lenkaaa 02.04.12, 16:59 Hej, ogladlista ten teledysk Madonny ?! Jak na nia patrze, to sie wierzyc nie chce, ze ona po 50-ce jest. Taka laska wygimnastykowana, ze szok ! A apetyczni panowie w rajstopkach i szpilkach chodza jak rasowe modelki ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:06 Widziałam Piosenka jest taka sobie ale teledysk nawet ciekawy. Oczywiście ocenzurowany w USA. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:32 thorgalla napisała: > Widziałam > Piosenka jest taka sobie ale teledysk nawet ciekawy. > Oczywiście ocenzurowany w USA. calkowicie cenzurowany, czy tylko w sensie, ze powyzej 18 lat ? Nie rozumiem co sie go tak czepiaja, bo slowo daje, ze bylam przekonana, ze wczesniej bywaly bardziej "graficzne" teledyski beonce, rihanny, czy moze kogos innego, nie jestem na biezaco z teledyskami.... z reklama perfum tez zrobili takie HALO, a ja gdybym nie przeczytala co w nim niby jest, to bym niewiele z tego zauwazyla, taki migajacy on jest.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:40 A ja nie widziałam. Na YT nie ma chyba, przynajmniej nie umiem znaleźć... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:55 Znalazłam na wrzucie . Nie wiem czy cenzurowany czy nie ale czy jakiś nie halo to raczej nie . Ot teledysk Madonny . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:07 kultura.gazeta.pl/kultura/1,114526,11417433,Madonna_naprawde___oszalala____Klip_do___Girl_Gone.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:14 E tam, luzik. Wspomniany Justify My Love był bardziej kontrowersyjny. A Like a Prayer to już w ogóle . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:03 ten klip smierdzi lady gaga na kilometr. to w sumie przykre ze madonna musiala zmalpowac styl gagi, serio. ale ze wyglada niezle to fakt Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:05 Yyyyy Madonna kopiuje Gagę? A nie odwrotnie czasem? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 19:01 ja mowie o tym konkretnym klipie a ze gaga mocno inspirowala sie madonna sprzed lat to inna bajka nie ze to w ogole moja bajka;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Girl Gone Wild 03.04.12, 08:53 mimo ze noszeglany to lubie wszystko co robi madonna. specjalnie patrzec juz na nia nie moge...ale lubie jej sluchac a justify my love...mmmm.... rozbiera mnei zawsze Odpowiedz Link