piegucha 04.10.13, 01:34 Nie wiem czy ktos jeszcze maca, ale ja jako wierna fanka tak Dzieje sie, dzieje! Pierwsza minuta odcinka i ostatnie kilka najmocniejsze! Prawie jak u Hitchcocka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdakingaklara Re: Revenge S3 05.10.13, 10:57 Ja tez fanka revenge Myślałam, że tu jedyna. Nowego odcinku jeszcze nie widziałam bo jestem na wyjeździe ale wieczorkiem sobie pykne Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Revenge S3 16.12.13, 19:38 Hej, sluchajcie, bedzie kolejny sezon czy to juz koniec ???? Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 16.12.13, 19:42 Przeciez jeszcze ten sie nie skonczyl, dopiero jest w polowie Zawsze w maju informuja czy przedluzaja czy nie. A skad takie pytanie? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Revenge S3 16.12.13, 19:51 ach, bo w ostatnim odcinku bylo o tym slubie, po ktorym miala zniknac i jakos tak mi sie ubzduralo, ze to juz koniec dzisiaj. Rzeczywiscie, dopiero teraz spojrzalam, ze mam zanotowane, ze kolejny odcinek w marcu ! Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 16.12.13, 19:53 Kolejny odcinek 5 stycznia, przynajmniej na ABC Fajny byl wczorajszy odcinek, wlasciwie to nadawalby sie na koniec sezonu, ale tu mamy midseason finale. Cos mi sie wydaje, ze Emily to ta amnezje to bedzie udawac. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Revenge S3 16.12.13, 20:49 rzeczywiscie 5, 12 i 19 styczen a dopiero potem 9 marzec. Ja dzis jakies zacmienie mam.... Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 11.01.14, 06:29 A jednak nie udaje! Zawsze mnie ten serial potrafi czyms zaskoczyc. Byle do niedzieli po nastepny odcinek i kolejne zaskoczenie Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 11.01.14, 14:30 I tak po prostu powiedzialaby Charlotte, ze ma tego samego ojca? I na widok Aidana podniosla alarm? Eee, chyba nie Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 15.01.14, 01:13 Smutno z powodu sterylizacji, ale mysle ze Em sie nie podda i zemsci sie do konca Hmm, tak tu sie z nowym mezem nienawidza, a czytalam ze w zyciu prywatnym sa para Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 16.01.14, 20:42 Nie udawala, miala amnezje, tylko jak Jack jej pokazal wisiorek to sobie przypomniala wszystko. Ogladalas dokladnie poprzedni odcinek, czy na koniec przysnelas? Odpowiedz Link
piegucha Re: Revenge S3 20.01.14, 17:40 Kurka, po wczorajszym odcinku to juz zupelnie nie wiem co myslec. Zaniki pamieci? A moze w spiaczce jest i to jej sie sni? Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: Revenge S3 20.01.14, 19:13 Jeszcze nie widziałam. Czekam na literki Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Revenge S3 21.01.14, 01:38 niekoniecznie... moze po tym jak Daniel ja rzucil na lozko, wpadla na kolejny szatanski plan i w celu jego zrealizowania musiala spedzic noc w hotelowym pokoju Conrada Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: Revenge S3 24.01.14, 15:46 Ja myślę, że Emily ma wskutek wypadku rozdwojoną osobowość i nie wie, ani my nie wiemy, co "ta druga" wyczynia. Odpowiedz Link
piegucha final 12.05.14, 05:03 WOW! To byl chyba najlepszy sezon z wszystkich sezonow Szkoda Aidana, ale jakos go nie lubilam. I juz od dawna podejrzewalam, ze David Clark ... Oj, jak fajnie, ze bedzie kolejny sezon! Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: final 12.05.14, 09:28 no całe szczęście, że nie napisałaś więcej - bo ja dopiero na odcinku 18-tym! a szukałam wczoraj tego wątku, żeby zapytać (retorycznie), dlaczego Charlotte wiąże się zawsze z takimi pokrakami? Nie lubią tej aktorki, że jej takich przydzielają, czy co? Odpowiedz Link
piegucha Re: final 12.05.14, 13:41 No przeciez zatytulowalam, ze final Charlotte sama malo urodziwa, to takich dostaje. Ja juz nie pamietam co bylo w 18 odcinku, ale final mocny! Sporo rzeczy sie zmienilo w tym jednym odcinku, choc w sezonie wszystko szlo jakos tak wolno. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: final 13.05.14, 03:06 Super zakonczenie choc jak dla mnie to mogliby na tym skonczyc Ale co tam, i tak bede dalej ogladac Odpowiedz Link
yvi1 Re: final 16.05.14, 18:17 No podabalo mi sie.Tylko mam nadzieje,ze Conrad naprawde sie z tym swiatem pozegnal. Aiden ,no trudno .I tak wszyscy wiemy z kim bedzie Jack na koncu . Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: final 18.05.14, 13:49 piegucha napisała: > Charlotte sama malo urodziwa, to takich dostaje. Jak to mało urodziwa?? Moim zdaniem ona jest ładniejsza od Emily/Amandy! Dotarłam do finału - fiu fiu. Ciekawa jestem, kogo jeszcze wskrzeszą? Conrada? Takeidę? Aidana? wszystko jest możliwe Ale zgadzam się, że Aidan pewnie niestety pozostanie nieboszczykiem, bo przecież Amanda i Jack na końcu muszą być razem. Piękny serial - jak ze starych dobrych czasów (Powrót do Edenu mi się najbardziej kojarzy). Odpowiedz Link