Dodaj do ulubionych

Girl Gone Wild

02.04.12, 16:59
Hej, ogladlista ten teledysk Madonny ?! Jak na nia patrze, to sie wierzyc nie chce, ze ona po 50-ce jest. Taka laska wygimnastykowana, ze szok ! A apetyczni panowie w rajstopkach i szpilkach chodza jak rasowe modelki ;D
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:06
      Widziałam
      Piosenka jest taka sobie ale teledysk nawet ciekawy.
      Oczywiście ocenzurowany w USA.
      • lenkaaa Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:32
        thorgalla napisała:

> Widziałam
        > Piosenka jest taka sobie ale teledysk nawet ciekawy.
        > Oczywiście ocenzurowany w USA.

calkowicie cenzurowany, czy tylko w sensie, ze powyzej 18 lat ?
        Nie rozumiem co sie go tak czepiaja, bo slowo daje, ze bylam przekonana, ze wczesniej bywaly bardziej "graficzne" teledyski beonce, rihanny, czy moze kogos innego, nie jestem na biezaco z teledyskami....

z reklama perfum tez zrobili takie HALO, a ja gdybym nie przeczytala co w nim niby jest, to bym niewiele z tego zauwazyla, taki migajacy on jest....
        • aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:40
          A ja nie widziałam. Na YT nie ma chyba, przynajmniej nie umiem znaleźć...
          • aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 17:55
            Znalazłam na wrzucie smile. Nie wiem czy cenzurowany czy nie ale czy jakiś nie halo to raczej nie smile. Ot teledysk Madonny smile.
            • thorgalla Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:07
              kultura.gazeta.pl/kultura/1,114526,11417433,Madonna_naprawde___oszalala____Klip_do___Girl_Gone.html
              • aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:14
                E tam, luzik. Wspomniany Justify My Love był bardziej kontrowersyjny. A Like a Prayer to już w ogóle big_grin.
    • ilekobietamalat Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:03
      ten klip smierdzi lady gaga na kilometr. to w sumie przykre ze madonna musiala zmalpowac styl gagi, serio.

ale ze wyglada niezle to faktsmile
      • aniuta75 Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 18:05
        Yyyyy Madonna kopiuje Gagę? A nie odwrotnie czasem? suspicious
        • ilekobietamalat Re: Girl Gone Wild 02.04.12, 19:01
          ja mowie o tym konkretnym klipiesmile
          a ze gaga mocno inspirowala sie madonna sprzed lat to inna bajkasmile

nie ze to w ogole moja bajka;D
    • pszczolaasia Re: Girl Gone Wild 03.04.12, 08:53
      mimo ze noszeglany to lubie wszystko co robi madonna. specjalnie patrzec juz na nia nie moge...ale lubie jej sluchacwink a justify my love...mmmm.... rozbiera mnei zawszewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka