aniuta75 19.07.12, 18:34 Jak tak to mi poradźcie którą koszulkę sobie zakupić . Taką... czy taką... Hmmm?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 18:48 A nie możesz dwóch? Gdybym miała wybierać to drugą bo nie lubię czerwonego. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 18:53 No nie bałdzo, bo tanie (wg mnie) to to nie jest . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 18:59 tez bym wziela ta druga.ale z dugiej strony druk moze byc kiepski a tu duza powierzchnia jest a ta pierwsza ma bardziej azurowy zadruk i nie bedzie tego widac, nie bedzie tez widac zniszczen po praniu czy cos;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 19:14 No właśnie ja też patrzę na stronę praktyczną, że jak taka cała "płachta" to nieciekawie może być z praniem . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 19:15 No ale w sumie nie wiadomo, czy ta z czerwonym napisem tez nie jest na zasadzie "płachty" a wygląda tylko, że to literki ażurowe jak to nazwałaś... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 20:28 A bo siakoś mnie się one nie podobają. Jest tyle jego slicznych zdjęć a oni wybrali jakies takie . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 20:43 A poza tym wolę z napisem koszulkę niż z postacią . A z GOT najbardziej podoba mnie się ta Odpowiedz Link
thorgalla Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 20:14 Taką znalazłam 35zł to nie dużo Za swoją diabelską dałam 80 plus przesyłka ale dobrej jakości jest bo piorę i nic się złego nie dzieje. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 20:29 No niby tak, ale jak dwie to już letko zahacza o 100zł . Kocham Supka ale ta kwota za dwie koszulki to ciut dużo . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 22:25 aniutka, ta pierwsza tez o le jest drukowana na arkuszu jest jedna caloscia,ale niezadrukowane czesci w praniu nie beda sie tak widocznie niszczyc.. chyba najpierw wzielabym pierwsza, a jak jakosc ok to potem zamowic druga;DD zamawialas stamtad? wiesz jakiej akosci sa te koszulki? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 22:37 Nie zamawiałam, ale fruit of... to chyba raczej dobra firma. Znaczy kiedyś, teraz to nie wiem . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 19.07.12, 22:39 kwestia tylko tego nadruku właśnie. I chyba zrobie tak jak piszesz - kupię jedną a jak sprzedam na all to co teraz sprzedaję to se machnę drugą . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 09:13 pierwszą!!!! jest bardziej oczojebna! sliczna! hał macz??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 09:14 dajcie wogole lina do tej strony? popatrze se? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 09:59 Heheheh Fangtasia jest fajna. Nad tą supkową ze szkłem tez myślałam, ale mało czytelna wg mnie. Na białym pewnie lepiej by było widać... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 09:30 a w ogole to wiecie ze jest taka strona gdzie zajebistj jakosci nadrugki robia, i takie jakie chcecie, i sztuka kosztuje chyba 40zl, koszulki we wszystkich kolorach i damskie tyz.. koszulkowo sie nazywa czy cos;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 09:58 Ale supernaturalnych nie majom. Trzaby samemu obrazka chyba im dostarczyć . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 10:13 no wlasnie o tym mowie, wysylasz im obrazek i masz jaka chcesz;D to fajny myk jest jakby ktora chciala, to ja sluze ewentualnymi poprawkami graifcznymi czy pomoca w projekcie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 10:25 Ja już wyżej napisałam, że z twarzami to średnio lubię koszulki . Ale keep calma to hmmm... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 13:21 Wybór dokonany, koszulka zakupiona. Teraz tylko czekanie pozostaje . Wszystkim bardzo dziękuję za rady . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 18:49 Oczywiście nałożysz ją jak się spotkamy najbliższym razem? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 20.07.12, 19:38 Skoro nalegasz . Mam nadzieję, że rozmiar sobie dobrze dobrałam hehehe. Odpowiedz Link
eo_wina Re: Jest tu kto?? 23.07.12, 08:03 Ojć....spoznilam sie z doradzaniem...ale ja te pierwsza, bo czerwony kolor kocham miloscia dozgonna Bawdzo podoba mi sie (jesli o Supernaturala chodzi, acz dopiero przymierzam sie do ogladania ) ta z rozlupanym szklem. A juz najbardziejszy jest T-shircik z "Keep calm...it's Tuesday" - wszak ja we wtorek urodzonam A w ogole to czesc dziewczeta Odpowiedz Link
eo_wina Aniutka------->OT 23.07.12, 08:07 Ania, ja bym Cie chciala zagadnac prywatnie, a propos kąkretnej sprawy Na gazetowego maila da sie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 23.07.12, 19:16 No i kicha kochani . Jakość nadruku super, bo sitodruk. Ale kolory pozostawiają duuużo do życzenia. Miała być czerwień a jest uj wie co. Zobaczymy co odpisze sprzedawca na mego rozżalonego maila. Na razie szukam wzoru i pójdę w Szczecinie zrobić. Że też durna od razu o tym nie pomyślałam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 23.07.12, 21:42 Nie qwa - siakiś taki rozmyty ni to pomarańcz ni to czerwień . Na pewno nie taka ładna czerwień jak na fotce . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 23.07.12, 21:50 Właśnie mi odpisali, że mam odesłać i reklamacja zostanie rozpatrzona. O tyle dobrze. Odpowiedz Link
eo_wina Re: Jest tu kto?? 24.07.12, 08:33 No tyle, ze pewnie kosztami przesylki Cie obarcza. Ja se ostatnio kupilam tak balerinki-meliski. Kosztowaly mnie cale 29 zeta, przesylka kurierska 13 zeta. Przyszly bardzo ladne, ale jak je przymierzylam to po 10 minutach przymierzania mialam juz bable na duzych palcach - tak krzywo byly wyciete w tym miejscu i poszarpaly mi skore Kazano mi odeslac i zwrocono kase, ale niestety tylko za buty. 13 zeta kuriera w jedna strone i 9 zeta w druga poszly sie bujac. Ale! Kiedys kupilam kalosze na Allegro. Mial byc rozmiar 39 i dlugosc wkladki 26cm. Przyszly z naklejka 39, ale na podeszwie wytloczone 38. Dlugosc wkladki zmierzony przeze mnie 23,60cm. Porobilam zdjecia, wyslalam maila, ze towar nie jest absolutnie zgodny z opisem i zadam zwrotu calej kasy, jaka zaplacilam, lacznie z kosztami przesylki w obie strony. Troche sie popultali, ja kaloszki odeslalam i cala kase rzeczywiscie zwrocili. Ale to jakas rzadkosc byla. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Jest tu kto?? 24.07.12, 10:30 tak sie obawialam ze moze byc jakis problem z tymi koszulkami, nie podobalo mi sie to ze "zdjecia" nie byly rawdziwe tylko nanoszona grafika na fote koszulki Odpowiedz Link
thorgalla Re: Jest tu kto?? 24.07.12, 13:38 Eeee to nie dobrze. To niestety wady kupowania w necie,nie można pomacać. PS.Aniuta 4.09 - 9.09 barbados na Wałach Odpowiedz Link
thorgalla Re: Jest tu kto?? 24.07.12, 14:18 Jak najbardziej domówimy szczegóły później. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Jest tu kto?? 27.07.12, 10:12 Mnie pasuje pierwsza, taka bardziej psychodeliczna jest Którą kupiłaś ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jest tu kto?? 27.07.12, 10:20 Kupiłam pierwszą ale już poszła do zwrotu . Jakbyś przeczytał cały wątek, albo chociaż tylko to co ja napisałam to byś wiedział . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Jest tu kto?? 28.07.12, 21:06 aniuta75 napisała: > Kupiłam pierwszą ale już poszła do zwrotu . Jakbyś przeczytał cały wątek, alb > o chociaż tylko to co ja napisałam to byś wiedział . Dupa dupa ! Przeczytałem... ale najpierw tutaj napisałem, a potem przeczytałem A nożyczek to ja tu nie mam Odpowiedz Link