11.10.12, 22:56
Czyli bajka o superbohaterze smile. Przystojny i cudnie zbudowany Olivier vel człowiek w zielonym kapturze dla dziewczynek, a dla chłopczyków Katie Cassidy jak prawniczka smile. Ofkoz fajne wybuchi, fajne sceny walk, fajne auta big_grin.
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Arrow 11.10.12, 23:27
      Jak Kaśka gra to ja biorę ! smile
      Przystojniaka mam gdzieś big_grin
    • pszczolaasia Re: Arrow 12.10.12, 10:03
      ja nie wiem czy bede ciagnac..nie mam czasu ani vegas obejrzec ani elementary... doba ma zdecydowanie za malo casu! a zwalniac sie z pracy nie bede!
      • galaxian1 Re: Arrow 12.10.12, 10:08
        Oglądaj w pracy! wink
        No i problem rozwiązany big_grin
        • pszczolaasia Re: Arrow 12.10.12, 10:18
          nie mogesad byly audyty sryty. nawet gg musialam z parcy usunac i. wywalczylam ze BEDE wchodzic na strone forum.gazete.pl bo tu NA PEWNO nie ma zdnych wirusow ani nie rozpowszechniam niepowolanych trescisuspicious tak przyzeklam mojemu informatykowismile no. wiec macie farta ze ja tu w godzinach pracy przychodze...wink
          • galaxian1 Re: Arrow 12.10.12, 10:22
            W sumie - kompa masz, a teraz na najgorszym złomie filmy działają smile
            Niby gapisz się w ekran, to znaczy że pracujesz... a tam sobie leci np. Supek big_grin
            • ilekobietamalat Re: Arrow 12.10.12, 10:51
              w poprzedniej pracy ogladalam seriale;> bo zawsze mi sie akurat albo cos renderowalo,albo zapisywalo, a to trwa;> wec w tym czasie mialam czas wolny;>
              zawsze najwiecej i najdluzej zapisywalo mi sie w poniedzialki i piatki.. dziwne;>>
              • ilekobietamalat Re: Arrow 12.10.12, 10:51
                a ale odbieglam od tematu, ten arrow to jakis spin off jest czy mi sie wydaje? jeszcze zem nie widziala, ale trailer wyglada na calkiem ladnie realizowana produkcje..
                • aniuta75 Re: Arrow 12.10.12, 12:13
                  Bo to jest ładnie zrealizowane, naprawdę smile.
                  A to spin off Smallvila , tam Oliver Q. (tylko inny aktor) też walczył ze złem smile.
                  • galaxian1 Re: Arrow 12.10.12, 12:29
                    aniuta75 napisała:

> A to spin off Smallvila , tam Oliver Q. (tylko inny aktor) też walczył ze złem

No właśnie nie smile Jakby był spin offem, to grał by w nim Justin Hartley.
                    Ponieważ zmieniono aktora, to znaczy, że chcą się "odciąć" od Smallville i serial zapewne będzie wyglądał kompletnie inaczej i w niczym nie nawiązywał do serialu o Klarku.
                    Po prostu serial o Green Arrow i tyle.
                    • aniuta75 Re: Arrow 12.10.12, 12:53
                      No w sumie racja. Ale postać ta sama big_grin. Jak kto oglądał Smallville i polubił Green Arrowa to dla niego będzie motywacja, żeby Arrowa zobaczyć smile. Chociaż tamten Oli był lepsiejszy suspiciousbig_grin.
                      • galaxian1 Re: Arrow 12.10.12, 13:29
                        Green Arrow to samodzielna postać komiksowa.
                        To że akurat pojawił się w Small... to zasługa tylko fantazji scenarzystów.
                        Więc ten nowy Arrow będzie zapewne kompletnie inny niż ten ze Small, choć główne wątki (te komiksowe) będą wspólne. Na pewno nie zakocha się ani w Lois Lane ani tym bardziej w Chloe Sullivan big_grin
                        • aniuta75 Re: Arrow 12.10.12, 13:56
                          > Green Arrow to samodzielna postać komiksowa.

A to wiem smile.

Na pewno nie zakocha się ani w Lois Lane a
                          > ni tym bardziej w Chloe Sullivan big_grin

No i dobrze smile.
                          • galaxian1 Re: Arrow 12.10.12, 14:04
                            aniuta75 napisała:

> Na pewno nie zakocha się ani w Lois Lane a
                            > > ni tym bardziej w Chloe Sullivan big_grin
                            >
                            > No i dobrze smile.

Bo pewnie będzie smolił cholery do Kaśkowej wink big_grin
                            (nie wiem, nie oglądałem jeszcze)
                            • aniuta75 Re: Arrow 12.10.12, 14:27
                              No to oglądaj chłopie! big_grin
                              Kaśka fajowa bardziej niż bardzo smile.
                              • galaxian1 Re: Arrow 12.10.12, 16:37
                                aniuta75 napisała:

> Kaśka fajowa bardziej niż bardzo smile.

Nie może być inaczej - już tyle lat ją kocham wink hehe
    • galaxian1 Re: Arrow 13.10.12, 14:22
      Fajne, fajne smile
      Zauważyliście że stylizowane na Batmana?
      Już sam nie wiem czy wolę Kaśkę w blond czy ciemniejszych włosach smile
      Końcówka zaskakująca, a to sucz ! smile
      • galaxian1 Re: Arrow 13.10.12, 14:31
        Wiedziałem ! smile
        To ten sam zamek Co Luthorów ze Smallva smile

https://cdn1.sciencefiction.com/wp-content/uploads/2012/03/Hatley-Castle.png
        • piegucha Re: Arrow 18.10.12, 03:01

Obejrzalam wlasnie premiere, bo nic innego w tv nie ma i zaluje. Badziew totalnysad Tyle podobienstw do batmanasad No i jak on widzi przez ten kaptur?
          Jedynie koncowka ciekawa, bo kto to jest ten drugi arrow?
          Ooo! Supernatural sie zaczynabig_grin To jeden z niewielu plusow mieszkania w Stanach, nie trzeba nic wypozyczac tylko spokojnie usiasc na kanapiesmile
          • galaxian1 Re: Arrow 18.10.12, 08:48
            piegucha napisała:

> kto to jest ten drugi arrow?

Jaki drugi ? Czy ja o czymś nie wiem ? smile

> nie trzeba nic wypozyczac tylko spokojnie usiasc na kanapiesmile

Ale my oglądamy bez reklam, które są co 10 minut smile
            • aniuta75 Re: Arrow 18.10.12, 09:31
              galaxian1 napisał:

> piegucha napisała:
              >
              > > kto to jest ten drugi arrow?
              >
              > Jaki drugi ? Czy ja o czymś nie wiem ? smile

Aj bo Piegucha juz po odcinku co my dopiero dziś wypożyczamy no smile.
              I założę się, że bedzie jakiś fałszywy Arrow coby temu dobremu złą sławę zrobić, że to łobuz jest smile.
              • piegucha Re: Arrow 19.10.12, 01:16

Eeee, po 4 latach juz sie przywyczailam do reklamtongue_out W koncu kiedys czlowiek musi isc do kibelkatongue_out
                • galaxian1 Re: Arrow 22.10.12, 21:10
                  Ten drugi Arrow, pewnie okaże się nauczycielem "naszego" Arrowa smile
                  Myślę, że wszystkiego go nauczy, po czym sam zginie i wtedy "nasz" Arrow weźmie sobie tożsamość tamtego Arrowa smile To taka moja teoria na świeżo.

Mamuśka okazuje się coraz większą suczą!
                  Założę się, że będzie taki odcinek, kiedy Arrow będzie musiał stanąć przeciwko mamuśce (finał sezonu?).

A Pługowy coraz bardziej rozchwytywany się robi, szkoda że to tylko występ epizodyczny smile
          • aniuta75 Re: Arrow 18.10.12, 09:31
            > Ooo! Supernatural sie zaczynabig_grin

To sio na supernaturalne zakładać wątek wink.
    • aniuta75 2 22.10.12, 21:01
      I znowu Pługowy big_grin.
      • galaxian1 Re: 2 22.10.12, 21:11
        Ten drugi Arrow, pewnie okaże się nauczycielem "naszego" Arrowa smile
        Myślę, że wszystkiego go nauczy, po czym sam zginie i wtedy "nasz" Arrow weźmie sobie tożsamość tamtego Arrowa smile To taka moja teoria na świeżo.

Mamuśka okazuje się coraz większą suczą!
        Założę się, że będzie taki odcinek, kiedy Arrow będzie musiał stanąć przeciwko mamuśce (finał sezonu?).

A Pługowy coraz bardziej rozchwytywany się robi, szkoda że to tylko występ epizodyczny smile
        • aniuta75 Re: 2 22.10.12, 21:55
          Ano właśnie, bo dokończyłam odcinek a tam inny Arrow i mi się przypomniał post Pieguchy smile.
          • aniuta75 Re: 2 22.10.12, 21:56
            A mamuśka faktycznie sucza i tak podejrzewałam, że jacht był uszkodzony a sztorm tylko pomógł...
    • galaxian1 3 27.10.12, 21:19
      Ładna końcówka smile Do przewidzenia było do ochroniarz się dowie. Nawet sądziłem że sam już wszystko rozkminił. No to teraz ma kawa na ławę smile

A ten na wyspie - mówiłem że to nauczyciel Oliviera smile

Mam nadzieję, że rozkręca trochę "wątki główne", bo jeśli dalej tak będzie, że jeden odcinek to jeden koleś do załatwienia, to będzie straszny schemat i nuda.
      • aniuta75 Re: 3 27.10.12, 21:31
        Oj tam Glx nie piernicz big_grin. dobrze jest big_grin.
        • galaxian1 Re: 3 27.10.12, 23:10
          aniuta75 napisała:

> Oj tam Glx nie piernicz big_grin. dobrze jest big_grin.

Kaśka trochę smętna jest w tym serialu smile
          Wolałem ją zdecydowanie w Supku, a już nawet w Melrosie Plejsie, nie mówiąc o Wyspie Harpera! No ale w sumie jaka ma być prawniczka... wiadomo że nudna.
          • piegucha Re: 3 28.10.12, 07:25

A ja juz przestalam ogladac. I jakos mi nie zal, jak tylko zobaczylam poczatek drugiego odcinka, te pilki plus luk, to wyszlam z wrazenia z domutongue_out
    • aniuta75 4 03.11.12, 16:09

I teraz nowy wspólnik będzie musiał udawać Zakapturzonego, żeby Oliviera wypuścili smile.
      • galaxian1 Re: 4 11.11.12, 00:42
        aniuta75 napisała:

> I teraz nowy wspólnik będzie musiał udawać Zakapturzonego, żeby Oliviera wypuścili smile.

Napisała scenarzystka Aniuta big_grin
        Serial naprawdę jest przewidywalny i schematyczny - ja przewidziałem że ten co strzelał do Oliviera na wyspie to będzie jego nauczyciel/opiekun. No i jest.
        Wszystko się kręci w czworokącie Olivier-Mamuśka-Policjant-Prawniczka smile
        Policjant to jedyny policjant w mieście, mają tylko jedną prawniczkę, a mamuśka pociąga na sznureczki złych i bogatych smile
    • galaxian1 Re: Arrow 20.02.13, 21:48
      Widzieliście agentosa Lee ? big_grin
      Jakoś zupełnie go nie "czuję" w innych rolach poza Fringem smile
      Tam zrównoważony, tutaj mocno szurnięty smile Nie pasiło mi big_grin
      • aniuta75 Re: Arrow 20.02.13, 22:11
        A mi pasiło baaardzo smile. W końcu zagrał zupełnie coś innego niż dupowatego agenta Lee big_grin.
        • galaxian1 Re: Arrow 20.02.13, 22:29
          Innego to fakt smile Ale jakoś nie mogłem się przyzwyczaić do tego innego Lee big_grin
          • galaxian1 Re: Arrow 21.02.13, 19:18
            A tak poza tym, to retyyyyy, jaki ten "Arrow" jest durny, naiwny, nieskazitelny i słodko-pierdzący big_grin Te jego moralizatorskie gadki i wiara, że jego cała rodzinka jest idealna... Jak zaczyna gadanie, że jego rodzina, jego mamuśka jest taka dobra i porządna... bla bla... to mam ochotę przewinąć albo wyłączyć w pipu ! big_grin Wszyscy widzą, że ona nie jest, tylko on tego nie widzi smile
            I jeszcze pan policjant, zaślepiony z klapkami na oczach, dla którego zawsze czarne to jest czarne i... białe też jest czarne big_grin
            • aniuta75 Re: Arrow 21.02.13, 19:33
              No durny, durny big_grin.
              Ale i tak fajnie się ogląda smile.
              • galaxian1 Re: Arrow 21.02.13, 20:13
                aniuta75 napisała:

> No durny, durny big_grin.

I to jaki, no ! big_grin

> Ale i tak fajnie się ogląda smile.

I to jest najgorsze ! tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka