumaczen umarlabym w butach. wezmy taka sookie nie wiem..bym padla na zawal gdybym miala czekac tylko na polskei tlumaczenia. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: filesonic 23.01.12, 12:12 za o harrym potterze nie wspomne. zreszta bardzo czesto i gesto jest tak ze praczitam baj komputer a potem jak wydadza to lece na merlina albo inneog selkara. zalezy gdzie mam akurat lepsza promocje Odpowiedz Link
thorgalla Re: filesonic 23.01.12, 12:20 Też nie lubie na kompie czytać,dlatego sobie czytnik kupiłam. Bo dostęp do polskich książek mam ograniczony więc e-booki pozostają )ale to się może niedługo skończyć) Odpowiedz Link
ka_thy Re: filesonic 23.01.12, 20:38 > Trzeba sie bedzie przeprosic z torrentami i pozyczac jeden odcinek przez 6 godzin Jaki Ty masz chłopie net, że tak długo u Ciebie to trwa? Odpowiedz Link
next_exit Re: filesonic 24.01.12, 16:26 no wlasnie - u mnie sie jeden odc pozycza 10-20 min - lacze 25 mb. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: filesonic 24.01.12, 16:40 Kathy u mnie też torrenty w pewnym momencie kiepsko zaczęły iść, jak nie w ogóle (kiedyś 15 minut i cześć). Dlatego na bezpośrednie się przerzuciłam. A net mam cały czas taki sam. Odpowiedz Link
galaxian1 wszystko pozdychało ;) 23.01.12, 20:09 Większość wypożyczalni już pozdychało, w tym fileserve, filejungle... Jutro obudzimy się w innym świecie, bez kolejnych odcinków. Dziś jeszcze dało się powypożyczać, ale jutro będzie problem. Nie mogli chociaż do końca sezonu poczekać, no! Ja mam "rozgrzebanych" z 10-15 seriali na bieżąco ! Może przeproszę się z 4 sezonem X-Filesa Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wszystko pozdychało ;) 23.01.12, 20:32 Deposit files jeszcze hula... Netload też. Pewnie jeszcze kilka mniej używanych by się znalazło. Zobaczymy jutro... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: wszystko pozdychało ;) 23.01.12, 20:43 ja ladnie i kulturnie once upon a time na novamov obejzalam. ale fakt ze na sidereelu tez llinkow bylo mniej niz zwykle bywalo Odpowiedz Link
thorgalla Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 24.01.12, 21:43 Nosz kuuuuuuuuur zapiał (można tu kląć?) Poddaję się Znalazłam Artystę (ten niemy film),spróbowałam załadować po kolei z róznych serwerów i doopa.Dam sobie spokój z tym szitem,wyłącznie się na osiołka przerzucam. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 24.01.12, 21:47 A u mnie osioł nigdy nie chciał działać, chyba operator coś blokuje. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 24.01.12, 21:51 Ja Castla dziś cały dzień ciągnę. Za pierwszym podejściem nie cały wszedł. I Hawaii któryś raz nie ten odcinek mi się ładuje. Ehhh Odpowiedz Link
izka100 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 24.01.12, 23:18 Hej, popatrz na chomiku, tam powinien być. Ja dziś bez problemu z chomika pożyczyłam Alcatraz, Gotowe i Once upon Chomik wciąż działa A tak poza tym to izka jestem. To mój pierwszy post, chociaż zaglądam do was już od dawna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 25.01.12, 09:45 A część . To jak juz się przyznałaś, że czytasz to prosze pisać! o! A na chomiku to trza płacić a ta forsa na bank nie idzie do producentów . Odpowiedz Link
next_exit Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 25.01.12, 02:22 emule jest chyba jeszcze mniej bezpieczny niz torrent.. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 26.01.12, 17:04 Znacie wypożyczalnię kinoplex? Bo chcę się zarejestrować ale nie znam tej strony.Nie chciałabym trafić na pobieraczka czy innego oszołoma aby mnie potem sądem straszyli. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Koniec działalności Megaupload/Megavideo 26.01.12, 17:56 JUż wiem. Kinoplex należy do gazety.pl Nawet nie trzeba się rejestrować bo jak się pisze tu i konto się ma Filmy niestety płatne,jakiś wybrałam i chcą 7 zł. I złą wiadomość dla mnie,tylko na terenie Polski. I se pooglądałam Odpowiedz Link