30.09.12, 17:00
bo chyba nie ma watku jeszcze..
ja przepraszam,ale ze caly sezon bedzie teraz w tej przyszlosci?
to ja sie wypisuje chyba, bo mi sie nie podobasuspicious
tzn przede wszystkim ta coreczka mi sie nie podobasmile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: fringe 5 30.09.12, 17:19
      iKobieto mam nadzieję, że nie będzie tak jak przypuszczasz, bo to porażka na całej linii by była. Chyba...
      No i tak gupio jednak nie dokończyć skoro to ostatni sezon jest smile.
      • galaxian1 Re: fringe 5 30.09.12, 19:25
        Dla mnie Fringe tak naprawdę po 3cim genialnym sezonie się skończył.
        4ty oglądałem tak tylko sobie, z przyzwyczajenia, ale bez emocji.
        A ten odcinek w przyszłości, dla niektórych genialny, a dla mnie był głupkowaty.
        Lubiłem Fringe, bo był Xfileso-podobny... ale chyba robią z serialu jakaś głupawkę.
        Zobaczymy za tydzień, jak to będzie wyglądać.
        • lenkaaa Re: fringe 5 06.10.12, 00:14
          ech, skoro piszecie, ze ostatni, to moze jedak sie zmusze i obejrze...Na razie wylaczylam po pierwszych pieciu minutach, bo takie mumbo-jumbo bylo, ze mi sie serdecznie odechcialo i planowalam dac sobie siana z tym sezonem...
          • mas.uka Re: fringe 5 17.11.12, 18:09
            ja czekałam na ten 5s i bardzo zawiedziona, oglądałam 2 albo trzy odcinki i takie flaki z olejem i suchary że nie przebrnęłam sad

Dalej też tak?
    • galaxian1 2 06.10.12, 17:10
      No i nadal mamy przyszłość!
      Serial kompletnie stracił swój klimat i charakter.
      Komuś się podoba? Bo mnie taka zmiana absolutnie nie.
      • galaxian1 Re: 2 09.10.12, 08:17
        Nikt już nie ogląda ? tongue_out
        Ja obejrzałem i powiem jedno - dla mnie to już nie jest Fringe.
        To zupełnie inny serial, tylko z postaciami z Fringa.
        Albo się to komuś podoba, albo nie... ja wolałem jednak klasycznego Fringa.
        • paulka25 Re: 2 09.10.12, 11:30
          Ja oglądam ale już tylko siłą rozpędu. Też wolałam klasycznego Fringa. Z tej całej przyszłości lubię tylko Ette i nic więcej.
          • lenkaaa Re: 2 09.10.12, 16:36
            podczytuje ten watek, jak ktos napisze, ze poziom wrocil, to moze sie skusze. Na razie mimo, ze to ostatni sezon, po 5 minutach pierwszego odcinka nie zdzierzylam i wylaczylam.
    • galaxian1 3 14.10.12, 13:32
      Tym razem mi się podobało ! smile
      Odcinek taki Fringowy, polegający bardziej na szukaniu tajemnicy, niż na walce z Łysolami.
      Boję się tylko, że straszny schemat teraz będzie - jeden odcinek - jedna taśma smile
    • galaxian1 4 28.10.12, 22:39
      Zatłukli ją ? No weźcie, no ! Nie mogli tak...
      • ilekobietamalat Re: 4 29.10.12, 07:08
        tyz doznalam szoku. ale potem mysle sobie tak, skoro ja zatlukli, to teraz cala ekipa bedzie chciala wrocic w czasie do starych czasow, zeby wszystko naprawic (beda juz wiedzieli jak unicestwic tych lysych), no i w koncu wrocimy do normalnych czasow, do mmomentu kiedy sie skonczylo,czyli oliwka w szpitalu, i z wkurzajacym blond dzieciem w lonie zamarduja zlych i beda zyli dlugo i szczesliwie.. nie?suspicious
        • galaxian1 Re: 4 29.10.12, 08:46
          ilekobietamalat napisała:

> ekipa bedzie chciala wrocic w czasie do starych czasow

Ale oni nie potrafią podróżować w czasie.
          To że się nie postarzali to przez zaburszynowanie, a nie jakaś machinę czasową.
          We Fringu nigdy w czasie nie podróżowali (chyba że zapomniałem już!).
          Więc... zatłukli ją na amen sad
          • ilekobietamalat Re: 4 29.10.12, 14:08
            no jasne w czasie nie potrafia... ale kurde miedzy roznymi swiatami to umielisuspicious soe jeszcze naucza, zobaczyszsuspicious
            • galaxian1 Re: 4 29.10.12, 14:21

> no jasne w czasie nie potrafia... ale kurde miedzy roznymi swiatami to umieli:&

Bo między światami to żaden problem, pikuś smile big_grin
              W czasie widać już nie big_grin sad
              • ilekobietamalat Re: 4 29.10.12, 14:33
                no generalnie, jesli czegos nie wymysla, to moim zdaniem ubicie mlodej bylo strzalem w stope;> mimo ze niekoneicznie palam do niej miloscia;>
                • galaxian1 Re: 4 29.10.12, 15:34
                  Ja też uważam, że wprowadzać nową postać po to, aby ją ubić jest bez sensu.
                  No chyba że aby podnieść dramaturgię, adrenalinę - w loście to było na porządku dziennym, a Fringe to serial również JJ Abramsa przecież.
    • aniuta75 5 04.11.12, 22:18

Średnio mi się Fringe widzi sad.
      I jeszcze teraz Piter eksperymenty jakies na sobie przeprowadza uncertain.
      • ilekobietamalat Re: 5 05.11.12, 08:04
        ogladalam jednym okiem, wieszajac pranie, prasujac i w ogole.. bo szkoda mi czasu na sedzenie przed frindzem bez ruchu,a z drugiej strony z kilkoma odcinkami do konca koncow.. no jestem ciekawa jak sie skonczy no;>
        masakre zrobili niestety. powinni byli skonczyc rok temu, bo ten poprzedni sezon to tez troche na sile byl..
        • galaxian1 Re: 5 05.11.12, 21:50

> masakre zrobili niestety. powinni byli skonczyc rok temu,

Niby racja, ale... to serial JJ Abramsa.
          On nie lubi zostawiać nie zakończonych wątków i urywać seriali od czapy.
          Dlatego powstał sezon, aby wyjaśnić kim są Obserwery.
          Lepiej by było, jakby to się wcale nie wyjaśniło ?
      • paulka25 Re: 5 05.11.12, 19:37
        Kompletnie mi się ten odcinek nie podobał. Przegadany na maksa. Po 15 minutach zaczęłam przysypiać.
        Ile odcinków ma ten finałowy sezon? 13? Jeśli tak może jakoś dobrnę do końca, jeśli więcej to nie wiem czy dam radę.
      • galaxian1 Re: 5 05.11.12, 19:52
        Potwierdzam, że odcinek bez-na-dziej-ny !
        Niby trwa te 40 minut, ale wydarzeń w nim tyle że starczyło by ledwo na 5 smile
        Jakoś przeżycia wewnętrzne Obserwatora mało mnie ciekawią, i to jak mruga okiem big_grin
        I teraz będziemy mieć Super-Petera, co będzie czytał Obserwerom w mózgach big_grin
        Ale to się robi durne... sad
    • galaxian1 Re: fringe 5 18.11.12, 22:33
      No to Piteru robi się Obserwerem big_grin
      Tego to się pewnie nikt nie spodziewał wink
      • aniuta75 Re: fringe 5 23.11.12, 10:49
        Nie, wcale tongue_outbig_grin.
        No i czopki znowu sie pojawiły.
        Ten serial zrobił sie strasznie nudny sad. Dobrze, że juz ostatni sezon...
        • galaxian1 Re: fringe 5 23.11.12, 12:58
          aniuta75 napisała:

> Nie, wcale tongue_outbig_grin.
          > No i czopki znowu sie pojawiły.
          > Ten serial zrobił sie strasznie nudny sad. Dobrze, że juz ostatni sezon...

Po 5 sezonach odcinek z "czopkiem" doczekał się kontynuacji big_grin

Niestety to już nie jest Fringe, to zupełnie inny serial, tylko z tymi samymi postaciami.
          Zrobiło się nudno i na siłę, jeden odcinek to odtwarzanie kolejnej kasety - ale mi wielce ciekawe i zaskakujące wydarzenie big_grin
          W końcu odtworzą wszystkie kasety, wymyślą plan załatwienia łysych i ich załatwią big_grin
          Zapewne nikt na to nie wpadł, arcy ciekawe, no ! smile

A ja coś czuję, że na finał serialu odejdzie Walter. Takie mam przeczucie...
          • aniuta75 Re: fringe 5 23.11.12, 13:33
            > A ja coś czuję, że na finał serialu odejdzie Walter. Takie mam przeczucie...

Taaa Piter vel Łysy zaciuka Waltera, bo stanie się niebezpieczny. I na sam koniec Oli zabija Pitera big_grin.
            • ilekobietamalat Re: fringe 5 23.11.12, 14:13
              aniuta75 napisała:

> > A ja coś czuję, że na finał serialu odejdzie Walter. Takie mam przeczucie
              > ...
              >
              > Taaa Piter vel Łysy zaciuka Waltera, bo stanie się niebezpieczny. I na sam koni
              > ec Oli zabija Pitera big_grin.
              >
              >

hahabig_grin
              ostatniego odcinka nie widzialam, poprzedni zawiesil mi sie w polowie i nie chcialo mi sie ogladac dalej.. ale jesli final taki bedzie, to bede ogladac!big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka