Dodaj do ulubionych

Castle - finał

17.05.12, 11:02

Kto oglądał już?

Fajnie, że się w końcu dogadali smile. Tylko co dalej?? Żeby się jej nie odwidziało we wrześniu wink.
No i zrezygnowała z pracy policji. Wróci? Nie wróci? Założy agencję detektywistyczną? suspiciousbig_grin

I muszę przyznać, że Castle ma zawsze fajne finały, sprawiające, że czeka się z zapartym tchem na wrzesień smile.
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Castle - finał 17.05.12, 11:15
      ja to sobie tak mysle, ze albo jestem zestresowana slubem i nic mnie nie cieszy, albo finaly w tym roku wyjatkowo marne.

licze jedynie ze ga bedzie jak cie moge, bo reszta byla conajmniej na niskim pozioie. final castla tez nie jakos nie ruszyl wybitnie. kilka scen bylo dla mnie totalnym absurdem (miedzy innymi to wiszenie) no i caly ten watek jakis pokickany.
      coprawda na oficjalnym castlowym fanpejdzu pisza ze we wrzesniu wraca cascett czyli niby i teoretycznie beda nadal razem,ale jakos czarno to widze.
      • aniuta75 Re: Castle - finał 17.05.12, 11:21
        A mnie ruszył smile.
        Chociaz faktycznie to wiszenie to przesada, bo chyba by ninja musiała być, żeby się tak na trzech palcach utrzymać tongue_out. A moza tym pod nią był balkon i jakby na niego zeskoczyła to by jakoś bardziej wiarygodnie było tongue_out.
    • ka_thy Re: Castle - finał 18.05.12, 19:36
      Oj podobał mi sie finał Castla, podobał. No może nie wszystko, ale ostatnia scena na pewno big_grin Zastanawiałam się jak to zrobią, żeby wyszło wiarygodnie, bo tak jak okazało się w Bones zbyt długie trzymanie z dala od siebie bohaterów zabija wszelką chemię między nimi. I w Castlu też tak było, niby Beckett coś tam sobie uświadamiała, ale było to takie nijakie i na siłę w sumie. No i bałam się, że w pewnej chwili mogę usłyszeć "Castle, będziesz ojcem" big_grin A tego byłoby mi już za dużo big_grin
      • aniuta75 Re: Castle - finał 18.05.12, 19:47
        No i bałam się, ż
        > e w pewnej chwili mogę usłyszeć "Castle, będziesz ojcem" big_grin

Padłam big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
        • ilekobietamalat Re: Castle - finał 18.05.12, 21:05
          aniuta75 napisała:

> No i bałam się, ż
          > > e w pewnej chwili mogę usłyszeć "Castle, będziesz ojcem" big_grin
          >
          > Padłam big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
          >
          >

a ja z tobabig_grinDDDD w dodatku zem sie troszku oplulawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka