15.04.13, 19:11
Mamy podwójnego pilota !
Aniuta oczywiście już wyciaga swoje macki ? smile

https://img.rlsbb.com/images/2013/04/14/Defiance_Banner.jpg

Bohaterem jest Jeb Nolan, stróż prawa pracujący w przygranicznym miasteczku, które jest jednym z nielicznych oaz cywilizacji. Nolan jest byłym żołnierzem, który walczył w wojnie z kosmitami. Podczas tej batalii stracił żonę i dziecko. To przeżycie przemieniło go w samotnika podróżującego po dziczy nowego i niebezpiecznego świata.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Defiance 15.04.13, 19:20
      No jasne! Przeca już dawno go żem reklamowała big_grin.
      Ochhhh jak mi się chce porządnego serialu w tym gatunku. Może tym rzem wyjdzie big_grin.

Już jutro ha!
      • galaxian1 Re: Defiance 15.04.13, 19:45
        Jak jutro?
        ja już mam ! smile
        • aniuta75 Re: Defiance 15.04.13, 19:50
          No widziałam, był wczoraj jakiś jeden odcinek tak?
          Na n24 jak byk, że premiera w sieci 16tego.
          To co? Ten wczorajszy to co innego niż będzie jutro?
          • galaxian1 Re: Defiance 15.04.13, 19:52
            Jest podwójny pilot czyli 2 odcinki w jednym.
            Tutaj wypożyczalnia big_grin

www.rlsbb.com/defiance-s01e01-pilot-hd-x264-nogrp/
            • aniuta75 Re: Defiance 15.04.13, 20:10
              No tak, bo po co patrzeć na rozmiar pliku big_grin.
              To co, na n24 okłamali? suspicious

Dobra, wypożyczam i czekam na literki.
              • piegucha Re: Defiance 15.04.13, 20:19

Hmmm, dziwna sprawa. Dopiero za kilka godzin premiera, a Wy juz macietongue_out
                Tydzientemu puszczali na SyFy "making of defiance", ale jakos mnie nie zainteresowalo. No nic, moze po Bates Motel sie przelacze i obejrze?
                • galaxian1 Re: Defiance 15.04.13, 20:55
                  No czasem wypożyczalnie mają szybciej niż w amerykańskich tv big_grin
                  I jakto rozmiar pliku? Jest przecie kilka wersji, jaką kto lubi - mkv, mp4, avi.
                  • piegucha Re: Defiance 16.04.13, 07:03

Obejrzalam i co? Jakos mnie nie zachwycilo. Ok, ale bez rewelacji. Moze nastepne odcinki beda lepsze? No nic, zobaczymy, jesli cos ciekawszego bedzie w tv, to chyba nie bede az tak sledzic kazdego odcinka.
                    • galaxian1 Re: Defiance 16.04.13, 17:26
                      Zażalenia do producentów big_grin
                      A może po prostu nie lubisz SF ?
                      A może naprawdę było średnie... nie wiem, nie oglądałem jeszcze.
                      • piegucha Re: Defiance 16.04.13, 18:15
                        Hmm, a moze lubie SFtongue_out
                        Wszystkie 3 seriale o Gwoezdnych wrotach ogladalam z ciekawoscia, wiec chyba taka wybredna nie jestem.
                        Ciekawa jestem waszych wrazen.
                        • galaxian1 Re: Defiance 16.04.13, 18:42
                          Masz zaliczone wszystkie Wrota ? No to witaj w klubie!
                          Myślałem że tylko ja tego tutaj dokonałem smile

Niestety ale seriali SF na poziomie GW albo BSG to bym się już nie spodziewał.
                          W czasie kryzysu nie ma kasy na drogie, czyli fantastyczne seriale. Kręcą jakieś niby pseudo sf w typie Revolution, gdzie fantastyki tyle co kot napłakał. Prawdziwa SF to kosmos, planety, statki, wojny gwiezdne... a nie rodzinka w podartych łachach na gruzowisku.
                          • piegucha Re: Defiance 16.04.13, 18:47

Eeee, no wszystkich odcinkow nie widzialam, ale jak lecialo w tv to sobie ogladalamsmile Czasem puszczali po kilka odcinkow jeden za drugim i to wlasnie mieszali te trzy seriale.
                            BSG jakos mi nie podchodzilo.
                            Ale kiedys to i Star Treka z Patrickiem Stewartem sie ogladalosmile
                            Aaaa i wiele lat temu bylam wielka fanka serialu Ziemia 2
                            • galaxian1 Re: Defiance 16.04.13, 18:51
                              Jeszcze jest np. Babylon 5, ale sam tego nie widziałem smile
                              A ja Wrota widziałem wszystkie wszystkie i może za jakiś czas obejrzę jeszcze raz.
                              Ach, tam to się dzieje... a nie jakieś nudne bzdety smile
    • aniuta75 Re: Defiance 19.04.13, 21:36
      A mnie się podobało smile. I będę oglądała smile. Kurcze nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał
      Glx pewnie oglądnie i mnie wyśmieje, że się nie znam big_grin.
      • piegucha Re: Defiance 23.04.13, 16:21

Ale sie wczoraj wynudzilam. Myslalam, ze cos sie zacznie dziac, a tu takie nudy na pudy. Chyba za tydzien sobie daruje. Jednak wole ogladac Bates Motel (leca w prawie tym samym czasie).
        • aniuta75 Re: Defiance 24.04.13, 11:20
          Kurcze to ja chyba jakas dziwna jestem, bo mnie się dalej podoba smile.
          • piegucha Re: Defiance 24.04.13, 19:38

Hmmm, cos mi sie wydaje, ze tylko Ty, aniuta i ja ogladamy. Nikt inny jakos sie nie wypowiada. A ciekawa bylam opinii galaxiana?
            • sil.wen Re: Defiance 14.07.13, 22:06
              Ogląda ktoś to jeszcze? Pytam, bo czekało w kolejce i się doczekało, ale nie wiem, czy warto zaczynać. Rozwinęło się jakoś sensownie?
              ---------------------------------
              "Every night is time for drink"
              • piegucha Re: Defiance 14.07.13, 22:52

Jak dla mnie ten serial to jakas pomylka. Az sie zdziwilam, ze dali mu drugo sezon.
                Obejrzalam tylko kilka odcinkow, ze 3 poczatkowe, cos tam w srodku i w tym tygodniu lecial final pierwszego sezonu. Moja opinia jest taka, ani to scifi ani zwykly serial. Jak ogladalam ostatni odcinek to sobie pomyslalam, ze to taki serial kryminalno-sensacyjny tyle, ze ma kilka ras nieziemskich. Zupelnie mnie nie wciagnal i ogladalam tylko dlatego,ze akurat w tv nic nie bylo, a wieczorem to lubie sobie pohaftowac przy chodzacym telewizorze.
                Ale jak mowie, to tylko moja opinia, a innym moze sie podobac.
                • aniuta75 Re: Defiance 14.07.13, 23:26
                  A mnie się podoba o smile.
                  • sil.wen Re: Defiance 15.07.13, 00:43
                    To chyba se pooglądam parę odcinków i zobaczę co dalejsmile
                    ----------------------------------
                    • sil.wen Re: Defiance 16.07.13, 23:09
                      Obejrzałam nawet wszystkie, bo jakoś mi przypadło do gustu. Fajnie, że będzie kolejny sezon.
                      Szkoda mi czarnej, liczyłam na jakiś trójkącik, ale scenarzyści postanowili uprościć, trudno...
                      Tylko mi trochę ta głupawa charakteryzacja przeszkadzała, bo nie lubię takich dziwolągów. Te oczy, te golfowe piłki, co to w ogóle za kosmici? Mogli się wszyscy tak jak ta Nicky za ludzi poprzebierać i by było gut. No, ci biali byli jeszcze w miarę ok.
                      ---------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka